mandag den 10. oktober 2011

Life is GREAT!

Jeg tror jeg har fået mig en ny veninde :)

Fra samme land som min coaching buddy, hun er lille og sød og journalist så vi matcher allerede hinanden på tre punkter!

Vi skal ud og spise på næste tirsdag, det er faktisk min skyld at det ikke blev før, jeg er jo ikke SÅ god til at møde nye mennesker så jeg skal helst tage tilløb til det, lyder måske mærkeligt at Frk. Chatterbox kan bakke når det gælder det sociale medie ( in real life) men det kan jeg altså virkelig nemt......jeg har brug for at tænke mig til alle scenarier....med mindre det bare er sex, så er det jo bare om at smide tøjet og komme igang!

Jeg elsker stadig mit job og nyder at jeg skaber god reklame for firmaet uden at bruge penge, dog irriterer det mig at min chef og jeg stadig ikke har talt målsætninger OG bonus for næste måned.....det er ham selv der har skrevet det ind i kontrakten at det skulle være gjort d. 5 i hver måned........

Men ellers går alting strygende :)

I går oprettet jeg en datingprofil på dating.dk - lovede mig selv at gå tidligt i seng men "kom til" at tænke på at jeg gerne ville have en kæreste og jeg kender ikke andre måder at møde fyre på end at gå online - men efter at ha kikket over 400 profiler igenne og været på dating.dk i mindre end 24 timer føler jeg mig allerede snydt for de 19 kr jeg har betalt for 7 dage derinde........jeg har bare SLET IKKE det der dating gen i mig, jeg kan overhoved IKKE se mig selv gå på date med én eneste af 400 fyre og dét må da sige lidt om mig ikk?

Jeg har lavet en knald god profil tekst og lagt 5 billeder ind og det er bestemt ikke fordi jeg ikke får mange besøgende eller breve, det er bare med dating.dk som det er når jeg knalder Ayal, der er intet som rykker i mig for at tage det videre.....hvilket nok er grunden til at jeg stadig er single efter 10 år........eller det er det helt klart .........tror jeg.

Jeg har i dag sendt julefrokostindbydelserne ud til alle pigerne woop woop lørdag d. 17 december er der party her og lørdagen før er der party i Spanien - så det går faktisk bare super i mit liv lige i øjeblikket og jeg vil endda gå så vidt som til at sige at jeg end ikke savner en kæreste, jeg savner bare opmærksomhed og tosomhed, men alle de problemer der også følger med en kæreste, dem savner jeg ikke.

Men nu skal jeg altså logge ud af min computer, har siddet her næsten non stop hele dagen, først på arbejde og så da jeg kom hjem - skulle ha været til Zumba men mine ben er SÅ stive efter Les Mills Body Pump i går at jeg måtte melde fra - er du sindssyg det var hårdt! Hver gang jeg løftede den der vægtstang så tænkte jeg på de studenterbrød min Mormor plejet at lave og NEJ studenterbrød i København er IKKE noget nær det samme som dem min elskede Mormor lavede!

Mormors studenterbrød var med kiksebund som i en hindbærsnitte, så var der hindbær syltetøj og så trøffeldej af den fine slags uden klumper i og så krymmel på toppen og så var de skåret ude i firkanter på størrelse med en rugbrødsmad.......OMG prøv lige at stå og tænk på sådan en kaloriefætter mens træneren skriger "7 mere i squat" (skidestilling) Jeg var så færdig at jeg knap kunne gå hjem for slet ikke at tale om at komme ud af sengen her til morgen og så cykle på arbejde!!

Never igen!

Så jeg blev hjemme her på sofaen med mine røde store sovetrusser og to uldtæpper (her er pisse koldt!) og nu må jeg altså ud og rense af og så på hoved i seng!

Godnat fra Frk. Happy Happy

Ingen kommentarer: