fredag den 14. oktober 2011

FLUGT!

Det er jo ingen hemmelighed at når ting presser på og spidser til så bliver jeg 100% en 7'er og det eneste jeg kan tænke på er "FLUGT FLUGT FLUGT" - at jeg vil væk og det skal bare være NU!

7-9-13 er jeg blevet bedre til at styre det, bedre til at stikke en finger i jorden og tænke mig om et par gange, men i går var det nøjagtig sådan jeg havde det inden i da alting på arbejdet ramlede......

Sagen er den at vi skulle på landsdækkende tv, alting var klappet og klart fra min side af (ligesom til messen) én pige var på vej fra Jylland med tog og hotellet var klart, en anden pige, som arbejder for vores søster firma var også linet op, en af dem i vores netværk der også skulle ind og tale var også klar og jeg havde fået overført de 8000 kr han forlangte for at stille op. Pigen fra vores søster selskab skulle også have betaling og dét var også ordnet.
Min chef skulle være fløjet til Spanien i går med sin familie på ferie, men fordi han skulle med ind i tv blev han nød til at blive hjemme og kan derfor første komme afsted lørdag morgen, så hans billet er også lavet om.

Men kort sagt, alting er klappet og parat og jeg har sendt en mail ud til ALLE der skal deltage med informationer, klokkeslæt, sted, tlf. numre på hinanden osv. så ingen af dem kunne misse hinanden og et "emergency nummer" på mig hvis noget ramler.

Så jeg var helt rolig, træt men ellers helt rolig torsdag for jeg havde jo styr på det ikk.....men så ringer tv stationen og ændre i program fladen, hvilket de er i deres fulde ret til - ingen tvivl om det, men det de gør er at de skære min chef ud - OMG han blev sur fordi han nu havde ændret sin flybillet og det kom til at koste ham 2400 kr at lave den ombookning som han så ikke havde behøvet......men uden at skulle lyde som om jeg ikke kan tage ansvar, så ER det jo ikke min skyld at tvstationen ændre i deres programflade vel!

Dernæst, så skulle vi ha haft en debat, den vælger de også at skære væk, dvs. manden som vi har givet 8000 kr for at deltage i en debat for vores firma skal slet ikke deltage i en debat og pengene er udbetalt - min chef syder! I'm not even kidding you - jeg kunne høre hvordan den varme lava sev ud af hans høre og ned i røret! Og det endte med at han knaldet røret på men ikke før at han havde sagt  at han "var skuffet over mig, følte jeg var indkompetent og utroværdig, at jeg manglede ordenssands (!) og at han i øvrigt ville overveje om det var klogt at uddeligere opgaver til mig i fremtiden......da det nu var anden gang tingene ikke klappet når jeg havde været indover"

Her hentydet han jo til Messen hvor firmaet som lavede vores brochure mistede dem, så de kom 1½ dag forsent og hvor firmaet det skulle leverer vores vandflasker med logo havde et nedbrud på deres tapningssystem.....

Jeg talte i går aftes omkring kl. 22 med min coachingbuddy Elsebeth som bliver færdig som Master coach i dag (kl. 17.30 og jeg skal nok være der med blomster og flag!) Hun er giftig i Ennegrammet og da jeg fortalte hvad min chef havde sagt til mig sad hun og sagde "uhh!" i telefonen hvorefter hun sagde "Og dét må man så slet ikke sige til en 6'er!!!" og nej, hun har ret, at tvivle på mine evner er den hårdeste straf jeg kan få, bagefter sagde hun at min chef lød som en 1'er i Ennegrammet, en som var blevet svigtet som barn og nu følte at han skulle tage styringen og ordne alting og som var meget bossy - dét er jeg så ganske overbevist om at han er! Han ynder at fortælle mig at han blev chef som 27 årig og aldrig har været andet end chef - jeg tænker at han kunne have godt af at være en fodrotte i et par måneder for at mærke hvordan det er!

En dag gik jeg ind og google ham - smiler helt ved tanken for det var Norman som engang sagde til mig at "Alle googler....." dét kom meget bag på mig for jeg har aldrig (før han sagde det) googlet folk, aldrig tænkt over at man kunne gøre "det" - men da jeg så en dag googlede min chef og hans navn fandt jeg ud af at han var blevet fyret for bedrageri (!) fra hans sidste job inden for det offentlige! Woopppppppppppp gad vide om dem som har ansat ham ved det også? Artiklerne er et par år gamle så man skal bladre lidt for at finde dem men de er der.....dengang var det en ret stor mediesag og jeg er faktisk ret sikker på at vi gjore grin med det i radioen fordi hans forklaring var så langt ude - dét har jeg selvfølgelig ikke fortalt ham!!

Men oven i ovenstående, så vælger pigen fra vores søster firma at bænde os af - hun slukker simpelhen sin telefon og møder ikke op på arbejde hele torsdag, og det er jo netop dér hvor tvstationen skal ringe og line hende op til programmet, hvilket hun godt vidste fordi hun havde fået en email om det og havde bekræftet overfor mig - men ingen på hendes arbejde ved hvor hun bliver af og til daglig sidder hun lige bag ved mig.......jeg blev flere gange ringet op af tv stationen som ikke kunne forstå hvor hun var og til sidst sagde de at de ville skrive hende ud af programmet hvis de ikke fik fat i hende, så jeg gjore jo bare alt hvad jeg kunne for at få fat i hende - det viser sig så at hendes stedfar og bror er blevet hented af politiet pga. vold men ved du hvad? I don't give af fuck! Vi har en klokkeklar aftale og hun bryder den ved at blive væk fra arbejde og slukke sin telefon!

Kl. 17.20 får jeg så en sms fra tvselskabet som siger at nu skriver de hende ud og lukker redaktionen for i dag........min chef knalder helt af og lægger (igen) på mens vi taler sammen og ringer først om 2½ time senere (jeg turde ikke ringe!) Han forlanger at jeg skal finde en anden pige, kl. 17.20 om aftnen og redaktionen er lukket.....jeg vælger ikke at lytte til ham for løbet er kørt og det bliver også godt med bare en  men det acceptere han ikke, han er bare sur sur sur og siger flere gange til mig "jeg er rasende, jeg er såååå rasende" og uden at skal lyde som en der ikke vil påtage sig skyld - for det gør jeg gerne hvis skylden er min - men hvor i alt det her ligger min indkompetance? I do not see it.........men det gør min chef åbenbart.......

Eneste trøst i alt det her er at min coaching buddy Elsebeth har lovet at sætte mig grundigt ind i hvordan min chef er som person så jeg bedre kan takle ham og ved hvordan jeg skal tale til ham - Ennegrammet længe længe leve!!!

Da jeg køre ud på arbejdet igen, efter at være kørt hjem for at arbejde men så ramler det hele og jeg køre ud på arbejdet igen for at prøve at få fat i den her pige som er gået under jorden og i et forsøg på at overtale nogen af de andre piger på jobbet (modellerne) til at stille op (dog uden held) men da jeg køre derud af holder jeg ved Børsen for rødt lys da en Præst kommer gående over fodgængerfeltet........

Ja det lyder måske mærkeligt men jeg holdt som den første bil og pludselig ud af det blå kommer der en Præst gående. Hvordan ved jeg det er en Præst? Fordi han var i fuld dragt, sort kjole med stiv pibekrave, sorte sko og en bibel i hånden.......midt i København i fodgængerovergangen ved Børsen! Sikke et syn!

Hvor tit har du lige set en Præst i fuld mondering uden at det har været i Kirken eller til og fra kirken?? Hos mig er svaret ALDRIG...
Man kan jo vælge at tolke af dét hvad man vil, men jeg valgte at tolke det som om at alting nok skal blive godt, som om at Hr. Gud og min elskede Mormor var på min side, måske som de eneste men de var der og dét gav mig et dejligt smil inden i.


Da jeg kørte fra firmaet igen - med uforettet sag - kogte det hele inden i på trods af mit "syn" med Præsten der kom gående og smilede så da radioen spillede "Kings of Leon - Sex on fire" fyrede jeg op på styrke 68 på min radio og frydet mig over at jeg i sin tid fik indstalleret et kæmpe anlæg med nogle gode bashøjtaler i min elskede prinsesse bil - jeg ved udemærket godt at man kan høre musikken udenfor bilen når den er så høj (nøjagtig som i en jalla jalla bil) men jeg var så uendelig ligeglad - jeg trængte bare til at der var ro i mit hoved og når musikken er så høj så kan jeg ikke høre mig selv tænke og mens jeg lyttede til musikken tænkte jeg på hvor jeg kunne tage hen.........jeg overvejede alt lige fra at sige op, til at sikke af fra lejligheden og regningerne (og lønnen!) til at pakke min bil og bare køre indtil den ikke kan mere, jeg overvejet alt muligt  og valgte herefter at gå en tur og få noget frokost mens jeg tænkte over livet.....


Jeg fandt en plads i solen på Gråbrødre Torv

Når jeg bliver ked af det falder min kropstemperatur yderligt, så det var skønt at blive varmet igennem af solen, selv mine knogler blev varme igen

Ahhh life is good again....(almost)

Min Jack Daniels Burger - dog var kartoflerne mærkelig, dels findes der ikke så symetriske kartofler med mindre de er lavet og mast sammen og dét stod der ikke noget om i menukortet, der stod der "kartoffelbåde" - dét der er sku kartoffelbjælker! Så dem spiste jeg ikke.........en sodavand kostede 56 kr, så er den klat sirup vist også betalt hva! Men god mad og lige hvad jeg trængte til

Stakkels mand..........en p-vagt på spil!
Da alt det her var sket og jeg havde fået sms'et fra tvselskabet om at redaktionen lukket nu, foldet jeg mig sammen på min elskede røde sofa og sov til kl. var 19 og min sure chef ringede igen, stadig sur.

Jeg endte med at bruge aftnen på at snøfte lidt og lave en ny dating profil på Elitedaters, jeg kunne virkelig mærke at jeg havde behov for at tale med nogen, da alt det her skete, men ikke en veninde, veninder vil bare give mig ret i alt muligt - jeg har brug for nogen som kan se konstruktivt på det, en mand - eller det var hvad jeg selv følte at jeg havde behov for, om det er rigtigt eller ej ved jeg ikke, men det følte jeg - og så må jeg ligesom knokle videre for at få det jeg gerne vil have - og jeg finder det i hvertfald ikke på Dating.dk that's for sure plus at jeg kan mærke at jeg er lidt utryk ved at Norman også er derinde, jeg tjekkede om han stadig havde hans profil der inde i går eller hmm i forgårs eller hvornår det nu var - og det havde han.

Mærkeligt at han ikke på sin profil i det mindste skriver at han er i forhold, fair nok at han skal beholde den men han kan da sætte sig til at være i forhold eller til ikke at søge noget - men han bruger den stadig kan jeg se og jeg ved at han kan gå bagom alting og dét ønsker jeg ikke at han skal hos mig, ikke at jeg har skrevet med andre end Mads fra Ministeriet men stadig, me do not like.

Og jeg HAR tjekket om han er på Elitedaters, det er han ikke. Nice! Så nu er jeg også der, min profil på dating.dk udløber på søndag og jeg kan mærke at det er helt okay med mig - jeg orker ikke at date, så måske det er alt for tidligt jeg begynder på det? Jeg gider virkelig ikke smalltalke og tage på dates, det virker så kunstigt og jeg hader kunstigt.

Her til morgen har vi haft kæmpe boom på vores hjemmeside pga. tv programmet og min chef er sikkert glad igen, men jeg valgte at arbejde hjemmefra, han tager til Spanie i én uge i morgen og dét passer mig fint, så er han i hvertfald kølet af når han kommer hjem, men som sagt så tog jeg ingen chancer og har valgt at sidde herhjemme - og nu vil jeg gå i krig med at lave et nyhedsbrev to the people.

 - og glæde mig til fyraften!

I går skulle jeg ha været til en fitness time men alting kogte kl. 17 så jeg turde ikke tage afsted og kan derfor se frem til en bøde på 30 kr, men i morgen lørdag skal jeg til Yoga, dét bliver spændene tror jeg.

Ingen kommentarer: