lørdag den 17. september 2011

Kan Kedsomhed Dræbe?

I så fald er jeg pænt meget på skideren for så er jeg ved at DØ!

Jeg KEDER MIG så meget at jeg simpelhen ikke aner hvad jeg skal give mig til!!

Jeg har forsøgt at sove til middag men blev vækket af min efterhånden temmelig irriterende vicevært som bare vil være så sød men han skal altid komme i weekenderne og tjekke ting - kom dog for helved når jeg ikke er hjemme!!!

Jeg har vasket vinduer, både inde og ude (igen)

Jeg har vasket og støvsuget alle gulvene (igen) og taget min klamme opvask (igen) og undersøgt muligheden for at få en bordopvaskemaskine installeret under vasken.......i underskabet altså, OMG hvis der er plads til en så er jeg soooo happy!

Jeg har skrevet sms til ALLE i min telefon som overhoved har noget med Alkohol at gøre men ingen kan, enten fejre de deres kæresters fødselsdag, har "vi bliver hjemme weekend" eller også svare de ikke....

Jeg kan simpelhen mærke at jeg er ved at gå ud af mit gode skind for at være sammen med nogen......hele torsdag og hele fredag var jeg alene på arbejde, altså min chef var der ikke og jeg holdt mig nok lidt ubevist eller måske bevist for mig selv efter alt det der fnidder med hvem der hjælper hvem og sidste weekend tilbragte jeg også uden at feste og mærke fødderne finde rytmen til musikken.......

Jeg har spist en pizza og en Ritersport med nødder OG en rulle med vingummier OG ½ liter cola light i dag for at trøste mig selv.......stod op kl. 8 for at være frisk og gik i bad og gjore mig lækker, jeg ville på strøgtur og ose og bare kikke, først gik jeg i Fakta og afleverede min flasker og fik 22 kr til pungen og så gik jeg på ose tur.

Til min store overraskelse opdaget jeg en Moncler butik på strøget som jeg sværger jeg aldrig har set før, gad vide hvornår den er åbnet og mon det har noget at gøre med at jeg aldrig rigtig kikker butikker at jeg ikke har set den før? Anyway, jeg gik ind og spurgte ang. min jakke hvor lynlåsen er i stykker - de bad mig hente jakken og da jeg havde gjort det lovede de at lave den, dvs. hvis de kan lave den så har jeg en jakke til vinter - ohh so nice.

Bagefter var jeg så sulten at jeg besluttet mig for at forkæle mig selv med en sandwich som så i stedet for blev til en ½ time i kø hos Jensens Bøfhus for at få en frokost bøf, hvor damen så var så flabet at sige til mig, efter først at ha sagt at der var 5-10 minutters ventetid, at "enkeltpersoner jo ikke kan forvente at få et bord sådan lige, da de jo optager plads for min. to betalende gæster........"

WTF!! Jeg var helt paf! Og endte med at dreje om på hælen og gå min vej - så ringede min vicevært (for 3 gang denne her morgen) og efter lidt ævl og kævl med ham gik jeg ned og købte mig en pizza og gik direkte hjem og satte mig i sofaen og så tudet lidt - jeg kan ikke helt forklare hvad det er som jeg græd over, men jeg syntes bestemt ikke livet flasker sig helt som jeg godt kunne ønske - man kan selvfølgelig ikke få i hoved og i røv men altså, hvorfor er der ingen som har tid til at lave noget?

Jeg må simpelhen få en større omgangskreds og det på trods af at jeg syntes den jeg har egentlig er stor nok, folk er bare meget spredt, England, USA, Danmark, Jylland, Sønderborg, Sverige, Kolding, København osv......

Da jeg havde fødselsdag ringede jeg til min udlejer og spurgte ham  - igen om han ikke ville donere et køkkenskab til mig, dengang sagde han ja og jeg var nede og tale med ham to uger senere eller var det allerede ugen efter? Anyway, nu kan han slet ikke huske at vi har haft samtalen og mener måske mere eller mindre at jeg lyver...........!!!!

Dernæst, så er radiatoren i lejligheden sådan "varmebestemt" dvs. hvis jeg fryser så kan jeg ikke bare tænde for radiatoren og fyre op til jeg ikke fryser mere, nej nej sådan fungerer det ikke her i ejendommen, der sidder, efter sigende, sensore ude på bygningen så når der er 5 grader udenfor så kan jeg skrue op til 10 grader herinde, dvs. jeg kan altid kun havde det 5 grader varmere end udenfor.........altså forstået på den måde at hvis jeg feks. frøs som jeg gjore i går så kan jeg ikke bare tænde for radiatoren og mærke den blive varm for hvis de der angivelig sensore siger at der ikke er koldt så kommer der ingen varme..................aiii men har du nogensinde hørt noget så fucking latterligt?? Jeg betaler jo selv men jeg kan ikke få den varme jeg vil ha!!!

Jeg har loved mig selv at når jeg får løn så går jeg ud og køber et skab til mit køkken og for gjort det ordentligt så det ser pænt ud, for uanset hvad så er det her jeg skal bo de næste mange år og så vil jeg også indrette min entre, jeg er ved at brække mig over at jeg har flyttekasser stående i gangen og madvare i stuen.......

Jeg er bare generelt træt af alle de der små ting som ikke kan lade sig gøre fordi andre mennesker spænder ben for det og så har jeg helt sikkert fundet ud af at mine udlejer tror at de sidder på en perle af en lejlighed som de kan sælge ene og alene på udsigten - bevars den er også god men hvis alt muligt andet ikke fungerer så er det jo ikke optimalt vel? Feks. larmer udluftningen i køkkenet hele tiden, det er "bare sådan noget der skal være der" altså at emhætten køre 24 timer i døgnet, igen kan jeg kun sige but why? Og det er pga. udluftning........jammen tror I jeg er sådan et svin der ikke lufter ud???

Hvis de ikke fikser den som aftalt så får jeg en elektrikker til at komme og slukke for den eller også sætter jeg en klud op i udluftningen så den holder sin KÆFT!!

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

I de år jeg har udlejet har jeg altid gjort det så godt for mine lejere at det simpelhen er en rød klud foran mig ansigt at jeg ikke kan få samme behandling, hvorfor er mine udlejer så fucking nærrige? Jeg gider simpelhen ikke sige noget til dem fremadrettet med mindre noget selvfølgelig går i stykker.........jeg er også mega træt af at min badeforhængsstang er sat for højt oppe fordi de ikke vil bore i fliserne, hvilket jeg godt kan forstå men det gør jo så at der altid kommer vand ud forneden når jeg er i bad og dét er også pissse irriterende, så nu køber jeg en ny med sugekopper og sætter den hvor det passer MIG og så basta, ikke mere pis med dem! Jeg sætter også lys op i bruseren, det skal de sku ikke bestemme, sådan nogle nærrigrøve!!

De mener selv jeg bor super billigt, men jeg kommer til at bo for 7000 kr pr. mdr. fra 1. Oktober nu når jeg skal til at betale 1000 kr for parkering, hvilket er fair nok men det er altså ikke billigt at bo på 50 kvm. til 6000 kr pr. mdr. - jeg boede på Christianshavn på 80 kvm til 6000 alt inkl., det var heller ikke et fedt sted men det er mere for at sætte tingene lidt i perspektiv.

Nå, har siddet og søgt på radiatore skjulere på nettet, nu vil jeg ha gjort noget lækkert ved min lejlighed, de er faktisks slet ikke så dyre som jeg trode, nice overraskelse!!! Fåes fra 646 kr. og det er da til at overkomme, det er næsten det samme som et par sko! :)

Ingen kommentarer: