mandag den 3. oktober 2011

SEX Og Søvnunderskud Mandag Morgen!

Jeg er et slet menneske - jeg droppede min chef's fødselsdagskage til fordel for sex med Ayal......

I går aftes nåede jeg knap og nap at tykke "udgiv indlæg" her på bloggen før det ringed på døren.......og dér stod Ayal lige så hot og sprød som jeg huskede ham sidst han var her - jeg må sige til mænds forsvar at jeg tror han har lugted lunten mht. mig, eller også har jeg bare været heldig to gange i træk, men altså han var så sød ved mig, vi startede med at ligge nøgen  helt tæt inde i sengen og bare kysse, både Ayal og jeg har store læber fra naturens side (men satser dog på at det kun er mig folk spørger om jeg har fået dem laved....!) og det var bare sååååååååååååååååååååå skønt at ligge der og mærke et par læber mod mine egne.

Desværre gjore det også at jeg blev skræmmende opmærksom på hvor dårlig jeg efterhånden er til mange seksuelle ting, altså, jeg har jo nærmest ikke kysset i årevis, altså sådan gedint kysset og jeg kan ikke huske "hvor meget" man skal kysse med tungen eller hvor meget man skal "møffe rundt" ej okay lyder måske lidt mystisk men jeg havde bare lyst til at lægge mig på ryggen og blive kysset af ham, frem for at holde mig oppe på albuen og kysse - jeg var træt men glad og det gik liiige i lystperlen på mig at han kyssede mig sådan og lod hænderne køre nedover ryggen på mig......

Lige så skønt det var, lige så kæreste agtigt var det vist også, så det kan jo være jeg ikke ser ham mere for hvis han tænkte hvad jeg tænkte, altså at det var kæreste agtigt, så kommer han nok ikke igen hvis jeg kender manden ret.

Pludselig vippet han mig rundt (igen) men ikke på alle fire, han ville lave en 69'er - igen, jeg er forbavset! Jeg plejed at lave 69'er med min ex-kæreste Uffe nærmest hele tiden, fordi det var en god gensidig måde at ha sex på uden at have direkte sex, hvilket vi jo ikke havde. Med Kunstmaleren lavede jeg det sikkert også men jeg kan faktisk ikke huske det sådan helt korrekt mere, altså min sex med ham, det glider ud i et blure, tror måske jeg lavede én med Norman men igen, det er bare en tåget tanke som jeg ikke kan hive frem og få klar fordi mine minder omkring ham simpelhen er ved at være væk.

Men det korte af det lange er at det var helt vildt dejligt og overraskende godt og variet og anderledes, at ligge på alle fire er også skønt men bevars, det bliver sku lidt trivielt også fordi jeg ikke kan se noget, det kan jeg jo  her, jeg kan se det hele og mærke ham, I like that.

Jeg kom virkelig godt og læææænge - sååååå tiltrængt!! Og bagefter lagde Ayal sig ned på sengen og prustede, jeg møffet mig lidt længere ned end ham på sengen da han jo havde hovedpuden - som var med helt nystrøget friskt sengetøj - og lagde mit hoved i hulrummet under hans arm og vippet mit knap så lange (lorte frisør!) hår op over hans arm og trak dynen op over os begge to mens jeg drejet hoved lidt til venstre så jeg kunne mærke hans hud mod min kind og *bang* så faldt jeg i søvn med en arm omkring mig og Ayal som stille rørte ved min højre hånd der som altid lå over mit hoved og sådan kunne jeg ha ligget hele natten hvis ikke Ayal havde vågnet op kl. 00.55 og valgte at tage hjem........og dermed vækkede mig, og jeg har jo som altid svært ved at falde i søvn igen hvis jeg først én gang er vågnet op af en søvn, så jeg lå lige vågen til klokken 03.14 og nu er klokken så 08.15 og jeg skal snart afsted på arbejde så jeg kan møde kl. 09.00 (Har jo stadig ikke fået en nøgle så jeg kan ikke komme ind før de andre er mødt)

Pænt naller afslutning på en god aften, og på torsdag tager Ayal tilbage til USA igen.

Jeg kan mærke at jeg virkelig virkelig savner dét som Ayal og Hr. Højesteret giver (gav) mig, det som en kæreste også vil kunne give mig, men jeg kan også bare mærke at jeg overhoved ikke har lysten til at date. Min søster dater på livet løs, hun var på en date torsdag, lørdag og søndag med forskellige fyre hver dag og selv om det er vildt sjovt at høre om, så er det slet ikke sådan at jeg sidder og tænker dét må jeg også i gang med, faktisk langt fra - jeg er i den grad blevet kurreret for at date og jeg har overhoved ingen lyst til at hænge mine følelser eller mit hjerte til tørre for MÅSKE at møde the one men med lige så stor sandsynlighed MÅSKE IKKE møde the one .....

What to do what to do....... Måske der  kommer en på et tidspunkt.

Jeg har fundet en flaske vin frem til min chef i stedet for og bundet et lille bånd omkring flasken, taget nogle drysflag med og nogle bordflag og så må dét gør det ud for en lille "jeg har husket din fødselsdag" - han ved jo ikke at jeg har en halvfærdig kage i køleskabet, kors i helved hvor her roder pga. kagen. Prøvede at bage noget Islands Smørcreme men jeg syntes dæleme det er mega hårdt, hvordan i alverden kan det "smørres på" når det er så stift at min spartel står direkte op i skålen???

Hmm jeg har nok lavet noget forkert - igen..........bum bum men øvelse gør mester (or so they say!)

Ingen kommentarer: