torsdag den 6. oktober 2011

Jeg Savner Et Tv

Lige nu savner jeg helt vildt meget at ha tvkanaler, så jeg kunne lægge mig på ryggen på sofaen og slappe af efter endnu en laaaaaaaaaaaaang da på kontoret og på messen.

Den ene pige jeg skal ha ind i tv om ca. 14 dage har meldt afbud - WTF!!? Vi havde en fuldstændig klar aftale om at hun gerne ville medvirke og med det i hånden gik jeg til Tv2, nu vil hun så ikke medvirke alligevel.......prøv at spørg om jeg har været på overarbejde med at finde en anden pige?? Det skal nok lykkes men arghhhhhhhhhhh

Var oppe i dag kl. 05.45 for at hente cupcakes - og så ud på messen og sætte op og frem og tilbage og frem og tilbage.........hele dagen lang - jeg er SÅ fucking træt! Specielt i min ryg af at slæbe brochurene som jo alle blev leveret til messen, ind på kontoret - efter at jeg selv havde båret dem fra messestanden og ud i bilen......

Men i morgen skal jeg tale målsætninger med min chef og så håber jeg at han OGSÅ syntes jeg har opfyldt mine målsætninger så jeg kan få min bonus til den første - OMG dét ville være lækkert!!!

Kom til at tænke på at jeg har glemt at fortælle at jeg i alt har fået 27 nye "venner" på facebooke efter at drengene på kontoret havde leget med min facebook konto - jeg har dog afvist dem ALLE - jeg har også modtaget et hav af breve hvor i folk (mænd) siger ja tak til at drikke en øl med mig.........ALDRIG glemme at låse sin computer!!!

Her er lidt billeder fra de sidste to dage......

Min aftensmad i går aftes på arbejde........jeg måtte simpelhen forkæle mig selv da kl. blev 19 og jeg stadig var på arbejde......

Min chef ville gerne ha nogle kager med hjem, men han glemte begge dage en kasse - jeg tænkte nok at han ville glemme en lille kasse til at tage dem med hjem i, så jeg fikset en hos bageren og samlede 12 kager i en kasse han kunne tage med hjem i  toget........her står den på gulvet i min bil sammen med de tomme flasker fra messen.

Frokost i dag - jeg nåde ikke tilbage til at få en plads ved bordet så jeg spiste på min plads - varm leverpostej med sprød agurk my all time favorit og så en nutella mad - det er ÅR siden jeg har fået det sidste!!!

15 flasker med Pant B = 1 kr. Min chef var ved at smide dem i skraldespanden så jeg hapset dem, for dét er 15 kr ned i min lomme som jeg ellers ikke ville ha haft.

Da jeg var i Netto og købe vandflasker så jeg at de havde tilbud på en gammeldags vægt til 30 kr og nu mangler jeg jo helt vildt en vægt når jeg bager så *haps haps* Den ligner den min elskede Mormor brugte i hendes konditori.

Så fint!
Og nu vil jeg slutte, logge af og I don't know, hvad laver man når man ikke har tv og er mega træt men det er for tidligt at sove og man endnu ikke har fået aftensmad fordi køleskabet er tomt????

Har forresten vildt meget lyst til sex......og hvor er manden så?? Tsk. Tsk.......og appropo mand, så sad  nogle fra arbejde i dag og kikkede på Normans plastik fantastisk kærestes facebook da jeg kom tilbage fra messen, en af fyrene på kontoret kende hende og han siger hun er blank som en stålkniv og ikke studere jura, men at hun derimod bor i Spanien med Norman og laver ingenting...........hvis dét er rigtigt kan jeg kun sige "Norman vågn dog op!"

Jeg kikkede flygtigt på det men gik da de var ved at gennemgå et fotoalbum fra en ferie de har været på sammen til et varmt land med palmer hvor der var masser af billeder af Norman og billeder hvor de kyssede, Norman fik virkelig med grovfilen da de kommenteret hans udseende og tøj, på et af billederne smiler han og har en fin blå skjorte på som helt sikkert får hans grønne øjne til at lyse endnu mere, jeg elsker også blå og når jeg har blåt tøj på ser mine grønne øjne helt lyserblå ud og generelt er blå en farve som klæder mig rigtig godt - anyway, jeg syntes Normans ansigt lyste af smil, milhed og glæde men de andre syntes han så hærget og rynket og "nederen" ud og det kunne jeg ikke holde ud at høre på, så jeg gik på wc og tog mig goooood tid og da jeg kom tilbage var de heldigvis færdige.

Hvorfor er hendes facebook så åben? I don't get it, hun må være blank som de siger eller også kan hun bare godt lide opmærksomheden og lide at vise sig frem - sådan lidt "se mig se mig", hvilket sikkert passer godt med hendes alder.

Men ham fyren som siger at han kender Norman, hvilket jeg ikke helt ved om jeg tror på, men hvis han gør, hvilken ven er han så, at sidde og bagtale ham på den måde??

Ingen kommentarer: