mandag den 26. september 2011

Stjernekokken Slår Til Igen!

Jeg er genial (dårlig) til at lave mad - det er helt vildt! Jeg tvivler stærkt på at der findes en lig mig i verden!!!

Aftensmaden i aften røg KUN ned takket været en ordentlig omgang cremfraice dressing - som så tilgengæld smagte godt!

Hvad sker der lige for at jeg er så dårlig selv om jeg følger opskrifterne til punkt og prikke?? Jeg har 200% fundet ud af at jeg hader lugten af solsikkeolie og at det stinker ENDNU VÆRRE når det kommer på en pande - hvilket det gjore fordi jeg brute det i en marinade, hvor der stod "olie" men om det inkludere solsikkeolie ved jeg ikke men kors i h***** hvor det stinker!!!!

Jeg følger opskriften og alligevel ligner det en mellemting mellem et måltid Camino mad og katte opkast!

Eller måske dirrea efter en druktur??

Forsiden ser lækker namme nam ud ikk......jeg sværger dét der mad er ikke det samme som er i pakken!!!

Salaten pyntede rent udseensmæssigt men ellers var der ikke noget godt ved dette måltid! Pwadder

Har siddet og laved min yngste lillebrors danskopgave som skal afleveres i morgen - han nævnte INTET om det i weekenden, faktisk sad han og sagde at han ingen lektier havde for ved bordet og så *bang* ringer han og klager sin nød til mig i dag på arbejdet - opgaven er en del af en større skriftelig opgave og er dermed en del af hans årskarakter - og ja ja JA jeg ved godt at jeg måske burde lade ham komme tomhændet i skole og dermed føle konsekvenserne af hans dovenskab eller manglende evne til at samle sig - hvilket jeg mener er noget ALLE teenage drenge lider af - men jeg er hans SØSTER og jeg vil gøre ALT hvad der står i MIN MAGT for at han får det lidt nemmere end jeg har haft det - og hvis det betyder at jeg skal lave hans lektier en mandag aften hvor jeg selv har været på arbejde fra kl. 08.30 til kl. 18.45 so be it.....

Men nu er jeg så træt at jeg ikke orker at skrive blogs - har siddet ved min computer hele dagen lang.......

Men de korte "nyheder" er at der har været indbrud på kontoret i weekenden og ALT var rippet lige fra designerstole til computerskærme, jeg har været til fitness og kan mærke at jeg ikke rigtig træner igennem hvilket jo kun skader mig selv men jeg kan mærke at jeg er træt når jeg er der og mangler motivation - men jeg kommer i det mindste afsted - dét må da tælle ikk?

Jeg er også blevet top lækkersøvning i dag, det passer også fint med at min menstruation er stoppet, så blomster min lyst til en nøgen mand helt enormt - legede med min fine nye dildo i går aftes og hele dagen i dag kunne jeg mærke mine bukser stramme fordi min mis svulmede op ved tanken (alene) om at Ayal kommer i morgen aften - og lur mig om det ikke (som altid) bliver lidt af en øv bøv skuffelse men sådan tænker kun min hjerne, min krop tænker at det bliver såååååååååååååååååååååååååå goddt! ;-)

Jeg vil nu gå i seng og lade den klammeste stinkende opvask stå til i morgen hvor jeg også vil smide resten af maden UD!

Ingen kommentarer: