torsdag den 8. september 2011

Onsdags Pizza & Torsdags Burger

Onsdags Pizza fra "Husets Pizzaria" på Gothersgade
Skinke med Mozarella ost, smagte vildt godt selv om osten lugter lidt af fis.......

Torsdags Burger
Hjemmelaved.......

Skulle jo ha brugt det sidste salat inden det blev for gammel, tøet bøffen op i ovnen, dét kan så helt klart IKKE anbefales da den blev helt tør og oven begyndte at lugte lidt brændt (igen igen)

KÆMPE fodnote til mig selv:
Never EVER eat Burger (and Spareribs) foran en fyr du gerne vil imponere/se igen........shit what a mess!!

Onsdag på arbejdet gik super, dog var jeg ret træt af en eller anden grund......måske fordi jeg ikke havde været til fitness tirsdag aften og heller ikke kom afsted onsdag morgen?

Jeg kompenseret ved at tage til fitness efter arbejde og ved at sove da jeg fik en sms fra Barbara kl. 20.45 onsdag aften!! Hvilket har gjort at jeg har haft en total overskuds dag i dag - niiiiice!

Droppet fitness i dag til fordel for en opvask og bare ren afslapning i sofaen med ja guess what min computer (som jeg så har siddet ved siden kl. 8 i morges da jeg endnu ikke har fået en arbejdscomputer) Men nu er jeg også ved at blive liiiiiidt træt af at glo på skærmen!!

I morgen er det fredag og der er - vist nok - fredagsbar på arbejdet, hvis der er dét dropper jeg fitness, er der ikke tager jeg til fitness.

Lørdag skal jeg på loppemarked med Lita i Sakskøbing, eller det tror jeg vi skal, har dog ikke hørt yderlig fra hende siden i søndags.

Søndag står den på Zumba kl. 11! Trænger til noget motivation i form af at jeg skal "konkurrere" med andre kvinder når jeg træner, ellers kan jeg mærke at jeg går lidt død.

Men tilbage til arbejdet. I dag var jeg helt alene, dvs. min chef var der ikke - wonder where he was? Han sagde slet ikke noget i går om at han ikke kom......lidt mærkeligt men skidt med det, jeg er jo lidt en ener så jeg arbejder faktisk rigtig godt alene og igen, jeg er slet ikke alene, der er jo ca. 20 fyre på kontoret fra det andet firma som vi har lokaler sammen med.

Der er et par sprøde hotte imellem - og en hel del kikset men de er kun mellem 19 og 25 år såååååååå. En af it fyrene som er suuuuuper genert og meeeeeega nørded på den virkelig nørded måde som gør at jeg får lyst til at tage mig af ham (han er 23 år) På hans overlæbe, altså direkte på amorbuens begyndelse sidder der en - hold fast - en vorte.

Jeg lader lige ordene stå et øjeblik........!..........................................!!...................................!!!


Ja en VORTE! En hudfarvet vorte på størrelse med hmmm en lille ærte, dvs. ikke super stor men den sidder liiiiiiiiige på læben og det er ligesom det ENESTE man (jeg) ser når jeg kikker på ham, ja dét og så han højre øje som skeler udaf.......oven i det har han meget tilbagetrukne hårgrænser, briller, er kvabset og meget kikset klædt - OMG jeg tænker sådan på hvordan hans forældre er, er det ikke forældres PLIGT ikke at svigte deres børn?

En lille tur til en hudlæge og han kan få dimsen på overlæben fjernet med det samme og han vil få et mikro ar som alligevel ikke kan ses når (hvis) han danner skæg - dernæst så er det okay at være kvabset, det kan faktisk godt være rigtig charmerende hvis man bare går i det rigtige tøj - dvs. korrekt sammensat og dét kræver sku ikke en Phd!

Men han er sød, altså virkelig sød og jeg vil gøre alt for at være sød mod ham, i dag hjalp jeg ham med at dække bord selv om det slet ikke er mit arbejde, det er nogle af de yngste stik i rend drenges arbejde at dække bordet og finde maden frem, men hvad det tager 5 minutter og at få hjælp betyder ofte mere end folk regner med.

Jeg spurgte også ham, frem for de andre om hjælp til min computer og til internettet og han var så sød da han hjalp mig, men han tør ikke kikke mig i øjene når han taler men jeg kan se på den måde han arbejder på at han er lynene skarp - tror han er et ret godt catch for firmaet! I dag da jeg ville fylde op med wcpapir på toilettet (så jeg ikke selv ender med at sidde uden papir fordi andre tømmer og ikke fylder op!) fandt jeg ham siddene ude i depotrummet hvor alle serverne også står - med sin computer!! Jeg blev helt paf og kikkede på ham og sagde med et smil og et glimt i øjet: Ja her er dejlig stille ikk.......og så lukkede jeg døren forsigtig efter mig da jeg gik.

Hvor ville jeg dog gerne tage ham med til min egen hudlæge fra da jeg blev opereret i næsen........hmmm men dén er svær at præsentere ikk......han bliver jo ligesom aldrig NOGENSINDE kysset med den vorte langt mindre får han sex. I'm telling you it needs to go!

Jeg havde i dag et møde med PR chefen for det andet firma, ham tog jeg så tilgengæld i at sidde og kikke på mig i profil når jeg kikkede på computeren foran mig! Ikke én gang tog jeg ham i det, heller ikke to gangen nej jeg tog ham i det hele 4 gange i træk at studere mig i profil (Thank God jeg også så hot ud i dag!)

Han gav mig mange gode fif, men det som fik mig til at græmmes mest var at han (de) omgåes sandheden ret så lempfeldigt når de skriver feks. pressemeddelser, sådan noget er jo SLET ikke mig! Jeg er 100% ærlig altid, hvilket selvfølgelig har sine konsekvenser så som da jeg fortalte Norman at jeg syntes han var dårlig i sengen og som da jeg fortalte Kunstmalerens forældre at han skyldte mig masser (MASSER!) af penge og nægtede at betale tilbage - det var sandheden men it backfired on me like you would't know! (og jeg forstår til dels stadig ikke hvorfor i dag!)

Og så er jeg gået i gang med at se om jeg kan lave et samarbejde med Forsvaret, jeg kan se det for mig men jeg vil ikke fortælle min chef for meget om idén før der er noget konkret. Min ene Onkel er pensioneret Major fra Hæren og jeg har bedt min Far om at ringe og tale med ham, han ved alt hvad der er at vide, så det skal nok lykkes - I can see it og som Walt Disney sagde: If you can dream it, you can do it! Og jeg kan dream it :)

Nå, vil smutte - dels så jeg kan komme i seng og sove 5 kvarter i timen men også fordi jeg lige skal i postkassen inden jeg skal sove. Min niece i Schwitz bliver 14 år på tirsdag, så jeg må heller få sendt fødselsdagskortet i dag, for jeg ved ikke om jeg når det (husker det) i morgen.

I morgen skal min yngste lillebror til køreprøve - uha jeg håber han består så han kan komme til at køre i sin fine nye bil (brugte bil men stadig) og så skal min ældste storebror Norman til scanning med sin Kone for at se hvilket køn babyen i maven har............jeg ved faktisk ikke om jeg ville vide det hvis det var mig........ville jeg? Nej det tror jeg faktisk ikke jeg ville, så kunne jeg gå og bruge 9 måneder på at være bekymret for om min kommende datter nu blev en tænker ligesom jeg eller om min kommende søn vil blive en flot fyr osv.

Nej jeg tror at jeg på dét ENE punkt ville lade uvisheden (eller uvidenheden) vinde......og så bare glæde mig over at babyen er 100% normal.

Ingen kommentarer: