mandag den 24. oktober 2011

Lystperlen

I går strøg jeg i bad efter at jeg havde skrevet og vasket missen så den var helt fin og dejlig igen. Jeg syntes selv jeg har en hmmm måske ikke ulækker en en anden lugt fra min krop når jeg har menstruation. Altså ikke fra down there men sådan i al almindelighed, så syntes jeg at jeg lugter anderledes end jeg gør når jeg ikke har menstruation - så det var SKØNT at komme i bad!

Jeg valgte med vilje ikke at barbere mig, kan ellers bedst lide når den er helt fin og glat men sådan kan den jo ikke altid være selv om jeg ikke har ret meget hår, så jeg lod den være lidt stubbet og sprang lystigt ind i sengen og åbnede den øverste skuffe i sengebordet..........*piiiiiiiiiift*

Hr. Kølig var lige så god som altid - jeg har fundet en ny måde at lege på siden jeg har fået ham, altså min lyserblå dildo som jeg fik af Anabel og Barbara til min fødselsdag.

Jeg leget lidt med den så jeg bliver våd og åbner mig op, selv om de har købt en lille eller en mindre en så er den stadig stor NOK, så jeg skal liiige være klar før jeg kan presse den op i mig, men når den så er dér så kan jeg vippe den lidt bagud og så frem, sådan at den presser mod måsen men spidsen rammer noget foran ved maven og så lukker jeg benene omkring den.

Jeg strækker simpelhen mine ben, samler dem og krydser anklerne  og ligger sådan i et par minutter mens jeg i ny og næ bevæger underlivet lidt fra side til side eller op og ned - jeg mener virkelig, det er SÅÅÅÅÅÅ skønt!! Jeg kunne ligge sådan i en time hvis det ikke var fordi jeg bliver lidt for ivrig og lidt for utålmodig efter at komme!! ELSKER at få orgasmer! Oj Oj oj oj......

I går endte jeg med at vende mig om på maven og så ligge med benene ud til siden, ja man skal nok være lidt adræt for at kunne ligge sådan men jeg har altid haft evnen til at sidde med benene ud til siden ligesom små børn og sådan kan jeg også godt ligge inde i sengen - så det endte nærmest med at jeg halvsad oven på dildoen og med musklerne i underlivet presset den frem og tilbage - OMG dét var dejligt!!

Bagefter lå jeg helt og klukket af grin og tænkte at det da også var pokkers at jeg kom så hurtigt - jeg mener, jeg vil gerne komme hurtigt for jeg elsker at komme men når jeg så er kommet så ærger jeg mig altid fordi der skal gå en rum tid før jeg kan komme igen og når det er aften, ja så falder jeg altså i søvn inden den "rumme tid" er gået og jeg kan igen........jeg kan kun sige: Where is my man???

I dag var en lidt hmmm ikke træls dag men en dag hvor jeg kan mærke at jeg manglede indput fra andre på arbejdet. Jeg savner lidt sparring, sidder jo utrolig meget alene og da min chef simpelhen ikke svare tilbage på mails eller på skype og end ikke tog telefonen da jeg ringede i dag, ja så ved jeg faktisk slet ikke hvordan jeg "klare mig" forstået på den måde at jeg lidt føler jeg famler i blinde.

Jeg vil SÅ gerne gør det godt, være god til mit arbejde og være en god medarbejder for firmaet men jeg får intet altså virkelig INTET tilbage fra min chef! Det er rent lukket land at arbejde sammen med ham og da jeg hele tiden har den der i baghoved at han nok stritter mig ud til marts så kan jeg godt blive helt frustreret over at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre for at gøre ham tilfreds - feks. har han slet ikke vendt tilbage mht. mine målsætninger som han selv har skrevet ind i kontrakten altid skal være på plads senest d. 5 i hver måned.....what to do? Jeg er virkelig frustreret - for jeg aner virkelig IKKE hvad jeg skal gøre???!!!!!!

Hvad gør man med sin chef? Hvad siger man? Hvor hårdt skal jeg slå i bordet?? Og skal jeg slå i bordet??

bum bum.............trælse tanker

I dag da jeg kom hjem fra arbejde fik jeg hented min Moncler jakke, som nu igen ikke kan lynes - tak til lorteskrædderen! Så jeg har en vinterjakke, en god varm og dyr en - den kan bare ikke lukkes........hvad skal jeg gøre ved det?

Da kl. blev 20 hvad jeg meldt mig til Zumba, så jeg tog til fitness og tjekkede ind men jeg orkede virkelig ikke at danse rundt, så jeg tvang mig selv op på løbebåndet, høvlede 3 km af og cyklede bagefter 15 km - det tog præcist den tid det tager at se ét afsnit af "NCIS LA" - tror jeg vil se om jeg ikke kan planlægge mine fitness ture efter hvornår der er noget godt i tv.......når jeg nu ikke selv har tv that is.

Ingen kommentarer: