søndag den 30. oktober 2011

8 Lakridspiber Og 310 km. Senere

I'm back in looovely Copenhagen!

Det var en lang tur i dag og så alligevel..........den første strækning på motorvejen, efter at ha kørt på motortrafikvej for at komme ud til motorvejen var hård. Hele turen indtil efter Vejle gjore at mine øjne blev så ekstremt trætte at jeg trode jeg skulle falde i søvn - men så gik det bedre og efter Storebælt kørte jeg ind og hapset mig en pakke lakridspiber og en ½ liter cola light og så gik det ellers som en leg at komme hjem!

I morgen skal jeg mødes med min nye radiojournalist veninde som jeg så også lige skal ha fundet et navn til herinde, men anyway, vi skal spise pizza her i min lejlighed kl. 20 og dérefter er der fuld stop for slik, usundt mad og mad i almindelig i de mængder jeg har indtaget dem/det siden torsdag! For OMG hvor har jeg ÆDT og slet ikke følt naturlig sult - det blev så ikke bedre at jeg kom hjem til en lejlighed hvor min bror og hans vener overhoved ikke har spist af den slik jeg har sat frem så det første jeg gør da jeg træder ind er at kyle en håndfuld (en stor håndfuld) Malteses ind i skuffen - og jeg trænger så ABSOLUT IKKE til noget at spise!!!

Nu har jeg kylet chipsene ud og chokoladen putter jeg i en pose og gemmer til en anden dag. Lejligheden er dejlig ren og fin men jeg støvsuget alligevel inden jeg begyndte at gå med strømpesokker, her var lidt nuller på gulvet men ellers rigtig fint ligesom da jeg afleveret den.

Hvilket jo er rigtig skønt for fra i morgen står den jo på hjemmearbejde indtil min chef finder et nyt sted til os at være, hvilket jeg håber bliver snart så jeg kan få noget sparring og noget socialt - dog mener min chef ikke at det sociale er noget man vælger arbejde efter............dér er jeg så stik uenig med ham (igen) men jeg siger ikke noget, for det er ham som er chefen og jeg ved endnu ikke hvordan jeg drejer en 1'er i Ennegrammet men dét skal jeg nok finde ud af (snart)

Jeg syntes jeg har brugt rigtig mange penge de sidste par dage - dels har jeg brugt 600 kr på at tanke bilen op - 53 liter eller sådan noget kunne der være i min tank, det var lige før jeg kørte på dampe så tørstig var min lille prinsesse! Så har jeg brugt 220 kr hver vej på at komme over Storebæltsbroen. Derudover har jeg brugt 2x189 kr på lyskæder til min skønne altan men jeg glemte at få gran med fra gården af (!) Dooooooo så ja, nu må jeg enten vente med at sætte lyskæderne op til jeg har gran i slutningen af November eller også må jeg sætte kæderne op uden gran.........eller købe gran = Mega dyr løsning = Ergo jeg tænker.


200 lys til min altan - i alt over 20 meter :)

En drøm på vej til opfyldelse!!
Jeg har ALTID drømt om at ha en altan med gran og julelys på som lyser op i mørket......der er ikke ret meget bedre end at gå en tur en frostklar nat og se op på folks altaner og jeg har altid tænkt at jeg gerne vil have en sådan altan........dét får jeg i år, that is a promise!

I fredags brugte jeg også knap 1300 kr på at betale for at Barbara, Anika og jeg spiste ude. Jeg ved godt jeg ikke havde behøver at betale men Barbara har næsten ingen penge fordi hendes mand - som er stinkende rig - har lukket kassen i fordi han dels ikke vil skilles og dels ikke vil at hun bor i Danmark. Han kommer jo til at betale penge til hende men så længe retssagen står på har hun nærmest ingen penge og nu har jeg lidt og så føler jeg det er min pligt at betale - plus at Anika og hendes mand Walder betalte for mig da de var herovre så ja, det var mest rigtigt at betale. Senere købte jeg også en fadøl til os alle OG til Barbaras latterlige total snot dumme model søster og hendes pisse stive perker ven (sorry but true)



Vi spiste på en Marokkiansk restaurant med levende musik - jeg er ikke super meget til levende musik, men det var et hyggeligt indslag og der var dejlig varmt derinde og maden var god = et STORT 10 tal herfra! I'll be back!

Første af 3 små tapas tallerkner - grilled laks og en stor Hoegaarden øl

2. portion af tapas - tigerrejer med kaviar. Jeg har aldrig før smagt kaviar men pøj føj hvor det smager, dét er bestemt ikke min hof men OMG hvor jeg dog elsker grillede tigerrejer!!!

3. Tapas tallerken: Lammekød med søde kartofler - smag SÅ godt og jeg som ellers er suuuuuper mistænksom overfor lammekød, don't ask why men det er jeg bare men jeg blev SÅ positiv overrasket!

Dessert........frugtstykker og skumfiduser i chokoladefondy.............shit shit shit hvor smagte det godt og shit shit shit hvor skal jeg løbe LANGT og LÆNGE for at forbrænde dén omgang!!!


Da vi havde spist gik vi på bar........yummy yummy når jeg ser sådan en mås så er det at jeg helt klart må spørge mig selv om hvordan i alverden jeg nogensinde kan få ideen til at slikke en mand i måsen langt mindre så faktisk at gøre det????!!!!

Der var dog piger som syntes at visse mænds måse var helt vildt *haps haps*

Pull your pants UP arsehole!

Der blev også bagt i hjørnerne.....


Og kysset........
(og NEEEEJ hvor fik du dog ideen fra at fotografen var bare det mindste misundelig?????????)


Til natmad købte jeg en BigMac menu (flere penge ud af lommen) og så ville Barbaras søster pludselig hjem, hun havde ikke drukket andet end en øl og var i bil og ville hjem sådan *NU* og så var det selvfølgelig mest naturligt at Barbara kørt med men tror du at Anika og jeg måtte komme med? Eller at hun ville køre os hjem selv om vi bor ret tæt på hinanden, altså cirka inden for en 15 km radius? Nope!


Smækkre Barbara
Min yngste lillebror havde kørt mig ud til Anika hvorfra vi hentede Barbara og så kørte vi ind til byen, det var også meningen at han skulle hente os men når nu at Barbaras søster var der så ville det da ha været mest naturligt at hun kørte os alle tre hjem ikk? Eller er det bare mig? Anyway, klokken var over 04.00 så Anika og jeg blev enig om at tage en taxi hjem, det kostede mig yderlig 262 kr at køre ud til mine forældre hvorfra Anika forsatte hjem til hendes hus (gård)

For at spare penge blev jeg sat af ude ved landevejen og så forsatte Anika i taxaen hjem mod sig selv (ca. 10 km væk) Og hvad gør pivstive Deirdre-Ann? Jow jow hun krydser da græsplænen iført åbne stilletter........= pænt vådt og pænt muddret meeen selv med Hoegaarden i blodet formået jeg at tage et billed..............*griner*

Så altså, der er brugt RIGTIG mange penge herfra og NU er der så absolut fuld stop på brugen af penge og indtagelsen af mad i store usunde mængder! Fra og med i morgen er det vand og hvad køleskabet og fryseren gemmer! Basta.

Jeg VIL være rig igen og det bliver jeg ikke hvis jeg fråser sådan - så slut nu.

Dernæst, jeg har fået en kort mail fra min coaching buddy efter at jeg i torsdags skrev til hende på skype. Hun skriver bare ganske kort på Facebook at "hun ikke hænger fast i fortiden ligesom jeg og er videre....." det var hendes svar på mit spørgsmål om hvorfor jeg ikke har hørt fra hende siden hun stod i gangen og græd.....jeg har jo netop IKKE været i seng med hendes kæreste/bolleven/what-ever-ven.......! Tanken alene ville ALDRIG falde mig ind!

Jeg bryder mig ikke om hendes måde at skrive til mig på, men jeg vil sige det på den her måde, ja jeg savner hende men jeg savner hende ikke så meget at jeg ikke kan leve uden. Derfor har jeg besluttet mig for at afleverer alt det tøj jeg har af hendes tilbage til hende. Jeg har jo cirka halvdelen af mit kælderrum fyldt med hendes tøj som jeg sælger for hende mod at jeg får procenter af salget, men jeg mangler dels ikke pengene mere og jeg kan godt selv bruge pladsen i mit kælderrum og dernæst, så gider jeg ikke have hendes ting når hun ikke kan finde ud af at kontakte mig og sige "Hej Deidre-Ann - undskyld at jeg har opført mig dumt, kan du tilgive mig?" Så på søndag eller i hvertfald i næste weekend så pakker jeg alt hendes tøj pænt ned i nye sække og køre op og låser mig ind på hendes kontor og sætter det hele dér, jeg har nemlig også nøgle til hendes kontor og til hendes lejlighed og dét bryder jeg mig ikke om når situationen er som den er og så vil jeg lægge de 300 kr jeg har solgt ting for men ikke fået afregnet til hende, hendes nøgler og en notesbog jeg har lånt - jeg har dog skrevet i notesbogen så jeg går over i Magasin i løbet af ugen og køber en sprit ny så der ikke bliver noget fnidder dér og så vil jeg bare skrive en lille kort besked til hende om at jeg heller ikke hænger fast i fortiden, jeg kan bare godt lide klare rene linjer og derfor syntes jeg hun skal have sit tøj tilbage. Dét er nøjagtig hvad jeg vil skrive, hverken mere eller mindre.

For jeg hænger bestemt ikke fast i fortiden, jeg prøver ihærdigt at glemme min fortid eller i det mindste at accepterer den og leve med den men jeg vil samtidig gerne have klare linjer om hvor jeg har hvem og hvad og dét kan hun så åbenbart ikke leve op til, men da jeg også lever efter devisen om at man skal være mod andre som man vil andre skal være mod en ja så må jeg nødvendigvis afleverer hvad der er hendes tilbage og betale hende de penge jeg skylder, lægge nøgler osv.

Jeg er faktisk rigtig glad for min beslutning. Det føles godt at få det afsluttet - jeg trode vi skulle være venner i mange mange år fremad men at være venner går to veje - det er nok lidt ligesom med Norman, jeg ville også gerne være hans ven i mange mange år men han ville end ikke være min ven i 5 minutter og selv om dén var svær at sluge og at acceptere så er det jo bare hvad det er. Valget er hans og i stedet for at se på det som om JEG er gået glip af en masse ved ikke at være venner med min coaching buddy og Norman så ser jeg sådan på det at der gået glip af en masse og at de fremadrettet vil gå glip af en masse fantastiske oplevelser, grin og gode samtaler ved ikke at være venner med MIG.

Måske jeg ikke er verdens bedste til at få venner fordi jeg godt kan være lidt genert, tilbageholden og social sky men jeg er en rigtig god ven til dem som ER mine venner og jeg skal nok, med tiden, få flere venner. You just wait and see.

Da jeg kom hjem lå denne her seddel i min gang - om ikke andet så har jeg søde og betænksommer naboer som åbenbart syntes jeg er dejlig - måske fordi jeg også har sat tætningslister på deres hoveddør...... :)
Kunstmaleren har lige haft ringet - han er på vej hjem fra København mod Jylland og ville bare sige "Hej" - jeg gider end ikke rigtig tale med ham. Ja vist var det hyggeligt i torsdags men han siger mit ikke noget. Det var end ikke sådan at jeg tænkte "jeg har lyst til at kneppe dig" - for mig var han bare en mand som ikke rigtig siger mig noget. Ja vi har en fortid sammen men fortiden bevæger sig ikke inde i mig når jeg ser på ham. Han vil gerne spise Mexikansk næste gang han kommer over - jeg sagde bare ja ja og lovede at vi kunne spise sammen en anden gang men las os nu se - dels hvornår han kommer over igen og hvordan mit liv ser ud til den tid.

I dag har jeg dels vasket min bil indvendig (og min søsters, både indvendig og udvendig) og så har jeg syet nye bændler i alt mit gamle sengetøj - eller faktisk kun i ét sæt for alle de andre sæt jeg skulle ha haft med hjem måtte jeg lige pludselig finde frem fordi min bror og hans venner skulle sove her, så de må komme med hjem en anden gang, men jeg fik syet to kjoler som havde huller i sømmen og så sat 6 nye bændler på et sengesæt jeg har haft siden før jeg boede i USA. Det var også gået i syningen flere steder men nu er det som nyt - mens jeg sad ved symaskinen kom jeg sådan til at tænke på hvor meget jeg egentlig elsker sådan noget husligt noget (MINUS OPVASK!!) og igen kom jeg til at drømme (og længes) efter at få et hus eller en stor lejlighed hvor jeg kan få mit eget værelse og have alle mine ting stående fremme HELE TIDEN - forstået på den måde at det er drøn irriterende at skulle pakke strygebræt, symaskine, guldsmed værktøj osv. væk hele tiden, for mig betyder det nemlig at jeg ikke er så kreativ som jeg ellers gerne vil være.......så jeg drømmer om et stort lyst værelse med store lyse vinduer og masser masser af sollys og så bare  nogel dejlige væge hvor jeg kan sætte smukt tapet op og et laaaaaaaangt bord hele vejen langs vinduet, en radio og ja masser af lys og SÅ skal jeg bare være mig og mine kreative drømme.

Så en ny symaskine står også på ønskesseddlen nu........men altså, der kommer cirka 100 ting før en symaskine, feks. et SKIDE KØKKENSKAB!!! Som bliver købt i denne her uge - that is a promise!!!

Nå, jeg er træt, virkelig træt og i morgen skal jeg arbejde hjemmefra så jeg må hellere være udhvilet.......har forresten fået endnu en bums i næsen.....det er utroligt, siden jeg blev opereret i næsen har jeg næsten hver evig eneste uge en bums i næsen - I just don't get it!

1 kommentar:

Safa0511 sagde ...

Hej Alle, jeg hedder Safa El Sadat, jeg er gift i 20 år med min mand, og vi har to søn, ældre en 16 og yngre er 11 år. Min mand elskede mig meget, men det kom til et tidspunkt, da han var involveret i affære med en kvinde, som er hendes kollega. Jeg har aldrig forestillet mig det, men på en eller anden måde ændrede hans holdning til mig og børn, hans sene kommer fra arbejde fik mig til at tænke over sagen. Selv på mit 20 års bryllupsdag i marts holder jeg mig væk fra sex som vi lover at gøre det på brylluppet årsdagen, 15 dage før bryllupsdagen meddelte han ja, at han havde sex med sin kollega. Han bragte hende i min seng, da jeg var ude for arbejde, det betyder, at mine følelser var fuldstændig værdiløse for ham. Min mentale tilstand er fuld af smerte, jeg tror jeg ikke kan glemme og genvinde smerten. Denne kvinde var i fuld kontrol med hende og jeg ville aldrig gøre det med vold, hun vil vinde over mig, da hun er skilt, hun sagde, hun var jaloux over vores forhold, og hun vil ødelægge mig ved at tage min mand. Jeg var nødt til at diskutere det med en ven, der bad mig om at finde en god stavekaster, først og fremmest troede jeg aldrig på denne Cast stavemåde, men jeg må prøve det, indtil jeg kom på tværs af PROPHET NOSA UGO email på internettet om hvordan han har hjulpet så mange mennesker til at få deres ex-tilbage og hjælpe med at rette forholdet og gøre folk lykkelige i deres forhold og nogle andre historier om åndelig sygdom og mere, jeg forklarede min situation for ham, og han hjalp mig med at udføre nogle bønner, nogle urter og rødder og et lille offer, som jeg gjorde, og inden for 7 dage kom han tilbage for at undskylde, og det var bare et mirakel for mig. Er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min mand er nu hos mig igen og han er nu forelsket i mig som aldrig før.
Har du brug for hjælp i dit forhold som at komme tilbage til din mand, kone, kæreste, kæreste, vindende lotterier, urtemedicin for sygdom, HIV, STD'er, Astma, Arthritis, Fybroid, Stroke eller enhver form for sygdom, åndeligt problem , Jobpromotion, seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp til eventuelle livsudfordringer, skal kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for, at du gjorde det.

Email: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
                       +17207992813