tirsdag den 6. september 2011

2. Dag På Arbejde

.......... er også gået rigtig godt syntes jeg, eneste problem er at jeg ikke helt kan hitte ud af hvad pokker andre mennesker laver når de får fri fra arbejde omkring kl. 16-17 stykker, der er jo læææææænge til man skal sove!

Seriøst, hvad laver folk når de får fri fra arbejde??

Jeg kom hjem - men ikke før jeg havde været i Netto og købt nye gummiehandsker, de andre døde jo da jeg gjore panden ren i søndags, bagefter kørte jeg ud på Holmen og parkerede bilen ved Operaen og sad og skuet udover vandet og tænke på hvad pokker jeg skal få tiden til at gå med...........altså hver dag når jeg får fri, hvad skal jeg dog lave?

Bum Bum - what to do besides at spise en chokofant??

Det ser måske lidt overskyet og mørkt ud men det var faktisk rigtig dejligt at sidde dér i bilen og se på bølgerne og skyerne

Jeg elsker at sidde og kikke på havet........kunne gøre det i timevis.......om ikke før, så når jeg bliver gammel så vil jeg sidde i mit hus ved Vesterhavet og kikke ud på bølgerne!
Da jeg kom hjem tog jeg med det samme make-uppen af, lavede bumme lum - og sjovt nok så er min mave helt fin på arbejde men den går helt i uorden når jeg kommer hjem.............så hang jeg min kjole på plads i skabet og tog gummihandskerne på, tog min nasty opvask og lavede to toast med makral og ost ind i ovnen (aftensmad) og nu sidder jeg så her i sofaen og tænker på hvad pokker jeg skal lave.............

Jeg kan jo ikke tage til fitness hele tiden vel - tror jeg dropper fitness i aften og tager afsted i morgen tidlig i stedet for, skal først møde kl. 08.30 så jeg har god tid.

Det eneste jeg skal have gjort her til aften er at bære skrald ned - en skraldepose med en tom makraldåse i er bare ikke lige sagen, den stinker pænt meget skal jeg hilse og sige!

Og så skal jeg ha overført 1000 kr til en af mine gamle coaching klassekammerater........ja det er mange penge men Barbara min veninde har det rigtig skidt og er helt ude af den, hun kan ikke få hverken kontanthjælp eller nogen form for penge fordi hun ikke har boet i Danmark de sidste mange år og hun kan ikke få en henvisning fra lægen til en psykolog og selv hvis hun kunne så er der jo en egen betaling........så jeg har kontaktet en del af mit coaching netværk og fået et par tilbud på hvad det vil koste at coache Barbara 5 gange og der er så en som næsten er færdig som familie coach, men som allerede er uddannet coach som gerne vil coache Barbara for 5 gange for 1000 kr, så det har jeg besluttet mig for er godt givet ud til en veninde som har brug for hjælp.

Så dem overføre jeg om lidt - og så håber jeg at Barbara får det bedre med sig selv, hun har nemlig ikke gjort noget galt, det er faktisk hendes mand som er gal på den, selv set fra min synsvinkel af at en Far også har rettigheder - men altså, jeg har tænkt meget på det her med at hive endnu 1000 kr ud af min konto, gav jo også 2000 kr til min gamle veninde i sommer, men jeg har som sagt tænkt meget på det og er kommet frem til at Mormor altid sagde at den som kan, bør.

Dvs. den som kan hjælpe, bør hjælpe. Hvis alle mennesker bare vælger at ignorere andre menneskers behov for hjælp eller endnu værre, deres bøn om hjælp, så er det at verden bliver et grimt og koldt sted at leve i og dels så ønsker jeg ikke at leve i en sådan verden og dels så ønsker jeg ikke at være et sådan menneske. Barbara har ikke bedt mig om at betale for en coach men hun har spurgt ind til om jeg kendte nogen som var billige - og selv de billige har hun ikke råd til, så jeg har pruttet om prisen og presset min tidligere kollega og fået en bargain price på 200 kr pr. session, normalt tager hun 850 kr men som jeg sagde så er hun jo ikke færdig uddannet så dét kan hun egentlig ikke tillade sig at tage og ja så......*wupti*.......fik jeg en god pris og nu skal Barbara så coaches.

Jeg håber i mit hjerte at det gør hende godt.

I dag på arbejdet har jeg talt meget med en it-mand i Spanien, han skulle sætte min mail op men da jeg ikke har fået arbejdscomputer endnu har jeg brugt min egen og den køre åbenbart på Internet Explore eller sådan noget og firmaet bruger Google Chrome, hvad forskellen er aner jeg ikke men det endte med at manden i Spanien fjernstyret min computer ved at bede mig downloade et program og så gik han ind og ordnede det hele på min computer via sin computer i Spanien, lyder det indviklet? Det var det også for mig - jeg følte mig HELT blank omkring halvdelen af det han talte om!!

Men dét sagde jeg selvfølgelig ikke noget om, jeg spillede bare med og sagde "Ja" og "Hmmm" på de (nogenlunde) rigtige tidspunkter og til sidst fik vi da mailen op at køre, men han var simpelhen så sød og sjov og sendte mig hele tiden skærm dump af hvad det var jeg skulle gøre når jeg ikke forstod det..........efter at han havde forklaret mig det to tre gange.......som feks. det her

Ren Jørn Clevin med alle hans streger, pile og smileys, til sidst måtte jeg også skrive et stort tak til ham og da jeg så kaldte ham Jørn Clevin var han færdig af grin, så det kompenserede lidt for min manglende kløgt at jeg kunne få ham til at le.
Nå men altså, nu har jeg fortalt hvad der er at fortælle om dagen i dag - arbejdet går godt, jeg syntes selv jeg har gjort det godt indtil videre, der er stadig pisse koldt i lokalerne og jeg frygter for vinteren men har loved mig selv en stor sort eller brun lang uld cardigan når jeg får løn men feks. bare i dag har jeg haft uldstrømpebukser på (!) og en uldundertrøje og en kjole og en cardigang og til tider også min jakke og mine ben var helt døde af kulde da jeg gik ud mod bilen......jow jow........jeg glæder mig til Vinteren i den gamle chokoladefabrik!!!! NOT!!!

Men sig mig lige, hvad f***** i h****** får helt almindelige mennesker tiden til at gå med når de kommer hjem fra arbejde???

Jeg har ingen børn jeg skal passe eller fodre
Jeg har ingen mand jeg kan knalde
Jeg har ingen tv jeg kan kikke på
Jeg gider næsten ikke sidde ved computeren når jeg nu har gjort det hele dagen
Jeg har taget opvasken
Jeg har laved aftensmad (og spist den)
Jeg ryddet op i morges (og roder generelt ikke)

Jeg kunne tage til fitness men fordi jeg ved jeg vil få opstød af maden jeg netop har spist (makral!) så gider jeg ikke fitness i aften men venter til i morgen............så bum bum bum........der er i hvertfald to timer til jeg skal sove..........

Hvis jeg igen i aften skal lege med lystperlen så er der kun 1½ time til jeg skal ind i sengen........


GODT jeg ikke stemmer på ham.........eller drikker coca cola!

Ingen kommentarer: