søndag den 2. oktober 2011

SKØN weekend!

Jeg vill gerne give min overkrift navnet "Radiodays" men da jeg ved at dét vil skabe en mere mindre storm af radiofolk som søger på blogs omkring emnet - specielt efter at der var hele tre sessioner omkring blogging, podcast og sociale medier og jeg ikke ønsker at blive genkendt bag denne her blog, ja så vil jeg nævne "R-Days" så lidt som muligt i mine indlæg fremadrettet!!



Men KANON KANON weekend!

Der var stadig de samme flade lamme personligheder som har en IQ på størrelse med en pebernød og som har fået lov til at lave radio fordi de er kendte og ikke fordi de nødvendigvis er dygtige til dét de laver - hvilket jo kan være pænt surt at lægge ryg til at se på, for jeg er virkelig dygtig, jeg er bare ikke kendt.......og der var også stadig de samme lamme mænd som næsten altid er klædt i sort (sorte bukser, sort t-shirt, sorte sko, sorte sokker og sorte blaser jakke.......dybt uinspirerende!)

Ham det rødhåret svin fra sidste års R-days som stod og tog mig på brysterne var der også, jeg gav ham det iskolde blik og ignoreret ham, når jeg så ham vendte jeg konsekvent ryggen til ham og blev væk fra alle de sessioner hvor han var - spasser - da festen om aftnen så er igang kom han pludselig hen til dét bord hvor jeg sidder med alle de radiofolk som jeg kender, bla. Jonas fra radioen, han kikker på mig og siger (altså ham den fede rødhåret spasser) "Var vi ikke på en karoke bar sidste år......" Jeg kikkede så ekstremt køligt på ham og sagde "Var dét derfor du kom herover, jeg trode du kom for at give mig en uforbeholden undskyldning"

Manden kikket mærkeligt på mig og sagde noget i retningen af "Hvad mener du" jeg kikkede bare på ham og sagde at dén og dén morgenvært fra hans egen station havde været vidner til det hele og han kunne jo spørge dem hvad jeg mente hvis han hjerne virkelig var så medtaget og så vendte jeg bogstaveligtalt ryggen til ham og jeg så ham ikke resten af aftnen!

(Sidder lige og får lidt stress, kl er 20 og Ayal har lige proklameret at han vil komme over - jeg mangler at blogge færdig, lægge rent på sengen OG lave den kage jeg er i fuld gang med færdig...........plus at jeg skal sove så jeg kan være frisk til i morgen.......ohhh ak og ve!!)

Jeg mødte også mit store idol Valerie Geller, og fik både signeret min bog OG taget et billed sammen med hende, total star/fan agtigt men whatever - jeg fortryder så bitterligt i dag at jeg ikke fit taget et billed af Tine Bryld og jeg sammen mens hun levede, i dag kan jeg aldrig gøre det om igen........desværre.

Hendes sesseion var den bedste på hele dagen!

Venter spændt på Valerie!

Hun var super forberedt og super markedsførings orinteret hvilket jeg virkelig godt kan lide for hun lægger ikke skjule på at branchen handler om kroner og øre og når man så samtidig kommer og er forberedt så gør det bare ikke noget - men der var mange rigtig mange som syntes hun var så amerikansk........latterlige danskere!

Sneak Peak af mit idol
Overvejer om jeg skal droppe min halvfærdige kage eller om den kan stilles på køl til i morgen og så laves færdig hvis jeg står tidligt op?? Hmmm......

Hvorfor fanden tager det også altid 100 år at lave en fucking kage??

Nå, hvor kom jeg fra?

Jow altså, jeg mødte også en dame som er podcast ekspert og efter at ha spist frokost med hende og haft en session hvor hun fortalte om vigtigheden af at podcaste, ja så har jeg loved mig selv at jeg vil have mit første podcast færdig inden årsskiftet - damen var også så sød at give mig en bog hun har skrevet, så nu skal jeg bruge oktober på at læse den og så november på at forberede mig og december på at udføre projektet. Basta.

Jeg må ha noget i baghånden at falde tilbage på hvis firmaet jeg arbejder for ikke vil genforhandle min kontrakt til marts....I hope not men hellere være forberedt!

Midt under min session med podcast eksperten gik brandalarmen .......og hele hotellet blev evakueret!

Og DR var selvfølgelig på pletten

Og BT''s radiojournalister lige så

Det vældtede bare ind med brandbiler - det viste sig, ligesom sidste år hvor brandalarmen også gik til R-Days at det var Aqua som  havde tested deres røgsystem under prøverne - sidste år havde Infernal æren for at evakuerer hele DR byen!!
Velkommen :) Maden var SÅ lækker!
Hovedret

Dessert

Og så til nomeneringen........drømmer om en dag at få én af de der priser, ikke hvilken somhelt pris, men dén for bedste program......

Da festen på hotellet lukked kl. 01.00 tog vi videre i byen, jeg foreslog at vi fandt et sted med en god rygekabine da alle undtagen jeg og en anden røg, og vi på den måde kunne være sammen selv om nogen røg og andre ikke gjore - jeg blev nedstemt og vi endte på PatePate i Kødbyen hvor tjenerne kl. 01.45 solgte os 10 øl for at tænde lyset kl. 01.50 og sige at vi skulle ud fordi de nu lukkede.........mega MEGA MEGA flabet, dårlig stil, dårlig markedsføring og endnu et eksempel på, overfor jyderne, hvor arrogante Københavnerne er - ingen af os måtte bruge toilettet inden vi skulle ud........hvad sker der lige for sådan noget??

Og så blev festen ligesom opløst da ingen kunne tage stilling til havd de ville - og jeg havde ikke fået en plads ved de andres bord (!) Tak for dét - føltes ligesom første år hvor vi holdte det på Halvanden og alle sørgede for sig selv og en eller anden tog min plads, så jeg som nyudklækket radiovært stod helt alene blandt 200 mennesker........i år havde jeg aftalte med Jonas og de andre at vi ville have et bord tæt på scenen så vi bedre kunne se prisoverrækkelsen og så endte det med at jeg havde misted mit adgangskort under evakueringen så jeg skulle igennem endnu et sikkerhedstjek før jeg kunne komme ind til festen, mens de andre bare kunne gå ind - jeg gik 100% ud fra at de selvfølgelig skaffede mig en plads også - som jeg altid ville ha gjort for dem, men nej...... da jeg endelig kom ind ca. 10 minutter efter at dørene var åbned var alle borde optaget og det hjalp mig jo ikke spor at Jonas så lidt brødbetynget ud, dét skaffet mig jo ikke en plads.... så jeg gik rundt og rundt indtil jeg fandt et sted at sidde - igen i år fik jeg plads blandt Grønlænderne og Islændingerne, ikke at der er noget galt i at sidde med dem men 1. det skaber mig ikke et bedre netværk 2. jeg fatter ikke hvad de siger 3. de interesserer mig ikke for at være grov - Radio på en ø er meget anderledes end radio på fastlandet feks. rent lyttermæssigt, ergo fik jeg ikke særlig meget at drikke og var ædru da jeg tog hjem fra Kødbyen kl. ca. 02.30.

Jeg havde lovet mig selv at jeg måtte sove længe i dag, så jeg snorkede til kl. 12.30 og nød det! Så stod jeg op og gjore rent og vasked op (og nu er opvasken lige så stor igen!) og så gik jeg ud med flasker - men måtte ind i 6 butikker før jeg fandt en hvor flaskeautomaten ikke var i stykker! WTF! Men jeg fik dem afleveret og gik så hjem for at lave en kage til min chef som havde fødselsdag i går - hvilket han ikke havde sagt men jeg så det på Skype, så jeg tænkte at jeg ville bage en fin kage til ham, men den driller SELVFØLGELIG igen og de bunde jeg har købt er måske ikke så lækkre......naller.....og nu kommer Ayal, så må vi se.......

Men gad godt at jeg havde en kage med i morgen, det ville gøre ham glad tror jeg.

Jeg har stadig ikke fundet ud af hvilken en af disse to man skal bruge til flødeskum??

Klar til kagebagning - 4 timer senere er jeg stadig ikke færdig!!

Dem her tog jeg med fra Jylland og har fyldt op med sukker og havregryn, er de ikke fine? Jeg har også en et sted hvor på der står Gryn men den kunne jeg ikke finde.......

Kunne læse på min coaching buddies Facebook wall at hun nu er på vej til Mexico, tænker at hun skal på loveferie med ham colombianeren tsk. tsk........ hvad har hun dog gang i?

2 kommentarer:

Kageleg sagde ...

I fald du stadigvæk ikke har fundet ud af det, så er det dem til venstre man pisker med (så bedst til flødeskum), og dem til højre man rører med (f.eks. fars) :)

Deirdre-Ann sagde ...

Ahhh!

Tak - dét havde jeg stadig ikke fundet ud af, kæmpe mysterium løst!! :)

Så ved jeg det til næste gang jeg føler behov for at bage!

TAK!