lørdag den 24. september 2011

Jyllandslørdag

I dag blev jeg vækket kl. 06.44 af mine elskede nevøer som løb og råbte på gangen...........min ældste nevø på 5 år har haft en dårlig dag i dag - jeg gætter på at det er meget naturligt at børn også har dårlige dage men OHHH MY FUCKING GOD hvor er det dog dybt dybt frustrerende, tålmodighedskrævende og HÅRDT at ha en 5 årig som henholdsvis er sur, træt og tudefærdig HELE DAGEN! Fuck da ikke osse, da klokken var 10.00 var jeg SÅ parat til at putte ham i seng igen!!

Først fik han én is og tudet så fordi han ikke måtte få to - så handlet vi ind og så tudet han fordi han scooter aka en traktor med pedaler og anhænger som Farfar har givet ham var for tung at "cykle på", så tudet han over at han ikke måtte køre græsslåmaskine i 3 timer I TRÆK (stakkels vores øre) og til sidst tudet han bare for at tude og kaldte alle for dumme blot på Svensk hvilket så bare gør hele situationen endnu mere komisk...........men jeg grinede ikke, for hvis selv den mindste ting er et problem for én person, barn som voksen så ER det et problem som skal tages alvorligt! Uanset om modtageren syntes det samme eller ej.

Min nevø på 2½ tonsede rundt og gav sig til at rulle på en benpølle (aka en blød rund taburet pølse af læder) med det resultat at han rullede rundt med den og knaldet panden OG læben i parketgulvet og nu ligner en bokser........til sidst gik jeg rundt som en zoombie og samlede æbler med dem og snakkede bare for at holde mig selv vågen, så lavede den yngste bumme lum i bleen og jeg måtte vaske ham i bruseren hvorved jeg kom til at tænke på hvor dybt tanknemlig jeg er for at han nu er så stor at han kan ligge på knæ i bruseren og få vasket måsen frem for at jeg skal bruge alle de der vaskeklude. Min mor går ikke ind for at bruge engangsklude, så hun kogevasker håndklædeagtige vaskeklude til numsen i en maskine og dem til hoved i en anden - jeg kan godt lide det koncept fordi jeg tror der er alt for mange kemikalier i de der engangsklude, men det kræver også bare at man har nogle maskiner der kan tage nogle store vaske og så at man har to forskellige farver vaskeklude. De sorte er til måsen. De hvide til hoved og hænder.

Men det er nemmere at spule dem i bruseren og så elsker min nevø vand - og damit hvor er jeg dog træt nu............ Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kan kanap holdet hoved højt og øjene åbne og jeg skal hente min yngste storebror i Silkeborg i nat hvor han er til Gammel Elevdag...............fuck jeg skal sove NU!

Ingen kommentarer: