lørdag den 10. september 2011

Weekend!

For aller aller første gang i laaaaaaaaaang tid føler jeg at jeg virkelig kan tillade mig at holde weekend, fordi jeg rent faktisk har arbejdet i løbet af ugen - og faktisk har jeg arbejdet ret meget, taget i betragtning af at jeg stadig ikke har fået nogen kontrakt og derfor i realiteten arbejder gratis.....og vel egentlig også ulovligt.

En af mine veninder siger at det er ulovligt at lade folk arbejde uden kontrakt og uden ordnet forhold, jeg ved ikke om det er rigtigt, bureaukrati har aldrig rigtig været mig, det skyldes nok min lettere aristokratiske opvækst/opdragelse selv om det meste er prællet af på mig som vand på plastik hvis du spørger mine forældre.

Jeg skulle tale kontrakt med min chef i dag kl.14, det var ham selv der havde sat tidspunktet, da klokken blev 14 have han ikke tid, heller ikke kl. 15 og da kl. så blev 16.15 kom han ind på det kontor hvor jeg sidder fordi jeg endnu ikke har fået hverken min egen arbejdsplads, telefon eller computer. Vi taler om de målsætninger vi skal sætte for de næste 3 måneder og da kl. er ca. 16.35 rejser han sig og siger nu vil han køre på landet (hjem)
Jeg kikker helt forvirret på ham og spørger om vi ikke skal tale kontrakt og så siger han "Men den er jo i orden....." Øhhhhh i så fald, hvorfor har jeg så ikke fået den endnu.....

Han lovede at have den med på mandag og jeg tror ham. Måske er jeg naiv men jeg tror ham men hvor kunne jeg godt ha undt mig selv den ro det vil give i min mave hvis jeg havde en kontrakt. Min mave går altid i stykker når jeg har uvished i mit sind og hele HELE ugen har jeg haft dårlig mave hvortil jeg takker Hr. Gud for at ha givet mig et kontor jeg kan sidde og prutte i alene........for OMG hvor har jeg dårlig mave!

Jeg har en ½ times frokostpause, har jeg sjusset mig frem til - men min chef kyler maden ned og spiser ved skrivebordet, det gjore jeg de tre første dage men så satte jeg foden ned og sagde at jeg simpelhen ikke kan tåle at spise så hurtigt for det gjore at jeg havde så utrolig ondt i maven når vi var færdige, hvilket er 100% korrekt og når jeg så kom hjem var min mave helt fucked, så nu hjælper jeg konsekvent de unge drenge med at dække bord (så bliver det også gjort ordentligt) og bagefter spiser jeg i præcis ½ time i ro og mag.

Hvis mit sparegen lige skal luftes så FRÅSER de helt vildt ABNORMT meget i det firma hvor jeg sidder! Feks. så køber de HVER GANG de går i Netto og køber mad nye bæreposer til 2,50 kr pr. stk., bagefter bruger de bæreposerne som skraldeposer!!
Jeg måtte i dag simpelhen krølle mine krøllede tær ud og sige til chefen for det andet firma at jeg syntes det ville være smartest at købe et stort skraldespandsstativ og så købe en masse klare sække og bruge dém som skraldespand og så begynde at tage poser med over i Netto.....det syntes han var en fin idé hvis jeg bare selv ville købe stativet, så det er på min to do liste.

Dernæst så åbner de feks. to pakker ost, to hytteost osv. på én gang, jeg putter det hele over i én bøtte/pakke uden at de ser det - mit Jyske sparegen bliver simpelhen rystet i min grundvold over at man kan åbne både to og tre af samme produkt uden at spise op af den første! WTF!
Som jeg sagde til en af fyrene så behøver man jo ikke fråse bare fordi man har penge eller tjener penge og generere et overskud - jeg VED GODT at jeg skal passe på med mit Mor gen, men det kan simpelhen ikke passe at de skal fråse sådan........arghhh jeg må bide mig i knoerne for ikke at sige noget mere meget højt!

Men altså, inge kontrakt idag.

Men jeg fik firmaet nævnt i et tv indslag på en af Tv2's kanaler OG jeg fik firmaet nævnt i en artikel i en Jysk avis.........ikke dårligt taget i betragtning af at der overhoved ikke har været NOGEN form for omtale af firmaet i hele 2011! Håber det falder i god jord hos The Shareholders in Spain.

Talte med den ene af dem i dag, han er åbenbart ret velhavende og åbenbart også ret kendt - lige med det minus at jeg aldrig har hørt om han før, jeg burde bare SÅ meget gå mere op i hvem der er hvem og hvem der er rig end jeg gør, for pænt kikset ikke at vide at ham her har laved nogle af de største online firmaer i Danmark og pænt kikset ikke at vide hvem der har opfundet Cult feks...........

Jeg kan virkelig ikke forklare det, men det er som om jeg slukker på velstand. Vildt mærkeligt for jeg ELSKER penge, altså virkelig elsker elsker penge og jeg er ganske overbevist om at jeg nok skal komme til penge igen og at jeg nok skal få arbejdet mig op til at få mit eget hjem en dag og med tiden også en ny bil og et sommerhus, det har jeg aldrig tvivlet på men når jeg høre andre fortælle om deres velstand eller prale, så får jeg helt automatisk en vis modstand mod dem inden i. Feks. så sagde min chef i går "Bla bla bla.......en af shareholderne (hvis navn jeg ikke lige nævner her) han køre rundt i sin Masserassi og har en lækker ung kone bla bla bla" og inden i så tænker jeg bare "And so fucking what? Who gives a god damn about that?"
Jeg mener, hvilken betydning har det at han har en lækker ung kone og en dyr bil?

Det kan enten betyde to ting, et at han genlever sin ungdom ved at knalde en der kunne være hans datter og trænger til en potensforlænger og opmærksomhed i form af en dyr bil eller at han er forelsket i en pige som tilfældigvis er ung og at han har arbejdet hårdt hele livet for at kunne købe sig netop dén bil - hvad jeg dog ikke forstår er at det er nødvendigt at nævne i en samtale?

Lidt ligesom når Norman siger "der er så mange kvinder der vil mig og dérfor gik jeg en laaaang tur" total provokerende og ikke mindst UNØDIGT at sige sådan i en samtale og sådan ser jeg det også når jeg høre folk tale om dyre biler, penge og unge koner. Pwadder

Direktøren for det firma vi sidder sammen med er 25 år og sidder og fortælle om alle hans fans (piger) som gerne vil ham og hvor meget det genere hans nuværende kæreste.......og så køre han i en Mini cooper, jeg tænker bare at hvis du som 25 årig har så dyr en bil og har sådan en stilling, hvad så i fremtiden?

Hmm måske det bare er mig som tænker sådan og på en måde kan jeg godt høre at det måske lyder som om jeg er misundelig, men det er jeg ikke. Jeg er bare ikke en person som praler.

Nå men altså i dag så talte jeg med ham den velhavende medejer i Spanien og han skrev til mig på SKYPE "FULD FORTROLIGT så skal du hjælpe mig med noget - jeg er i gang med at lave noget som er meget hemmeligt" og så fortalte han mig en hemmelighed som jeg nok gør bedst i slet ikke at fortælle TIL NOGEN end ikke skrive her på min blog, for hvad nu hvis det slap ud - så ville jeg være uden job!

Men jeg skal altså hjælpe min ene chef med et ret spændene projekt over de næste par måneder som end ikke MIN chef må vide hvad er, SÅ hemmeligt er det.....hmmmm gad vide om jeg får ekstra penge for det??? Sikkert ikke......de kunne i det mindste give mig en arbejds computer for min egen er efterhånden så dårlig at den tager 10 minutter om at starte op om morgen og selv uden arbejdet så ville jeg skulle ha haft en ny computer snart, jeg havde selv sates på at den kan holde året ud og når jeg så har betalt den sidste termin i 2011 og fået forpagtningspenge for 2012, så kunne jeg købe en ny computer -det var min plan.

Men indtil videre har jeg end ikke fået en kontrakt og dét gør jo også at jeg ikke tør skrive til min Afrikanske veninde ang. jordemoder jobbet, jeg vil jo gerne takke nej til det, men jeg vil ikke med fed streg under IKKE takke nej til det før jeg har en kontrakt i hånden og jeg tør heller ikke melde mig fra kontanthjælp før jeg har fået en kontrakt - nu har jeg forsøgt i 1½ år at få kontanthjælp og så, hvad 4 måneder før jeg har været uden fast arbejde i 2 år får jeg pludselig kontanthjælp OG et job uden kontrakt.........lyder det bekendt?

I så fald er det fordi det OGSÅ var hvad der skete i butikken i maj måned og da jeg så klaget, ja så blev jeg fyret.....og jeg har stadig, her i September ikke fået min løn for hverken Maj eller Juni måned......I'm so so lucky nogle gange!

Jeg havde håbet på at der skulle være fredagsbar på arbejdet, men det var der så ikke, så da klokken var 17.30 kørte jeg hjem - hver dag i denne her uge har jeg arbejdet fra 8 til 17 lige med undtagelse af mandag hvor jeg mødte kl. 10, så jeg har længe arbejdet mere end 37 timer, så hvis de fyre mig, ja så er det ikke min skyld - jeg har virkelig lagt mig i selen og kontakte ALLE mine kontakter og hjulpet PR fyren for det andet firma med at få artikler i Femina, Vi Unge, Bazar, M, Alt for Damerne og til et interview med Tv2 Bornholm og Tv2 Fyn OG to radio interviws..........så jeg har virkelig made wonders på den uge jeg har været der men min hjerne har så heller ikke stået stille endnu!

Jeg er også ahead med de planer min chef har snakket om, feks. i dag da vi skulle lave målsætninger, så er en af dem at vi skal forberede os til en messe i Oktober, dertil skal vi bruge en masse cupcakes, faktisk skal vi bruge 1000 stk. så jeg har indhented nogle tilbud.

Alle tilbudene lå på 1000 cupcakes til - hold fast - 18.500 kr, jeg fik efter lidt forhandling prisen ned på 5500 kr for 1000 stk..............men jeg vil jo ikke købe noget jeg ikke ved om smager godt så jeg fik arrangeret at jeg kunne hente et par gratis (smagsprøver) her til morgen og det gjore jeg så i ren hemmelighed og serveret dem for chefen - han sagde end ikke tak......


To cupcakes til smagsprøve og de smagte rigtig godt, de to stykker kage er fordi bagerdamen syntes de smagte bedre end muffins - men dét kan jeg så fortælle dig ikke passer for fy føj for var kagestykkerne søde! Pwadder....

Lige et sneak peak på det utrolig grønne gulv vi har på arbejde........jeg elsker det! Simpelhen!

I morges da jeg lige var mødt ringet min yngste lillebror, han bestod sit kørekort i morges kl. 9! Han er SÅ cool min bette Ejes! (Hans navn sagt på Morsing som er den dialekt min Far taler)

Far og Mor er kørt på loooove holiday til Italien kombineret med at Far også skal ned og se til fabrikken og min storebror Norman har i dag været til scanning med sin kone, lille My inde i maven er 7,7 cm lang og helt normalt men de kan ikke få kønnet at vide endnu af en eller anden grund - mega naller!!! Men estimated time of arrival er stadig 16. Marts 2012.

Jeg har besluttet at jeg SKAL spise hvad jeg har i køleskabet, fryseren osv. resten af måneden så i aften har jeg fået hønsekødssuppe med kød og melboller og det sidste flutes jeg havde i fryseren

Suppe!

Mums - looking good

Dessert og hygge

Og hvad sker der så - jeg formåer alligevel at fucke maden op, prøv at se hvordan bollerne pludselig svulmer op fordi jeg glemte gryde i få minutter.........tsk tsk....

Og mit sidste flutes blev branket....... :(
Her til aften har jeg siddet og set en helt FANTASTISK og barsk film om 2. Verdenskrig og Brødrene Bielski, filmen hedder på dansk "Modstand" og på engelsk "Defiance" - den kan klart anbefales og så er Iben Hjejle også med i den hvor hun spiller overfor Craig David eller øhhhhhhh nej han hedder Daniel Craig (se igen min fantastiske evne til navne.........*fnis*)

Jeg elsker sandfærdige film, historier og bøger frem for alt det der fiktion.

Nå men i morgen skal jeg op senest kl. 9 og på Loppemarked med Lita og Sofie så jeg må heller lette måsen fra sofaen og komme i seng - har selvfølgelig allerede renset af, det gjore jeg da jeg kom hjem! Det væreste ved mit arbejde er helt klart at ha make-up på hele dagen!! Dét bliver jeg aldrig fan af!

Jeg skal forresten huske at fortælle om ham fra Finansministeriet - han har smset igen og jeg føler mig som en lus, men et må blive i morgen jeg fortæller om det - jeg er SÅ træt at tårene springer i øjene på mig!!

Ingen kommentarer: