torsdag den 20. oktober 2011

10½ Times Søvn

Jeg burde være sprudlende frisk men nej, da vækkeuret ringet i morges kl. 06.00 måtte jeg snuse til kl. 07.34 før jeg kunne boote mig selv op af sengen og i bad........jeg ved ikke hvorfor jeg sover så dårlig for tiden? Er det fordi jeg mangler et rullegardin i soveværelset? Ja der er lidt lysere end ellers men ikke meget da årstiden udenfor også giver mørke.

Jeg ved det simpelhen ikke, men jeg ved at jeg efter 10½ times søvn burde være super frisk.......min mave føles stadig som ét stort operationssår og jeg kan mærke at jeg føler mig helt hul oppe i underlivet, ikke den fedeste følelse at tage til møde med om 1½ time og bagefter ud på arbejde med.......men jeg har besluttet mig for at hvis alle andre kvinder kan gå på arbejde med underlivet slæbende efter sig så kan jeg fandeme fiseme også! I'm no chicken! (jeg kan bare ikke lide smerte!)

I dag har jeg også besluttet mig for at jeg vil tage en snak med hende koen som brændte mig og firmaet af i sidste uge, jeg bryder mig ikke om den mærkelige stemning der er derude. men jeg vil gøre det på en rigtig pæn måde, være sød og ærlig og meeeeeeget coaching agtigt, så kan der intet gå galt (håber jeg)

Men nu er der ca. 10 minutter til jeg "møder ind" på arbejde, dog er jeg hjemme da jeg skal til et møde kl. 10 ca. 5 minutters gang herfra, så ingen grund til at køre til Amager for bagefter at køre herind igen - men de ca. 10 minutter vil jeg bruge på en af mine store - længe savnede fetish, nemlig at kikke på sommerhuse via boligsiden......kan se at nogle af dem jeg har lagt som "favoritter" stadig ligger til salg og jeg har ikke været logget ind siden November 2010!!! Og allerede dengang havde flere af dem ligget til salg i flere hundrede dage!

I like the way the price is going! (når det vel og mærke ikke er mig som skal sælge......)

Ingen kommentarer: