torsdag den 20. oktober 2011

1 Liter Pop Corn

til 4,95 kr fra Netto se dét er sagen!!

I love popcorn - men ikke alle slags, det skal være de semitørre som ikke fedter i ganen. Når man er fattig lærer man at spise hvad der mætter frem for hvad der er sundt og for en flad 5'er kan man altså blive pænt mæt, dét og så en liter vand......

Har lige været i Netto for at købe chokolade (100 gram 10 kr) var for nærrig til at købe det i Super Best til 15 kr for 100 gram og om lidt vil jeg gå i krig med at bage muffins - tør næsten ikke sige det højt, det går jo ALTID galt når jeg bager!

Men i morgen kommer min lillesøster FOR FØRSTE gang til København og det samme gør mine forældre fordi min niece fra Schwitz har været på ferie hos dem, hun skal hjem med et fly i morge aften så jeg har taget en ½ fridag og vil bage kager (muffins) til kaffen - wish me luck!

Har meget at fortælle - har bla. fået et freelance skribent job hos Chiligruppen men schyyyyyyyyy min chef må ikke vide det, for han bliver bare så sur! Men jeg har besluttet mig for ikke at sige nej til noget for hvad nu hvis de ikke vil genforhandle kontrakten til marts næste år, så kan jeg love dig for at jeg IKKE står som jeg før har stået!! NO WAY!

Så jeg arbejder frem mod at sikre min egen fremtid. Basta. Men tys tys med jobbet ;) skal nok fortælle mere når jeg lige har spist min supper med kød og melboller (rester) og fået bagt nogle muffins og lavet noget ganesa/snask til toppen af muffins OG gjort rent, vasket gulv, gjort wcet rent, skiftet sengetøj osv. så ALT er klappet til i morgen........bliver en laaaaaaaaang dag!

Men hey, jeg er i hopla - pigen på arbejdet ville ikke tale med mig (!) Hvem sagde Juvenile?? Hun sagde helt spidst "Der er ikke noget galt så vi behøver ikke tale samme......." Okay sagde jeg så, jammen dét er jeg glad for at høre (sendte et stort smil) Jeg går ud og henter vand, vil du ha noget med? Hun kikkede bare på mig og satte sig ned og jeg tænkte "møgunge" men sagde ikke noget og var bare mig selv som jeg altid er..........hvad er det dog med piger og mig? Hvorfor kan de aldrig lide mig?

Hmmm well jeg har gjort hvad jeg kunne - og endda mere end jeg selv syntes jeg burde men nok om det. Jeg hænger i og knokler for at gøre mig selv uundværlig og skabe mig et godt ry i Spanien så jeg kan få den kontrakt genforhandlet og få en lønforhøjelse.

Ingen kommentarer: