fredag den 14. oktober 2011

SKYPE

I aften er der - åbenbart - kulturnat i København, det fandt jeg ud af da jeg gik fra min Coaching buddies masterfest, hun er netop blevet uddannet som mastercoach i dag. Hele byen summer og jeg ville så gerne ned og nyde det, jeg mener jeg kunne sagtens gøre det men jeg gider ikke alene, dernæst så er jeg møg træt efter en hel stiv dag på pinden, jeg satte mig kl. 08.17 ved mit spisebord på baststolene og gik først derfra kl. 17.10.....


Farverigt Rundetårn - hvad mon gl. Kong Christian d. 4 ville sige til den mondering??

Men jeg har da præsteret noget for firmaet, dog er min chef ikke happy happy endnu og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved den situation, syntes måske han opføre sig lidt barnligt.....eller???

Men vi har som skrevet været i tv og i den trykte udgave af B.T. takket været min nye radio journalist veninde og vi har været og ligger stadig på B.T.'s online avis og så blev vi da også liiige nævnt i radio nyhederne, altsammen på én dag og vores hjemmeside boomet som en gal!

Vi har haft over 20 betalende kunder, alene i dag - normalt ligger det tal på ca. 16 om ugen hvis vi er heldige, så selv om det laaangt fra er gode tal, altså både 20 og 16 så er vi på vej - nu er det så bare min fornemste opgave at holde det jeg selv har kæmpt for at få frem også bliver holdt fremme......puha det holder hårdt!

Jeg gad dog bare virkelig godt at have lidt anerkendelse fra min chef, bare lidt.....en sød mail eller noget....

Nå, men computeren har stået tændt hele dagen og den bliver i forvejen knald varm af at være tændt men en hel dag var åbenbart mere end den kunne klare, for den nærmest kogte og begyndte at lave alle mulige fejlmeldinger, så jeg hentede min Camino computer fra under sengen....

Computernørd eller hva?
og da jeg logger på skype igen, altså på den lille røde computer fordi jeg sad og chattet med min veninde Natasja i Mexico, hvad sker der så? Pludselig på min liste over tilføjet folk på Skype er Norman!

Yes I know, hvordan er det sket? Jeg ved det ikke, jeg har netop tjekket min computer, sidst jeg brugte den var i slutningn af juli og jeg har ikke tilføjet ham, jeg tænker om det er drengene fra arbejde men så igen, ej hvorfor skulle de lige netop tilføje Norman af alle mennesker? De har godt nok tilføjet mange forskellige mænd og mange af dem har jeg feks. på Facebook 20 venner tilfælles med uden at kende dem, men hvordan skulle de lige vælge Norman til min skype? Og i så fald, hvorfor er han ikke kommet op på min store computer som jeg bruger til daglig? Hvorfor kun på den lille?

Et mysterium som jeg altså ikke kender svaret på.......jeg sad og kikkede lidt på ham (hans navn) og tænkte så "arghhh what the fuck" og så skrev jeg "Hejsa" til ham selv om hans stod som "away" - på 10 sek stod han som online og med grøn markering men han har ikke svaret tilbage og jeg vil ikke skrive mere, føler mig ikke dum men frygter at jeg vil føle mig dum ved at sende godhed og velvilje ud i verden og få nul og niks tilbage, sådan noget er jeg blevet super påpasselig med...

Jeg lader ham være på min skype lidt endnu, men det skal bestemt ikke blive en vane at han skal ligge dér uden at vil tale til mig.

Jeg er på det nærmeste blevet bestormet på elitedaters, inviteret til grupper, events osv. og jeg har bare slet ikke lyst, hvorfor er det dog at jeg har det sådan? Jeg vil gerne have en kæreste men jeg vil ikke gøre arbejdet for at få en - lige nu er jeg godt tilfreds med at Ayal kikker forbi i ny og næ, han skulle være kommet i aften men jeg har ikke hørt fra han og lige nu er det helt fin for jeg er top smadret af træthed, sov godt i nat men i går var en hård mental dag pga. min chefs vredesudbrud og pga. alt det som gik skævt - men som stadig ikke er min skyld!

Og i dag har bare rent skrivemæssigt været en lang dag......i morgen skal jeg til yoga og tage opvasken og ordne fødder, ellers har jeg INGEN planer for weekenden udover at sove når jeg har lyst og det er skønt at tænke på!

Godnat!

Ingen kommentarer: