lørdag den 8. oktober 2011

Update Here'n'About

Okay, dårlig stil af mig ikke at blogge så meget som jeg har gjort, men altså min tid går virkelig kun med arbejde og mere arbejde og så fitness - skal afsted i morgen til Bodypump kl. 16, slow progress men i det mindste kommer jeg afsted og dét føler jeg selv er en vigtig faktore som jeg skal huske at rose mig selv for.

Noget jeg derimod ikke skal rose mig selv for er at jeg i går i Bilka brugte mere end 2000 kr og glemte at købe knas!! WTF!!

Nå men altså, efter arbejde, som var rimelig hårdt da jeg i de her messedag har været oppe kl. 05.45 hver dag og er kommet i seng tilsvarende sent, altså omkring kl. 22, måske det ikke er sent men det er sent for MIG når jeg i de mellemliggende timer KUN har været på arbejde - visse dag orkede jeg end ikke at rense af og børste tænder!!

Så i går efter arbejde kørte jeg i Bilka for at handle den laaange liste af ting ind som jeg har skrevet ned de sidste mange måneder at jeg manglede/ønskede mig.

Bla. en ny elektrisk tandbørste som jeg jo ikke vil betale 799 kr eller mere for, og i Bilka fandt jeg så en til 99,95 kr - so nice. Børstede tænder i 8 stive minutter og havde bagefter de mest fløjlsbløde tænder, hver en fuge var din og glat som vådt porcelæn - OMG hvor en lækker følelse!!

Min fine nye elektriske tandbørste - den som døde købte jeg til 79,95,- i 2009, så hvis den her kan holde i 2 år så er det vist en meget god handel - og billigt for mig i tandlægebesøg!

Og appropo fine tænder, da jeg var på vej ud af Bilka, hvor jeg åbenbart brugte næsten 3 timer (!) fatter det ikke selv men uret lyver jo ikke, da ringede min mor, mens jeg står halvvejs ved elevatoren ned til p-kælderen og taler med hende kommer 5 fyre løbende med en indkøbsvogn, ud for mig bremser de op og taler om noget de har glemt, den ene af dem taler utrolig kjøbenhavnsk på en affekteret måde og det er faktisk dét som får mig til at kikke, mens jeg taler med min Mor.

Jeg lægger første mærke til at alle fyrene har utrolig hvide tænder, egentlig bare en konstatering fordi jeg selv passer rigtig godt på mine tænder - men så ser jeg lidt mere på ham fyren med kjøbenhavner accenten og kan se at det er Petter, Normans fætter. Vildt nok at jeg kan genkende ham - og jeg som egentlig er pænt dårlig til at huske navne, mens ansigter sidder printed ind i min hukommelse - kan huske en nytårsaften på Karel hvor jeg var med en fyr som i dag er gift og som jeg trode var min ven - men det viste sig så at han trode vi skulle knalde. Det var ham som ringede for et par måneder siden og "lige ville ha mig til at købe en æske til den forlovelsesring han havde købt til kæresten" kan du huske ham? Ham som ikke engang spurgte, han forlangte mig at gøre det men heldigvis skulle jeg til Jylland - nå men dengang på Karel så jeg ham her Petter stå og råkysse én pige i et hjørne og senere en anden i et andet hjørne men ellers har jeg aldrig set ham i virkeligheden men alligevel har jeg drømt om ham én gang og *bang* så genkender jeg ham i Fields........mærkeligt ikk?

Nå men ellers fik jeg købt en masse andre fine ting - her er et udvalg

En dørknag til mit badeværelse i lilla så den matcher bademåtten og mine håndklæder - SÅ fin!

En længe savnet og længe ønsket ting - en opvaskebakke!!!

Cola light til weekenden - en sampakke med øl til hyggen og en anden vigtig ting en ny mad olie - har smidt solsikke olien LANGT VÆK - føj i skuret hvor skal jeg aldrig eje sådan noget stinkende noget igen!!! Købte den olie som lå i midten af priskategorien, jeg bruger jo minimalt af olier men når jeg gør så må det godt smage og ikke mindst LUGTE godt!

SPARERIBS!! OMG hvor er min coaching buddy når jeg har køleskabet fyldt med spareribs?? Spiste en pakke i går aftes helt alene.....eller spiste næsten op, var SÅ sulten da jeg kom hjem fra Bilka

Noget andet længe ønsket  og savnet - tætningslister til min hoveddør!! Min vicevært med den buet ryg har sagt at han har laved døren, men sjovt nok kan jeg stadig se ud når lyset falder rigtigt og jeg gider bare ikke mere at brokke mig selv om det 200% er udlejers pligt at vedligeholde lejemålet og det irriterer mig at jeg aldrig møder en udlejer som er lige så god en udlejer som jeg selv var - jeg fiksede ALTING på no time, uden brok og bortforklaringer!!
Men jeg tænker at det også kan være at min vicevært ikke vil indrømme at han ikke kan tætne døren pga. sin ryg fordi det vil være det samme som at sige at han ikke kan sit job - og han er gammel og syg så måske det er det sidste han har tilbage ...... men 49,95,- og nu fikser jeg selv døren så den er vinterklar!



En anden og meget tiltrængt og længe ønsket ting var nye såler til mine hverdags sko.......jeg har haft de her såler i to år og nu kunne de simpelhen ikke mere, den anden dag på arbejde kom min venstre storetå IND i hullet ved storetåen og jeg kunne skisme ikke få den ud igen, var ved at snuble men ville ikke tage skoen af midt på kontoret og fikse det....... så jeg humpet ud på wcet og lovede mig selv at købe nye såler, det er hermed gjort!

Min Bilka bon!! OMG! Jeg byttede dog et par ting, feks. de røde skåle- - der stod nede i butikken at de kostede 24 kr men da de så gik igennem til andre priser blev jeg enig med mig selv om at jeg 1. ikke manglede dem SÅ meget for det er kun når jeg bager at jeg mangler skåle 2. At jeg var for træt til at gå ned og tjekke prisen selv, så jeg tog pengene i pungen i stedet for

Aftensmaden på en fredag opfylder bestemt ikke pyramiden for mad! En pakke spareribs, en øl, cola light og vand........og et par meget slidt lilla velourhjemme bukser og et tæppe om skulderne Ahhhhhhhhhhhhh

Fredag aften var næsten gået da jeg kom hjem fra arbejde - min chef og jeg skulle ha talt målsætninger i går, altså fredag. Han har selv skrevet ind i kontrakten at dét skal ske hver d. 5 i måneden og at det er dér han beslutter om jeg skal ha min bonus eller ej, altså om jeg har nået mine mål - dét men jeg jo selv jeg har, men selv om jeg mindet ham om vores aftale torsdag aften over SKYPE og igen tre gang i løbet af fredagen så ignorerede han det....arghhhhh I want my bonus!!!

Men bortset fra det så er jeg stadig rigtig rigtig glad for mit job, jeg elsker at jeg har så meget frihed til at gøre hvad jeg vil og til at få gjort de ting jeg vil i mit tempo, så skønt og ikke mindst fordi det også bære frugt - jeg får jo masser af PR på firmaets vegne!

Jeg fik også afleveret mit rullegardin til soveværelset i Jysk og fik mine penge tilbage - langt om længe. Jeg har dog ingen rullegardin derinde nu, så det er lidt øv men der er på den anden side heller ikke nogen som bruger nabobygningen lige pt. kontoret står tomt så jeg har ingen som kikker ind. Problemet er at der kan købes rullegardiner som er 120 cm brede og så springer de helt op til 140 cm i breden - mit vindue er 128 cm bredt men jeg kunne godt bruge et på 130 cm, men dét findes bare ikke og jeg undre mig MEGET over hvorfor det er sådan???

Ayal sagde at jeg kunne købet et i Ikea til ingen penge og så save det til, jeg syntes det lyder meget omfattende sådan at save og klippe i skidtet men i det mindste koster rullegardiner ikke 499 kr i Ikea ligesom de gør i Jysk!!

Her til morgen mødtes jeg med Lita kl. 09.45 og så kørte vi ud til et marked på Nørrebro som hed Finders Keepers


Lang kø for at komme ind

Smart ide på Finders Keepers - tag en gren og farv den i forskellige farver og brug den til knag.......
Vi trode marked var for upcoming designer af alle afskygninger, altså med tøj, billeder, smykker osv og så viste det sig at størstedelen bare var brugt kluns hvilket slet ikke siger mig noget!!! Jeg fik dog købt to små billeder til 25 kr pr. styk - dem skal jeg nok lige vise frem på et senere tidspunkt, de havde begge Spanske temaer og er lavet af en grafiker-studerende fra Spanien :) Me gusta!

Dernæst købte jeg på et andet marked 3 plastikbøjler til 10 kr hvor på der står små vers så som "Sæt din hat som du vil men hæng dit tøj på en bøjle" - jeg har én af dem i forvejen som jeg har arvet efter min Gudmor, nu har jeg fire i alt men den første jeg havde i forvejen er stadig den flotteste, den er helt solgul! (En af mine tre yndlingsfarver)

Lita og jeg kørte ud til Sofie i Roskilde og kørte herefter på det store kræmmermarked i Hvalsø Hallen. Der var mange fine ting men OMG hvor var dem som havde boderne dog uforskammet! Jeg så med egne øjne en hel række af gamle mennesker chikanere end ældre muslimsk mand som gik rundt og pruttede om prisen, de lod prisen stige for hver gang han pruttede og flere sagde direkte "du skal gå din vej, jeg sælger ikke til dig!" WTF sker der med mennesker? Jeg så kun én dame ud af en række på måske 30 boder sælge til ham og det var en lille plastik dinosauer.........jeg var tæt på at knalde af og kalde dem alle for racister men jeg gjore det ikke, jeg smilede i stedet for til manden og hilste højlyt på ham og så gik jeg videre så jeg ikke skulle være vidne til ældre racistiske menneskers ubehagelige ordforråd!



Saltkrukke fra Søholm som jeg nu har sat til salg :)
Men priserne var gode og der var mange ting - men jeg slog bremsen i og købte kun de tre bøjler og saltkrukken, men når jeg får løn igen så vil jeg gerne derud og kikke på nogle ting jeg har set, bla. så jeg et lagkagefad af glas og noget gammelt julepynt og så hjalp jeg Sofie med at få et billed af hendes vej, hun bor på en ret berømt gade i Roskilde hvor mange malere har malede billeder igennem de sidste 100 år, pludselig ser hun et men vi er bange for at damen vil kræve for høj en pris - for billederne er ret så eftertragtede - og specielt når hun høre Sofies meget fine kjøbenhavnske accent, hun er opvokset i Nord Sjælland og taler ret "fornemt" - så jeg slog over i syngende Århusiansk og satte bolle Å over alle o'erne, klippede alle endelserne af og bavlet løs om at jeg gerne ville bruge rammen og at hun godt måtte beholde billed men om jeg ikke bare kunne købe rammen osv. - jeg fik det for 150 kr og da vi kom hjem og slog billed op i en bog Sofie har lånt på Biblioteket kunne vi se at ham her maleren var ret så kendt, så billed er i sig selv min. 3000 kr værd!

Jeg gik grinende gennem hele hallen og ud til bilen..........kæft hvor et køb! Damen trode helt klart at hun fik solgt et krimskrams billed i en flot ramme til en dum jyde der ikke anede en skid om noget.......og så var det mig som tog røven på hende!! I love it!


Bagefter kørte vi ud til et andet marked eller "loppested" i Havdrup som hedder Sylvestersverden.com, der var også rigtig mange gode ting men det var kun Sofie som købte noget, tingene mindede mig om hvordan mit hjem så ud da jeg var 18 år og boede på Gården og havde alt muligt i kobber, messing og tungt træ, sofaer med klunker og velour betræk, gamle møbler, lamper osv - mit hjem var ét stort museum og i dag vil jeg gerne distancerer mig selv fra dét så meget som muligt men det er svært, specielt fordi jeg stadig har en STOR forkærlighed for gamle ting!!

Jeg har dog ikke pladsen så det kommer lidt af sig selv, håber at når min lillesøster kommer over og ser min lejlighed for første gang fredag d. 21 oktober at vi skal i Ikea (på en fredag!!! *gys*) og kikke på ting til min lejlighed så jeg kan få den shinet op og gjort lækker, feks. vil jeg gerne ha noget tapet, en lampe og noget til at hænge på vægen!

Da jeg kom hjem fredag fra Bilka og arbejde lå der en seddel i min entre, min postkasse er nede i indgangen så jeg vidste at det måtte være fra naboerne, gruet for om det var en klage over at jeg ikke havde nået at tage min skraldepose ned inden jeg gik på arbejde, normalt hvis jeg ikke har tid så sætter jeg den indenfor døren så den ikke kan ses udefra men også dét havde jeg glemt.......så den havde stået udenfor min hoveddør på svalegangen hele dagen......

7-9-13 var det ikke en klage men en seddel om en fest.....

Vi holder fest........og i skrivende stund kan jeg INTET høre så gad vide hvilken slags fest dét er?? Jeg sagde at de bare kunne give den gas for d. 17 december giver jeg den gas!!!


Senere, da jeg havde fundet sedlen og var ved at sætte mine vare i køleskabet bankede det på døren og dér stod selv samme nabo med et glas hjemmelavede marmelade til mig som TAK for at jeg havde givet dem isoleringspladerne til over terassedøren, dét havde jeg helt glemt at jeg havde gjort og selv nu da jeg har gjort det så føles det jo som noget helt naturligt, jeg mener skulle jeg bare ha smidt noget væk som kunne gavne andre? Ej vel............dét ligger meget langt fra min personlighed at være sådan. What goes around comes around eller som min elskede Mormor altid sagde så er livet som et stor hjul, jeg hjælper dig, du hjælper en anden, den anden hjælper en tredje som hjælper en helt fjerde person og en dag ud af det blå kommer der en fremmed og hjælper dig fordi hjulet går rundt og rundt og rundt......
 Jeg huskede endelig at få tømt min postkasse i dag - og hvad finder jeg?? Et brev fra DR......

Sorry no can do - jeg betaler 1. Ikke for noget jeg ikke har (tv) 2. At i vælger at kalde det medielicens virker ikke
- jeg mener, jeg skal jo stadig selv betale for min computer OG for internettet for at få lov til at hvad, bruge Jeres services som hedder genudsendelser og latterlige programmer i et væk? No thanks! Pay per viw?? Yes please!! Jeg skriver altid med forskellig håndskrift på konvelutten og her også med stavefejl - for ja, det er ikke første gang eller tredje gang jeg sender en sådan retur!
På vej tilbage fra loppemarked mod Roskilde så jeg den her kuppel, pigerne sagde at det var Roskilde Lufthavn, tænk engang jeg vidste slet ikke at Roskilde havde en lufthavn...........eller gjore jeg? Hmm mindes at jeg måske har hørt om det en gang men ikke sådan at det er noget som jeg bare tænkte "Dét vidste jeg godt...."

Ellers er der ikke sket noget i mit liv af nævneværdig karakter, ville ha sat vasketøj over her til aften men begge maskiner var optaget, jeg har derimod fået kvalt min klamme opvask og spist tomatsuppe med grillkrydderi og pastahorn og kværnet gullerødder og NU røv keder jeg mig så...........*bum bum* what to do??

Forresten, fik også købt en Extern Harddisk i Bilka i går, den kostede 699 kr så det var også en af grundene til at det hele blev så dyrt men nu kan det være at min computer kommer til at virke bedre når jeg får lagt alle billeder over på den, I hope so for jeg tror bestemt ikke min chef har tænkt sig at give mig en arbejds computer lige med det samme og uden en computer kan jeg jo ikke lave mit arbejde......så jeg beder til at den ikke dør!! Please live!

I morgen skal jeg som skrevet til Body pump kl.16 og så skal jeg rydde op og gøre rent og ellers bare slappe af, i morgen vil jeg sove lige så længe jeg kan dvs. indtil jeg vågner, kan godt mærke at jeg er træt nu men vil på den anden side også gerne nyde min weekend med noget som ikke indeholder søvn........feks. kunne det være skønt at knalde helt vildt men ak, ingen diller i miles omkreds til mig........det evindelige tilbagevendene problem........

I fredag sagde min chef at når vi skal til Julefrokost med firmaet i Spanien så skal jeg sove hos den ene af vores IT supporter, altså i hans hus............jeg har nu tjekket ham ud på facebook - hvor han også har tilføjet mig og guess what - mande har rødt hår at det nærmest er orange! I'm not even fucking kiddng! Orange ligesom Sømandens og ham skal jeg bo hos.......jeg overvejer seriøst én af to valgmuligheder....... 1. Leje mig ind på et hotel og selv betale 2. At melde fra - mulighed 3. At jeg sover under samme tag med en fremmed mand jeg ikke kender OG som ligner Sømanden er IKKE tilstede!!!

OMG hvordan kan min chef overhoved syntes dét er okay??

Nå men til noget HELT andet - har siddet og skrevet i en tråd på Facebook med en fra min HHx tid, hun syntes jeg er sååååååååå sjov men altså. Vi gik ikke i samme klasse og jeg kender hende ikke rigtig sådan udover fra Facebook, men fordi jeg på HHx var den ene halvdel af skolens mest eftertragtede par kender så godt som alle mig, faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige at alle kender mig og alle kan huske mig.......alt det med gården har så ikke lagt en dæmper på min "populariet" i den del af landet.

Nå men en anden pige som jeg engang sad ved siden af på HHx ENE OG ALENE af den grund at jeg var ny i klassen og det var den eneste plads der var ledig - har set denne her tråd og måske mistorstået den lidt men i hvertfald så skriver hun følgende til mig inde på facebook i et brev


19 minutes ago
Sent from mobile by XXXXXX
Hey Deirdre-Ann vi har et tv du må få. Ikke et flad skærm. 28 tommer. Men det fungere upåklageligt og med fjern betjening til....




10 minutes ago
By Deirdre-Ann Roberts 
Hej XXXX- TUSIND TAK for dit tilbud - hvor er det dog sødt af dig at tænke på mig!!


Sagen er dog den at jeg har et tv, jeg har bare ikke råd til at få det tilsluttet, da det koster 899 kr bare at få tændt for tv signalet og bagefter så koster det 399 kr pr. mdr at have den mindste tvpakke og det syntes jeg er mange penge når jeg ikke har så mange.


Men nu da jeg har fået fast arbejde så håber jeg at det er en af de ting jeg kan få råd til om et par måneder når alle de andre vigtige ting er ordnet.


Men igen - TUSIND tak fordi du tænkte på mig, det var utrolig dejligt!
Håber betteprinsen trives - det lyder det til og det lyder også som om du trives helt enormt og dét er jo også vigtigt!!


3 minutes ago
By XXXXX 
Der var også engang du også tænkte på mig hvor jeg havde brug for det...


Hvad var det jeg skrev for lidt siden om livets hjul?? :)

Jeg mindes ikke at jeg var super sød ved hende, jeg ville gerne sidde et andet sted men jeg kan også huske at jeg ikke kunne få mig selv til at sige det, så jeg sad der troligt hver dag i 2½ år men min indre lyst var der ikke, måske hun ikke har mærket det...........det håber jeg ikke.

Nå, nu vil jeg logge af og finde på noget andet at lave, måske lege med lystperlen??? ;-)

Ingen kommentarer: