tirsdag den 13. september 2011

Cerveza y Sushi en la Azotea

*Prrrrrrrrrrrrrrrrrr*

Aftensolen på tagterrassen var ikke, med streg under ikke så varm som jeg trode, så min øl og sushi blev ikke indtaget på tagterrassen som der står i min overskrift (på spansk)

I dag fik jeg for første gang firmaet nævnt på en af de to landsdækkende tvstationers hjemmeside - stor klap på skulderen til mig selv!! I'm too cool!

Og damn hvor har jeg bare nogle fantastiske kontakter når jeg nu begynder at tænke over det........skal ha købt mig en adressebog hvor jeg kan sætte alle ind i alfabetisk orden, lige nu er det et stor virvar af post-it, emails (på tre forskellige kontier) og min telefons hukommelse...........og nej jeg skal ikke have adressekartoteket liggende på firma computeren (når jeg engang får en.......bruger stadig min egen hver dag) for den dag de så booter mig ud så får jeg den ikke med - da jeg var på radioen havde jeg lavede en ligende adresse/kontakt bog men den lod jeg ligge på radioen fordi jeg er så fucking pligtopfyldene - det gør jeg ikke næste gang, er du gal den bog kunne ha hjulpet mig mange gange de sidste 1½ år!!

Men det var virkelig dejlig at åbne en hjemmeside og se vores navn plastred udover det hele :) Specielt fordi dem vi deler kontor med har en suuuper effektiv Pressechef og han hovere SÅ meget, total drengerøv men på den gode måde og så er jeg jo også bare meget bedre til drenge gas end til pige fnidder, og de fik en artikel ind på bt.dk eller var det eb.dk et par timer før os og så kaldte de ALLE hen til computeren for at se......pisse irritende for at sige det mildt........så jeg strøg ind og sendte endnu flere mails ud og *bang* så var den der og *bang* så linket de til vores hjemmeside på forsiden af en af de mest sete hjemmesider i Danmark!

Jeg undlod at hovere men fik dog knebet ud mellem sidebenene da jeg gik "tak for kampen xxx (stort smil).........synd du tabte! (kæmpe smil og glimt i øjet) og så råbte jeg "Vi ses i morgen" og skyndte mig storsmilende ud af døren mens jeg klukkede inden i, jeg kikkede mig ikke tilbage men jeg var slet ikke i tvivl om at jeg piftede hans ego med de ord *fnis fnis*

Jeg skal fandeme nok vise dem at jeg er best! Der er jo slet ingen tvivl om at jeg er kniv skarp, dels så er det noget jeg ved men dernæst så har jeg papir på the shit, top of my class at Westminster, medlem af menta og gårdejer - jeg har papir på det hele!

Men for første gang nognsinde så føler jeg ikke at jeg behøver bevise noget, for første gang i mit liv så er det nok jeg bare gør det jeg er bedst til, nemlig at skrive og kommunikere og knokle - så det gør jeg, mens jeg tæller ned til lønningsdag!!!

I dag ville chefen give frokost, vi skulle have noget take-away pga. et defekt køleskab og det skulle vi så selv betale, selv om frokost er med i min "løn" så var jeg helt indforstået med at jeg skulle betale. Anyway, som jeg nævnte i går så havde chefen glemt at bestille inventar til messen inden deadlinen så vi skulle betale 20% ekstra på alt...........da jeg så i dag ringede for at bestille inventaret så argumenteret jeg lidt med damen som havde en snært af Nordjysk i sin accent og så slog jeg på sekundtet over på Morsing og kørte klatten med at vi jo netop var flyttet til Danmark fra England (firmaet er jo engelsk) og derfor var alting kaos - min lille hvide løgn blev så bakket op af at der var nogle håndværker i nabobygningen som tændte for et trykluftbord!!!

Så jeg fik Nordjyden overbevist om at Morsingboen ikke skulle have "strafporto" på inventarbestillingen fordi jeg var så sent ude -da jeg fortalte det til chefen ville han give frokosten, en burger til 63 kr pr. stk. Helt vildt pænt af ham, men da han så giver mit sit visakort (inkl. de tre hemmelige cifre) som jeg skal bruge til at bestille via just-eat.dk så virker det ikke...............!!!

Helt seriøst, det virkede bare ikke, jeg forsøgte 3 gange men hver gang stod der "afvist af banken" og jeg kunne bare ikke få mig selv til at sige det til ham, jeg mener det er jo vildt synd for ham og som chef er det jo nok heller ikke det fedeste at stå overfor sin medarbejder og virke som om man er på røven.........så jeg sneg mit eget kort op af pungen og bestilte med det og ærget mig DYBT over at jeg allerede har brugt rigtig mange penge i denne her måned.........bare Radiodays billetten i sig selv er næsten 2000 kr........men det var enten dét eller at sige til ham at hans kort ikke havde dækning!

Da jeg gik her til aften kunne jeg dog se at hans bil hold udenfor, jeg havde luret at hans nøgler var Audi nøgler og der holdt kun én audi udenfor, en champangefarvet kæmpe stor Audi så helt fattig kan han da ikke være.....men jeg fik alligevel ondt af ham.

I dag havde han så endelig husked min KONTRAKT!!!!

Engelsk 34 sider lang kontrakt...!
Jeg ved bare at jeg skal fakturere firmaet hver måned men jeg har ikke fået at vide hvordan, egentlig lidt primitivt ikk? Altså hvor svært kan det være at lave en liste med need to know and good to know stuff til en ny medarbejder og så gennemgå det sammen? Det tager ½ time maks!!

Nå, men jeg venter til næste uge med at spørge, føler jeg har været lidt strid ang. denne her kontrakt. I dag inden jeg fik den sagde min chef at han da havde arbejdet 3 måneder uden kontrakt........jeg kikkede bare koldt på ham og sagde "Jammen dét gør jeg altså ikke!" Jeg var ret skarp i tonelejet og dét fortrød jeg bagefter men så igen - det er jo heller ikke helt fair overfor mig at jeg skal møde på arbejde til kl. 18-19 stykker hver dag ude at få en kontrakt og uden at have nogen form for sikkerhed i mit liv.......er det?

Der er intet godt i min kontrakt udover at det står jeg får en løn til hver den første - lønnen er heller ikke særlig god taget min lange uddannelse i betragtning og det er jeg lidt ked af - men på den anden side, lønnen betaler min husleje og jeg kan med flid og sparsommelighed klare mig ud af dette år mht. gården og betale alle mine terminer og forsikringer og dét er det eneste jeg tænker på lige i øjeblikket!! Tror ikke rigtig jeg kommer på fode økonomisk i år men næste år........

Men selv om der hverken er løn under sygdom, pension, feriepenge eller noget af alt det andet vi talte om til samtalen så er det TRODS ALT en fast løn jeg får hver måned og jeg kan faktisk rigtig godt lide mit job dvs. jeg har noget at stå op til hver dag og jeg får penge for det - oven i det kan jeg jo stadig mysteryshoppe (ikke at jeg gider dét mere) og sælge nogle artikler - for min chef har nemlig OGSÅ glemt at skrive i kontrakten at jeg IKKE må arbejde for andre.........hihi.........samtidig kan jeg også forsætte med at speake..........så dét er jo flere indkomster til mig og dét har jeg dæleme IKKE tænkt mig at fortælle ham!!!

Ringede til min Gudfar da jeg kørte hjem fra arbejde i dag - han har det ikke særlig godt og jeg tænkte straks på om han var ved at dø?? Jeg kan huske da min Gudmor døde, hendes appetit fejlede ikke noget helt op til dagen hvor hun døde, men hun var meget træt og havde problemer med at trække vejret, blev hurtig forpustet osv.
I dag remsede min Gudfar nøjagtig de samme symptomer op og pludselig slog det mig "mon han er ved at tage sig sammen til at dø??" Nice! OMG hvor jeg ser frem til den dag!!!

Og so WHAT hvis dét gør mig til et dårligt menneske!!! Who gives a flying fuck - den dag han dør bliver jeg millionær igen!!! Den gamle mand sidder på låsen til min trust fund!

Da min Gudmor døde arvede jeg ALT efter hende OG halvdelene af deres fælles formue, men jeg var (igen) alene med min Gudfar og jeg endte derfor hos en meget dodgy advokat (som min Gudfar kendte og som jeg senere har fundet ud af har fået 3 klager og én advarsel af Advokatklagenævnet som er sådan noget internt klageinstans som Advokater har) Ham advokaten ville ikke svare på nogen af mine få meget forsigtige spørgsmål, jeg skulle bare skrive under her og dér og *bang* så havde jeg fraskrevet mig retten til min egen formue og eneste måned jeg kan få fingerne i pengene igen er ved
1. At gifte mig og flytte ud på gården selv 2. At min Gudfar dør.

Jeg satser stærkt på løsning Nr. 2 - løsning nummer 1 kommer aldrig til at ske, altså jeg flytter højst sandsynlig aldrig tilbage og jeg tvivler stærk på at jeg nogensinde bliver gift om end jeg håber det - så det er meget nemmere at heppe på at min Gudfar bare tager sig sammen til at dø - og at jeg så kommer først ud til hans hus med min advokat og får skiftet låsen i en helveds fart inden plyndringen går i gang, for 50% af alt hvad der er i huset tilhører mig, hvis ikke det hele - det kan godt være det kun er 50%, altså min Gudmors del fordi min Gudfar godt kunne ha fundet på at ændre sit testamente men ved du hvad - jeg er skide ligeglad!

Jeg ved hvad der er mit og når dét som er mit engang bliver mit - ohhh så skal der for alvor høvles gæld af!!! Faktisk vil jeg, med det jeg allerde nu ved er mit, kunne betale hele min gæld af til banken og til mine forældre og stadig have nogle af de helt store 7 cifret beløb tilbage - puha det var (og er) svært at tænke på da jeg skrev under på ansøgningspapirene til kontanthjælp..........!!!!!! Total ydmygelse!

Men altså, da jeg fik fri kom jeg til at tænke på ulempen ved at være single - og det er at der ikke er nogen som har laved mad til mig når jeg kommer hjem og jeg er jo total fantasiløs mht. at lave mad..........så jeg fejret mig selv og min presseomtale med at købe sushi..... :)


Jeg havde kun én stor øl så ærgeligt ærgeligt så måtte jeg jo drikke den! :) Sushien er fra dondon Sushi på Christianshavn, det smager rigtig godt men lad os bare hurtig blive enig om at det IKKE er fra Sticks'N'Sushi!!!

Chilli Mayonaise!


Her i slutningen af måneden skal min chef og jeg holde et planlægningsmøde i forhold til den messe vi skal på til oktober. Mødet skal være mellem 9 andre, det var meningen vi skulle ud og spise på Sticks'n'Sushi, men alt er optaget, helt sikkert pga. radiokonferencen - så jeg foreslog min chef at vi afholdt mødet i vores lokaler med det græsgrønne gulv og at vi så bestiller sushien gennem Roomservice, det smager SÅ godt og servicen er helt i top - jeg har aldrig oplevet én eneste dårlig ting med firmaet og så kan vi også gøre det billigere og mere hyggeligt.

Pludselig siger min chef at han tror at vores fælles chef i Spanien er medejer af firmaet, altså af Roomservice.dk - okay tænker jeg.......nice så kan vi måske få endnu mere rabat og spare endnu flere penge, så jeg skriver kort tre linjer til ham på Skype om han ejer det og om vi så ikke kan få lidt rabat.......han svare først dagen efter og der skriver han: "Nope.......har intet med room service at gøre.......det er min ven Norman Bach som har det"

Jeg lader lige ordene stå lidt......................................Norman Back............................som i "min" Norman??

Ohhh ja........jeg svarede bare "ok" og niks weider - og så har jeg egentlig besluttet mig for at jeg ikke vil tænke mere på dét!!!

Jeg vil overhoved ikke blande Norman ind i mit arbejde, jeg er kanon god til det jeg laver, jeg bliver bedre og bedre og jeg ender med at være en af de bedste det er jeg slet ikke i tvivl om - men jeg er så heller ikke i tvivl om at Norman ikke har noget somhelst godt at sige om mig (eller til mig) og dérfor ønsker jeg ikke på nogen måder at gøre opmærksom på at jeg kender ham, nu har jeg 7-9-13 fået kontrakten og den ER skrevet under gensidigt.

Jeg håber Norman er så meget et menneske med empati og medmenneskelighed dybt inderst inde, at han ikke ødelægger min chance for at skabe mig en karriere - jeg har personlig ALDRIG gjort Norman noget ondt, jeg har aldrig talt ondt om ham og jeg har aldrig bagtalt ham, i hvertfald ikke offentligt! Med det mener jeg at ja, jeg har ikke altid talt pænt om han herinde men dette her er MIN BLOG, noget andet er hvad jeg siger og gør foran andre mennesker - INGEN vil nogensinde kunne sige at "Deirdre-Ann har sagt sådan og sådan om Norman" eller det kan de jo godt men det er ikke korrekt, jeg holder mig altid for fin og god og aristokratisk til at bagtale folk foran andre mennesker - jeg får det personligt ikke bedre af at kalde hverken min ex-kæreste eller Norman for et røvhul foran min veninder. Det groveste jeg har sagt er at han er dum, hvilket faktisk også er ret godt dækkende........

Men jeg tænker at Norman måske slet ikke ved at jeg er blevet ansat, der er jo så mange mennesker i firmaet - og min øverste chef i Spanien har jo mange firmaer.........så der bliver nok ikke talt om den nye Pressechef i Danmark men nu kan jeg da rigtig få ondt i maven ved at tænke på at jeg skal med til Spanien i oktober........!!!

Nå men altså, ikke flere Norman tanker - jeg holder meget af mit arbejde og der er penge i sigte og dét er hvad jeg vil tænke på nu når jeg går i seng - håber jeg prutter lidt mindre i nat end jeg gjore i går, hvor jeg formået at fise SÅ HØJT at jeg vågnede af det, ja eller også var det lugten som sev op fra under dynen jeg vågned af.....??!!!! Det endte med at jeg lå kl. 02.30 og små fnisede inden i sengen pga. mine egne evner..............hvem sagde barnlig? Hvem sagde drengerøv?? Hvem sagde GODT du er single??? :)

Godnat

Ingen kommentarer: