søndag den 11. september 2011

Effektiv Søndag!

I dag sov jeg til jeg vågnede hvilket vil sige til kl. 09.02 - uret var sat til kl. 10 men så længe kunne jeg åbenbart ikke sove, faktisk vågnede jeg 07.30 men vendte mig om og kikkede ind i vægen i et par min. og så *bang* var jeg væk igen........

Op og fordrive tiden uden at spise morgenmad, for det er ikke særlig godt for mig at spise mad og så være fysisk aktiv på et niveau hvor jeg begynder at bøvse maden op igen så jeg nærmest tygger drøv som en anden ko - og jeg skulle jo til Zumba kl. 11....og nu kan jeg pludselig huske hvorfor jeg ikke kunne sove mere efter kl. 09.02, det begyndte nemlig at tordne og hagle noget så eftertrykkeligt og de der kæmpe brag er bare ikke min kop te!

Damn hvor jeg glæder mig til den da jeg kan kravle ind til en mand når det tordner - når den dag engang oprander så er tordenvejr nok afskaffet!!!!

Anyway, op og sidde og fifle lidt på computeren - ren tidsfordriv - i tøjeg og så vandred jeg ellers i gummistøvler og regnjakke og silende regn op gennem strøget mod Vesterbro, jeg lyver ikke når jeg siger at jeg fra Storke Springvandet og op til Gammeltorv havde hele HELE gågaden for mig selv der var ikke ét eneste menneske at se!!! Alle gemte sig for regnen mens jeg vandrede afsted midt på strøget iført overlevelsesudstyret: Gummistøvler og kæmpe regnjakke! Så skønt - lige vejr til en camino.........gosh hvor vil jeg bare altid fortryde at jeg ikke tog afsted i April i stedet for i Juni!! Verdens største bommer.....

Zumba i dag var ti gange sjovere end Zumba sidste gang, hende jeg var hos første gang spillede kun og ene og alene spanskk musik som ingen alm. mennesker kender - hende her spillede alt lige fra Shakira til hmmm ja andre populære sange hvor der er go i og så lavede hun bevægelser som passede til musikken, feks. så sang de om regnvejr i en af sangene og så skulle vi lave "regnvejr" med armene, i en anden sang sang de "jump jump" og så hoppede vi - det passer meget bedre til mit temperment at det man danser giver mening med musikken og når de sang "shake" så rystede vi babserne foran hinaden to og to - jeg var flad af grin, for mine er så små at de næsten ikke kan bevæge sig til daglig langt mindre når de er presset ned i en sportsbh og så kom jeg til at stå foran en pige som havde de største kæmpe babser der bare gynget fra side til side........total grinagtigt, men jeg havde kun luft nok til at fnise og trække på smilebånden men inden i skreg jeg af grin, pigen var også højre end mig så jeg havde nærmest hendes patter lige i øjenhøjde - drøn charmerende hvis jeg nu havde været til patter men dét er jeg så ikke!

Da vi var færdig gik jeg på apoteket og købte skælshampo - hårdt tiltrængt for min hovedbund kløet som en lusebefængt fattiglem fra 1800'tallet!

Super effektiv skælshampo som kan købes på Apoteket i håndkøb, jeg plejer at ha noget på lager da jeg normalt kun skal vaske hår et par gange i det før min skæl er væk, men det gav jeg til Hr. Højesteret da jeg så ham sidst i maj måned......super sødt af mig ikke........og hvad fik jeg lige ud af det? Ikke en skid!

Så gik jeg hjemad mens jeg kikkede på vinduer og zig-zagget ud og ind mellem alle de mennesker som pludselig havde forvildet sig udenfor efter at regnet var stoppet - da jeg kom hjem spiste jeg mad og gik direkte i bad, så satte jeg vasketøj over og fik bla. kogt mine nye viskestykker fra Loppemarked i går sammen med mit sengetøj - mens jeg gik og ventede på de forskellige vask blev færdige fik jeg fjernet kalk fra fliserne på badeværelset. Har fundet ud af at der er pænt meget kalk i vandet her i området, jeg har virkelig aldrig boet et sted med så meget kalk! Lad et glas med vand stå ude natten over og så er der allerede kant på glasset!!

Så mine fliser var helt matte - nu skinner de igen, det samme gør håndvasken og wc'et, gulvet dufter og alt skinner bare som var det et udstillings badeværelse!!

Rent og indbyene - hvor er mine gæster??

Så fint!
Seneste indkøb til lejligheden - en violet wcbørste som dufter af violer........altså virkelig, der er duft i den, men jeg købte den nu kun pga. farven som matcher farverne i badeforhænget og så fordi den anden var fra marts = tiltrængt med en ny!
En wc børste skal min. skiftes hver 6  måned, gerne oftere men med min økonomi er hver 6 måned okay. En tandbørste skal faktisk skiftes hver 3 måned ifølge tandlægerne, så min trænger også til at dø men det må vente til jeg får løn.

Hele dagen har jeg konklet i lejligheden og kæmpet imod min træthed, ville så gerne sove kl. 14 men hvis jeg havde gjort dét så kunne jeg ikke sove i aften og dét skal jeg bare så jeg kan være frisk til i morgen.......

Så jeg har vasket gulv, støvsuget, taget opvasken, gjort ovnen ren, strøget strygebunken i bund, tørret alle flader af, pudset vinduerne, afvasket min hoveddør og oliet stuebordet..............og laved mad så nu er jeg simpelhen så fucking træt at jeg tror jeg snart kollapser!!

Renvasket hoveddør (på begge sider) - vinduet ovenover har jeg også vasket og pudset - tror måske ikke at dét nogensinde er sket før!!!
Mens jeg luftede dynerne på terassen så jeg dem her.....

Politi til hest :)
I går da jeg havde kørt Lita hjem og var ved at sætte hende af med alle hendes stole som hun købte på loppemarked, kom hendes kæreste ned med en kæmpe boks med DVD'er som jeg måtte låne fordi jeg ikke har noget tv selv.........var det ikke sødt af dem?

DVD Kasse

WOW siger jeg bare!!!

Jeg elsker jo orden og overskuelighed så jeg er vældig imponeret af denne her kasse - har dog ikke fået set nogen endnu men det kommer - jeg måtte låne den lige så længe jeg ville :)

Jeg har også talt med Ayal på Skype, han skrev og spurgte om jeg havde lyst til besøg når han kom hjem fra Miami - det har jeg sådan set men arghhh vil også bare gerne snart ha god sex...........Ayal KAN være god sex hvis han gider, problemet er bare at han ikke gider.....eller i hvertfald gider han ikke gøre an effort sammen med mig........

Og lige nu taler jeg med Uffe på MSN, vi snakker om hans nye hus som han har købt og overtager til december, han glæder sig men vil ikke holde fester i det - vildt mærkeligt - hvad fanden er der sjovt ved at ha et hus til knap 5 millioner hvis man ikke skal fest i det?

Når jeg engang får penge igen så skal der dæleme festes her - både indflytterfest, fødselsdag og julefrokost! Regner med at sende indbydelser ud til julefrokost omkring 1. Oktober og så holde julefrokost 17. December, det er lørdagen inden jul og dermed en super weekend til at holde fest i, en slags opvarmning til Nytårsaften - som jeg håber jeg ikke skal fejre alene igen i år.......

Min yngste lillebror har fået lov til af mine forældre at tage til hmm Dublin eller sådan noget for at se en fodboldtkamp OG fejre nytår - hvad sker der lige for det?? Han er 18 år gammel og må rejse til udlandet!! Jeg måtte end ikke tage med spejderpigerne til Franrkig og trampe på vindruer og Inter Rail men han må godt tage med tre andre 18 årige til spruttens hovedstad og se en fodboldkamp og bo alene på hotel og drikke sig et hul i jorden?? Arghhhhhhhh - hvad nu hvis der sker ham noget.......så er der altså langt hjem.......min lille bitte lillebror!

Nå, jeg vil ikke bekymre mig mere om dét - lige nu that is for nu vil jeg børste tænder og gå i seng så jeg kan være frisk og udhvilet til i morgen hvor jeg MÅSKE cykler på arbejde........

Måske!

Ingen kommentarer: