fredag den 2. september 2011

Kontrakt??

Jeg har "vist nok" nævnt det før, at uvished er en af mine aller aller væreste sider, mine ultimative svaghed så hvorfor er det så at jeg Onsdag får at vide at jeg har fået jobbet men at jeg stadig fredag ikke har modtaget den kontrakt som jeg fik at vide jeg ville modtage onsdag??

I går ringede jeg til min nye chef i Spanien og spurgte meget pænt og høfligt om min kontrakt var på trapperne, der var klokken 12.00, han lovede at han ville sætte sig ned og kikke på den nu og undskyldte med at han havde haft tralvt, hvilket jeg selvfølgelig har fuld forståelse for.



Min yngste nevø på 2 år og 5 måneder og jeg legede med dinosauruser og alle mulige andre plastik dyr ude i haven, det gik som altid voldssomt for sig - en Tyranosaurus Rex mistede underkæben men dét kan man jo ikke græde over for dén blev til føde for en Trehorn som egentlig er vegetar (planteæder) men alle kan jo have svage øjeblikke når man ser en kæbe fra en T-Rex...... :)
I går aftes da jeg kom hjem fra Sverige hvor mine forældre, min ældste lillebror og jeg kørte over for at fejre hans fødselsdag som egentlig er i dag men det var i går at mine forældre havde tid, men da jeg kommer hjem, så forventer jeg jo at der ligger en kontrakt på mailen til mig.......det gør der ikke.

Her til morgen fanger jeg min nye chef på SKYPE og skriver "Godmorgen Hr. XXX, er min kontrakt lige på trapperne?" Hvortil han svare "jaja - kikker på det lige nu" - "Dejligt! Jeg ser frem til at se den" og nu er klokken 11 og jeg har nul og nix modtaget, lur mig at han ikke har kikket på den endnu!

Og jeg er ikke overhoved ikke tilfreds, da jeg forhandlede løn med ham, fordi de vil have mig ansat på konsulent basis men med samme rettigheder som en funktionær, så siger han da jeg feks. spørger til om de også betaler min ATP "Altså nu er jeg ikke ansat i det offentlige længere for jeg hader bureaukrati og nu gider jeg ikke til sådan noget igen........" Øhhhhhhhhh??

Det endte med at jeg argumenteret at ATP som han sagde "kun er 100 koner om måneden" jo så ville blive til 1200 kr på et år og det synets jeg de skulle betale, og det gjore de så, men jeg kunne TYDELIGT mærke at han var irriteret og at det at jeg holdt på mine rettigheder var hans store ømme ligtorn!!! OMG hans tonefald ændrede sig på nøjagtig samme måde som min Fars gør når han bliver irriteret!

Men jeg har det sådan lidt, jeg bliver jo nød til at sikre mig selv.......og jeg er langt fra tilfreds med kontrakten som hverken indeholder pension eller barsel og mange andre ting for selv om jeg hverken skal på barsel i dag eller næste år så bliver jeg jo nød til at sikre mig selv, denne her situation som jeg har siddet i har jo virkelig fået mine øjne op for hvor lidt hjælp der er at hente rundt omkring, både fra det offentlige men dæleme også fra ens omgangskreds og fra dem man kender - der er jo nærmest ingen som har hjulpet og dét er
skræmmende, specielt når jeg tænker på HVOR meget jeg har hjulpet andre i gennem tidens løb!

Jeg vil ha skrevet ind i kontrakten at der skal være kontraktforhandling om ½ år og så skal jeg ha den kontrakt nu så jeg kan komme ned til min fagforening med den - bureaukrati eller ej, jeg vil ikke dumme mig igen ligesom jeg gjore da jeg var på radioen! Men hvis manden ikke snart får den kontrakt sendt så kan jeg jo ikke komme ned med den til fagforeningen da de jo lukker tidligt fredag og jeg jo starter mandag........men så nægter jeg bare at skrive under indtil jeg har haft tid til at gå ned og vende den med fagforeningen, dét skal nok give en suuuuuuuuuuuper god stemning mellem ham og jeg til at starte med!

Arghhhhhhhhhhh hvorfor kan han ikke bare holde hvad han lover og hvad vi aftaler? Det skulle lige være mig som opførte mig sådan hva........mænd for crying out loud!!

Oven i dét har jeg heller ikke fået løn fra det ene sted hvor jeg mysteryshoppet og hvorfra de sagde mig op, jeg tænker at de nok allerede har slettet mig af systemet uden at betale mig løn......fandeme altså! Stik mig mine penge!!!

Jeg har så tilgengæld fået sekstusinde firehundrede og noget fra Ydelsesstyrelsen i København som kontanthjælp for denne her måned - det dækker lige huslejen og dét er dejligt men så ærger det mig noget så voldssomt når jeg så ikke får løn fra alle de andre steder jeg har arbejdet!!

Jeg har også fået mine 849 kr i boligsikring, tænker på om jeg stadig kan få boligsikring når jeg begynder at arbejde og tjene penge? Det kan jeg nok ikke, hvilket jo også i bund og grund er fair nok da der jo helt sikkert også er mange andre som har brug for boligsikring og så må jeg jo ud når jeg begynder at tjene penge, dog melder jeg INTET fra, hverken kontanthjælp eller boligsikring FØR jeg har en underskrevet kontrakt, kan du lige se mig træde i spinaten og ryge ud af de ting jeg har kæmpet så hårdt for at få og så ramler jobbet også?

Argh............måske jeg overhoved ikke skulle ha fortalt mine forældre om jobbet før jeg havde en kontrakt klar? Tænk nu hvis det smutter......... er balladen løs i Jylland, that's for sure!

Min Far og min ældste lillebror - De ligner hinanden HELT VILDT meget og oven i købet har de samme ens Mads Nøregaard bluser på, Fars er grå, lillebroderens er mørkeblå......vi kørte derover i min lillebrors nye Mercedes da Far mente at den trængte til en "lang tur" - min lillebror kørte hele vejen hjem.

Smuk solnedgang - Mor er helt trist over at det allered er næsten mørkt kl. 21, det er jeg nu langt fra, jeg elsker vinteren, blæsten, den første frost og ikke mindst sneen!!

Solnedgang over København set fra Øresundsbroen

Mor havde proviant med.....

Og da jeg så kikkede tingene igennem her til morgen, så lå der også 500 kr..... :)
TAK Mor!

Her til morgen (Kl. 07.00!) var jeg til min første Zumba time - er du syg det var hårdt!! Og selv om alt det der numserysten liiiige er mig så ser det bare ikke nær så godt ud på en som jeg når mine baller er så faste, instruktøren havde en rigtig gelemås og dét så virkelig godt ud men any day of the week så vælger jeg min egen mås - jeg er only in it for the flat belly!

Og nu vil jeg lægge mig over på sofaen og prøve at ærge mig mindre over at jeg ikke har fået min kontrakt endnu og så hygge mig med det sidste nye nummer af "Pilgrimmen" som er et blad den forening for pilgrimme jeg er medlem af sender ud to gange om året...........HVIS jeg vitterlig får det her job, så kan jeg godt vinke farvel til at tage på pilgrimsvandring igen til næste forår............arghhh fuck og pis jeg skulle SKULLE ha gået i April i år i stedet for at lade mine forældre tale mig ud af det og så ende med at gå i fucking Juni måned og hedebølger!!

!"#¤&/(=)`?§!"#¤#%

Ingen kommentarer: