tirsdag den 11. oktober 2011

9 Tånegle!

Av tænker du måske men nej, det gjore faktisk slet ikke ondt!

Jeg havde godt set at to af mine tånegle har haft en mærkelig hmmm ikke farve men de har været matte uder neglen - giver det mening? Anyway, jeg har bare lakeret dem som jeg plejer og det skal siges at det er ca. 2 uger siden jeg kikket nærmere på dem, jeg smørre dem jævnligt ind i fed fodcreme og ordner mine hæle men igen, det ligger ca. 2 uger tilbage (før R-days) men da jeg så kom ud af badet her til morgen og ville tage strømper på, så "rippet" min ene negl, jeg rykker sokken af igen og kikker og ser dette.....

Tåneglen løfter sig.......og nej, det gør overhoved ikke det mindste ondt selv om jeg næsten selv fik ondt i maven af at opdage det, men det gjore vitterligt IKKE spor ondt!


Bagefter, da jeg havde klippet neglen af......ser mærkeligt ud, men der skal nok komme en ny negl om et par måneder og i weekenden giver jeg fusserne lidt kærlighed og så en ny omgang neglelak så er den fin igen. Den anden tå som også har haft sådan et mærkeligt mat udseene er tåen ved siden af storetåen, det er næsten klippet af så jeg tror ikke den ender med at falde af (der kan skimtes en smule under den french peddicure neglelak) Det er fra da jeg gik pilgrimsvandring, af en eller anden grund så mister jeg altid negle på disse ture og det er skam ikke fordi jeg går i dårlige sko som er for små......men skidt pyt, negle er negle I can live without.

Da jeg stod og var ved at pakke min taske så jeg at jeg havde fået en sms på telefonen, det var min chef som skriver at han havde glemt at han søster havde Sølvbryllup i dag (!) WTF! How can one forget that? Nå men altså jeg tænker at han bare er en mand and so be it, så han kommer ikke på arbejde i dag, derefter tog det mig 10 sek. at beslutte at det gjore jeg heller ikke! Min lejlighed er bombet med vasketøj der skal lægges sammen og stryges og gulvet skal vaskes og opvasken tages og når jeg er færdig med at skrive her vil jeg give mig i krig med de ting - og bagefter vil jeg forberede det interview jeg skal lave i morgen for firmaet, så det er skam ikke fordi jeg har tænkt mig at fede den, det er bare nemmere at forberede sig hjemme end på "kontoret" som er et stort åbent rum med over 8 meter til loftet og en forfærdelig akustik og mange larmende unge mennesker - jeg savner stilheden når jeg er på arbejde og savner det sociale når jeg er hjemme, go figures!

I nat drømte jeg om direktøren fra Radio100.......... jow jow.......hvorfor? I don't know men da jeg tjekkede min linkedin profil her til morgen kunne jeg se at han havde tjekket min profil ud inden for de sidste 4 dage, mærkeligt ikk?

Nå, fik at vide i går at jeg ikke kan sove hos ham den rødhåret fra firmaet i Spanien da han har gæster fra Danmark, det gør mig overhoved IKKE noget! Slet ikke - jeg var lige ved at skrive "pyha" da jeg fik beskeden over skype - spørgsmålet er så bare hvor jeg så skal sove............min chef siger at der er mange danskere i området som har store huse og ekstra værelser hvor jeg kan sove.........det gør mig ikke noget, vil faktisk hellere sove hos helt vildt fremmede end folk jeg kender, sidstnævnte kan jo ha forventninger som jeg måske ikke opfylder - fremmede har sjældent forventninger jeg IKKE kan opfylde - men så slog det mig på vej hjem at de der "danskere" om Norman var en af dem? Hope not!

Men igen, selv hvis han var så ville han med en kæreste nok ikke lade en "fremmed" pige sove i hans gæsteværelse, men bare for at være på den sikre side så sagde jeg til min chef her til morgen at jeg bare tager min sovepose og liggeunderlag med og så sover jeg på kontoret - passer mig perfekt! Så dufter det endda lidt af Camino hygge!

Nå, må hellere komme i gang - er dog mega naller over at jeg nåede at smække make-up i hoved når jeg alligevel ikke skal på arbejde....hader at brug make-up - helt klart the largest down side ved at arbejde hvor jeg arbejder!

Ingen kommentarer: