fredag den 30. september 2011

LØNNINGSDAG!

LYKKEN ER....

Når chefen glemmer at trække SKAT fra ens løn......! Happy payday Chica!

Jeg har fået en masse dejlige lange knitrende kroner udbetalt  fordi firmaet eller chefen, jeg ved ikke hvem der står for løn men anyway, de har glemt at trække SKAT af min løn så.........uhhh la la la tror nok der bliver råd til et køkkenskab i denne her måned!

Jeg sluttede en god lønningsfredag med at forfære mig selv årets første buket blomster! Altså jeg fik en buket i fødselsdagsgave af Annabel men dette her er den første jeg har købt til mig selv i 2011 - og jeg har mega svært ved at skrive på computeren da jeg har brændt mine fingre noget så gevaldigt på en varm skål fra ovnen, som jeg var så dum (letsindig?) at løfte med hænderne - og min computer bliver forfærdelig varm når den er tændt fordi den er så gammel (2007)

Skålen satte jeg ned på et plastikskærebræt.......

Varm skål.......
og så tabte jeg en overskåret burgerdressing bøtte på gulvet som sprøjtet op af vægen og lågerne.......it's so much cheaper to eat out!! Og mindre smertefuld!
Pik min finger gør ondt og huden buler ud - køler den på en kold øl!

Kan fysisk ikke skrive mere fordi jeg har ondt i fingerne - så adjø og vi snakkes ved søndag når Radiodays er overstået - Valerie Geller I'm coming!

Ingen kommentarer: