torsdag den 29. september 2011

MÆND Der Overrasker!!

Hele TO gange på under 24 timer er jeg blevet overrasket af mænd - på den positive måde!!

I går aftes, altså tirsdag aften kom Ayal - jeg trode det var som "altid" eller som det "plejer at være" og vi havde aftalt kl. 19-19.30 så da jeg kommer hjem fra frisør (1445 kr fattigere og hele 5 cm kortere = skift frisør!!) slugte jeg en pizza i en rasende fart så jeg fik total ondt i maven og skyndte mig i bad.

Engang for år tilbage plejet Ayal og jeg at spise sushi sammen, at hygge og snakke - men så gik vi ganske ubemærket over til at knalde - på den dårlige måde og dér har vi så været siden og jeg har vel mere eller mindre affundet mig med den dårlige sex fordi jeg 1. trods alt fik sex 2. nyder genkendeligheden ved at se den samme mand (om end jeg ser ham umådeligt lidt)

Nå men mens jeg står i bruseren og barbere det ene ben og høre højt musik ringer det på døren, jeg tager dørtelefonen og kan høre Ayals stemme og klokken er KUN 17.54!!! Sidst han var her kom han hvad 1½ time forsent og nu kommer han fandeme 1½ time for tidligt og ikke nok med dét, han har også en stor brun pose i hånden da han kommer gående hen af gangen.......

Manden har - helt uden at nævne noget for mig - været på en (åbenbart) ret fin restaurant på Værnedamsvej og købt mad til os (og jeg som netop havde spist og var propmæt gange 100!)
Dét turde jeg selvfølgelig ikke sige til ham, så jeg skyndte mig at blive færdig i badet og hoppe i noget tøj og satte mig til bordet mens jeg stadig kunne mærke pizzaen skvulpe rundt i maven sammen med ½ liter vand......

Gammeldags mad som Mormor plejet at lave den (dog ikke MIN Mormor!) og så kunne jeg end ikke spise ret meget.....stakkels Ayal!

"Efter-vi-har-bollet-dessert"
Udover at jeg ikke var sulten så havde han også købt en dyr flaske vand fra Pellegrino med brus i - jeg kan simpelhen ikke fordrage vand med brus i! Vand er vand og vand skal bare være vand, der skal hverken vitaminer, brus eller smag i - men ak, jeg sagde ikke noget og drak lystigt løs og spiste ca. halvdelen af maden mens jeg gruet for at vi skulle ind og ha sex bagefter, min mave bulede simpelhen som en sprit ny bil med en kæmpe bule i døren!!!

Ayal rullede et joint og jeg tænkte både "Yes" og "Ak og ve" - yes fordi han så ikke ville i gang lige nu og jeg dermed kunne få en stakket "slå mave frist" og ak og ve fordi han altid kan "holde sig" i 100 år når han har røget et joint!

Bedst som jeg sidder og tænker at nu skal jeg vist snart på toilet (og lave bumme lum x 3) går Ayal ind i soveværelset og siger noget i retningen af "nåee du har rullet ned" og så *wupti* er han nøgen, jeg kender ingen som kan være nøgen så hurtig som han!

Vi stod og kysset meget lidt - altså ultra lidt - og jeg som sådan elsker at kysse.......så gav jeg ham et gedint blowjob og da han ligesom var klar røg jeg om på alle fire og så tog han mig lige der på sengenkanten, bagfra - som altid - jeg var så fyldt i min mave med mad at jeg ligefrem kunne høre hvordan det SKVULPET med vand og mad i min mave for slet ikke at tale om hvordan jeg følte det - senere var det så højlydt at jeg slet ikke er i tvivl om at Ayal også kunne høre det!! To gange måtte jeg synke for at være sikker på at det ikke steg mig op i munden......

Og pga. dét gjore jeg noget ganske utilgiveligt..................jeg faket en orgasme!!! OMG dét gør man (jeg) bare ikke!! Jeg har et stort kraftigt standpunkt - som så åbenbart ikke gælder når jeg er sammen med Ayal - som hedder at jeg ikke faker, at fake er at snyde mig selv for en god omgang sex men jeg kunne simpelhen ikke holde ud til mere, han går jo direkte op i maven, rygsøjlen og halsen når han tager mig bagfra, det er som om jeg bliver helt udhulet.......
- og sådan skal god sex ikke være!

Det endte med at han spillede pik til han kom - UDOVER MIN ELSKEDE MORMORS SENGETÆPPE!!
 - dét gjore han bare ikke var mine tanker! Spermet han lige på mit HØJT ELSKEDE sengetæppe.......arghhh!! Jeg er bange for at vaske det fordi det er så gammelt, men nu bliver jeg jo nød til det - fuck it, hvis der går hul det så myrder jeg ham!!!

Nå, men så gik han i bad, netop som jeg godt gad ligge og mærke hans svedige krop - når Ayal sveder så bliver de mørke hår på hans lår, ben og mave til små afrokrøller, jeg kom til at sige at det så sødt ud - men så kom jeg til at tænke på at rent coaching agtigt så må man jo ikke sige sådan til en fyr, ligesom man heller ikke må røre dem i hoved under sex - så jeg tog det i mig igen og tænkte hvad det egentlig var jeg syntes om hans krøller - og jeg syntes de er søde, men jeg syntes også de er frække fordi det er så sødt at de krøller og jeg tænder på krøller, så ergo er Ayals krøller frække fordi de tænder mig - så dét sagde jeg til ham senere på aftnen.

Da vi havde ligget lidt og Ayal havde vasket sig spiste vi Chokolademoussen som jeg fandt ganske kvalm, jeg er meget mere til Is men tanken var bare SÅ sød at jeg næsten ikke kunne bære at jeg havde spist aftensmad inden han kom - men hvordan i alverden skulle jeg vide at han ville forkæle mig sådan??? Ak jeg skarn!

Og så skete det mærkelige - vi gik ind og lagde os igen og Ayal begyndte at nusse og pille lidt på mig, på et tidspunkt red jeg ham hvilket er højst mærkeligt for det tror jeg faktisk ikke jeg har gjort i ÅREVIS, men det var helt vildt frækt at sidde oven på ham og se hele hans krop under mig - men samtidig var jeg SÅ mæt at jeg simpelhen følte mig som en kvalt, stranguleret, strandet hval i en vandpyt men jeg besluttede mig for at give skidt pyt i at jeg så tyk ud midt på maven for som min hjerne sagde til mig, så er Ayal jo ikke just selv en sylfide vel.........hvilket er godt for ellers gad jeg ham slet ikke men jeg mener, tykke mænd kan ikke tillade sig at klage over tykke pige-maver! Basta.

Netop som jeg sidder dér og skuer udover herlighederne og er ganske fornøjet over at jeg kan mærke min lystperle gnide mod hans krop mens han pik rammer nogle dejlige punkter inde i mig så siger Ayal ud af det blå "Er det også godt for dig?!!!"

I'm telling you - jeg blev så paf at jeg bare sagde "Ja" og kikkede på ham med et ansigt som kun guderne må vide hvad har sagt - hørte jeg virkelig de ord sagt til MIG?? Uden at lyve, så tror jeg det er første gang i ÅREVIS at nogen har spurgt mig om "Er det godt for dig" - sidst jeg kan huske noget som minder om det ligger tilbage i 2005 eller 2003 da jeg var sammen med min ex-kæreste Kunstmaleren!!!

Fyre interesserer sig ALDRIG for hvordan jeg har det - altså SERIØST ALDRIG og så *bang* ud af det blå kom han med mad og spørger ind til hvordan jeg har gerne vil ha det!

Det endte med at vi faktisk havde rigtig god sex eller nej nu lyver jeg, vi havde OKAY GOD SEX, og jeg overvejet faktisk om jeg kunne komme, hvilket jeg ellers aldrig har problemer med, så jeg bad ham give mig min dildo da vi lå og bollede fra siden af - på nuværende tidspunkt var jeg total ligeglad med the shape and form and size of my belly - og begyndte at køre min fine nye lyserblå dildo mod klitten, dét tog Ayal som en åben invitation til at proppe dildoen OP I MIG mens han SELV VAR DER OPPE!! Jeg gider seriøst ikke at tænke på hvor stort et hul jeg må ha når dét kan lade sig gøre om end det nev noget så gevaldigt i missekødet (nasty ord Deirdre-Ann!)

Og sådan endte det med at jeg lå og prøvede ikke at trække vejret udaftil mens jeg skældte og smeldte på mig selv indad til for ikke at sige STOP - men der er bare noget som gør at jeg ikke kan sætte grænser rent seksuelt, nogle gange kan jeg men for det meste kan jeg ikke og det er dét jeg drømmer om, at finde en mand der vil forstå MIG og derved tror jeg, håber jeg, ønsker jeg at jeg kan blive et menneske med grænser.......mon det sker? I hope so but I doubt it.

Jeg endte med at give Ayal endnu et blowjob og så sker der igen noget mærkeligt, Ayal lægger sig til rette i min seng og falder i søvn!! Normalt kan han knap nå at komme før han har tøj på og er på vej ud igen og nu køre han det helt store charme offensiv, hvilket startede med at gøre mig overrasket, så forvirret og til sidst dybt mistroisk - i 2½ time lå han og sov i min seng med min hovedpude, jeg turde ikke tage ekstra puden fra under sengen da jeg var bange for at vække ham og jeg gerne ville at han blev og sov, det var så dejligt med en i min seng - dét har der ikke været siden Hr. Højesteret i Maj og før ham.........puha der er vi vist helt tilbage til da jeg sov med Norman i Miami i 2006, nåe ja og så var der lige ham Franskmanden som sov fra kl. 02.00 til kl. 06.45 - ham med giga pikken (Føj!)

Men så vågnede Ayal og på kortere tid end det tog ham og bliv nøgen havde han tøj på og var gået.........jeg var og er dybt forvirret - men frydet mig over at jeg kunne slå en stor prut uden at føle skam!! Ak min mave var så mæt da jeg lagde mig til at sove at jeg stadig er mæt nu!

I dag har jeg så været på arbejde fra kl. 08.30 til kl. 23.13 hvor jeg kørte hjem - jeg er SÅ kvæsted!

Vi har haft firmamiddag på kontoret, en forberedelsesmiddag til en messe vi skal på i næste uge, jeg skulle stå for middagen hvilket også var helt fint. Jeg havde bestilt sushi fra Sticks'N'Sushi (efter ønske fra min chef) og fået det leveret med Roomservice - men vin, øl, vand osv. skulle jeg købte når han kom hjem fra Spanien på firmakortet - bare lige det minus at han ikke kom på arbejde i dag SOM AFTALT, så jeg måtte trække  knap 800 kr på mit stakkels visakort..........og nu skal jeg så vente helt til næste måneds løn udbetaling for at få dem tilbage, dét syntes jeg bare ikke er fair, samtidig med at jeg stadig ikke har vished for om min løn er på min konto fredag når jeg skal betale termin.......ej hvor det køre for mig rent økonomisk eller NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

Men bottom line, jeg syntes ikke det er fair taget min arbejdsiver i betragtning.

Nå, men middagen gik fint bortset fra at tre meldte afbud 15 minutter før de skulle komme så prøv lige at spørg om der var sushi i overskud?? Jeg endte med at give det til drengene fra det andet firma som sad og arbejdet over, inkl. deres smålige chef som blev vred over at jeg tog en vitaminvand fra køleskabet og bagefter afkrævet min chef 300 kr ekstra pr. mdr for at jeg måtte drikke kildevand og vitaminvand og spise frugt, udover de 300 kr som vi allerede betaler pr. mand for at spise frokost og min chef er der nærmest aldrig, feks. har han ikke været der i over en uge nu, så jeg var liiiiiiiige på et mulehårs nippe til at sige noget i retningen af "Nu skylder du vist en vitamin vand hva!" men jeg gjore det ikke.........jeg hold min store mund og serveret sushi, coca cola, chips og alle de andre rester for dem med et smil.

Bagefter sad jeg og rettede brochurerne til messen og da jeg skulle til at gå opdaget jeg at de havde hacket min facebook !! Mens jeg havde siddet til møde/aftensmads/messse tam tam havde min computer stået åben fordi jeg havde arbejdet på firmaets facebook gruppe og så har de inviteret en MASSE mennesker på min facebook, altså vi snakker 15 mennesker! Og det er bare hvem der indtil nu har accepteret "mit" vennerequest!

Jeg kender ingen af dem men har åbenbart en masse fælles venner med dem - og ens for dem alle er at de er småbutted..........en af dem arbejder for Just-Eat og vejer seriøst ca. 150-200 kg, han har en kæmpe vom og klæder sig som en gammel (dårlig klædt stilløs) mand!!! Hvad sker der for det! Jeg kan jo ikke se hvem de har inviteret, kun vente på at de reagerer - de har også sendt en masse breve via min konto men slettet dem i "sendt" bakken så jeg kan ikke se til hvem - STOR NOTE til mig selv: Never leave your shit wide open!

Nå men da jeg skal til at gå og vi står og diskuterer hvorfor jeg ikke kan lide tynde mænd hvilket i deres øjen er veltrænet, siger den smålige chef for det andet firma, som jo er 25 år gammel pludselig og ud af det blå "Jeg har tænkt på om det der med at du er til tykke mænd (hvor har de dét fra???) er det sådan noget sikkerheds noget???" og så kikker han på mig med sammenknebne øjen som om han prøver at læse mig...........jeg sætter prompte pokerfjæset op og siger "Ha Ha hvorfor tror du dog dét? Mærkelig tanke" og skynder mig at skifte emne og sige noget om at jeg vist også heller må komme hjem og så *afsted med mig!*

Jeg er helt måløs, hvordan i alverden kan det 1. være at han har tænkt på mig? 2. Hvordan kommer han frem til det? 3. I'm plain impressed!

Jeg vil jo ha en stor mand ene og alene fordi jeg vil føle mig tryg - og tænker jeg hårdt nok, så er det nok også fordi sømanden var tynd, og rødhåret og glathåret, så jeg går efter det dimentrale modsatte........

Mon jeg nogensinde finder dét?

Ifølge fyrene på mit arbejde som ALLE og nej jeg joker ikke, de er ALLE deres kærester utro, men ifølge dem så er ALLE mænd utro når de er i forhold. En af fyrene på arbejde har en kæreste og køre to andre ved siden af, han får ofte dårlig samvittighed men så giver han hende blomster og fordi jeg i går var så strid ved ham (ifølge ham selv - jeg syntes bare han fik hvad han fortjente) så fik han ekstra dårlig samvittighed og tog kæresten med på cafe men så fik han samtidig en masse sms'er fra en af de andre piger som ville komme hjem til ham - de bor ikke sammen, kæresten og ham - så han sagde at han skulle arbejde og droppet kæresten på cafeen og gik hjem og kneppet en af de andre piger............og sådan gør de alle og de er stolte af det!

Ham her fyren syntes at han var sød at give hende cafe mad og som han siger så giver han hende ofte blomster...........han siger også at en pige som får blomster og som IKKE tænker at der stikker noget under er en dum naiv pige som selv fortjener at blive snydt.............flere af fyrene mener at der er en stor god grund til at Interflora er vækstet så meget, fordi mænd der knepper udenom gør bod med blomster.......

Jeg HAR sagt til dem at hvis jeg forbliver single forever så er det ene og alene pga. min tid sammen med dem! Så sent som i torsdags overevejet jeg seriøst at lave en dating profil igen, jeg overvejet at tage kampe op mod mit indre savn men nu, nu tænker jeg at jeg aldrig kan stole på en mand og at jeg aldrig kan modtage blomster uden at tænke på hvad der ligger bag.....

Er det mon rigtigt at langt de fleste mænd er sådan? Jeg ville gerne ha spurgt Ayal men frygtede at jeg ville lyde frygtelig dum, barnlig og naiv - det er hele min barntro der er ved at dø, hele mit indre har skreget på loyalitet, troskab og ærlighed de sidste 10 år og netop som jeg står på randen af at tage springet og prøve igen (igen igen igen) så bliver jeg taklet af en flok utro mænd...........som sætter en ære i at bolle udenom!

Det er så tydeligt når de får opringninger i løbet af dagen fra damerne som ikke er deres kærester, og bagefter står de og giver hinanden hi-five på deres "sejhed" - den ene fik i dag to opkald fra to forskellige, opkaldene varede mere end ½ time, hvis jeg var chef og vidste at jeg havde sådan et svin ansat som oven i købet talte i telefon med sine damer på siden i arbejdstiden så fik han 20 sek til at indordne sig ellers ville han ryge ud! OM jeg ville ha ansat sådanne mennesker i min virksomhed, faglighed eller ej!

Den ene fyr fik klamydia pga. et one night stand (Hvad sker der for ikke at bruge kondom når man er utro???) og fik lægen til at udskrive to recepter, den ene tog han selv og den anden knuste han og puttede i sin kærestes humus om aftnen og på den måde fik hun også sine klamydia piller uden at ane uråd........og han kunne forsat knalde i ro og mag......

Mit hjerte bløder helt bogstaveligtalt når jeg høre sådanne ting - stakkels stakkels piger og hvad værre er, JEG har engang været en af de piger hvis kæreste var en af de fyre der står og praler........ohhh ak og vej, jeg vil ALDRIG gå ned af den vej igen og hvordan kan jeg undgå dét? KUN ved aldrig at forelske mig igen.

Jeg savner en mand, det gør jeg virkelig.......
 - det var så hyggeligt i går med Ayal og jeg vil rigtig gerne have mere af dét men jeg ved også at det er farligt at drømme om ting man ikke rigtig kan få, ting som kan føre til bedrag. Ayal er ikke the one for mig men han er måske det tætteste jeg kommer på en mand der vil mig?

Der er ikke en til os alle, dét er jeg ganske overbevist om, men måske der er "noget" til os alle og måske Ayal er mit "noget"? Hos ham kan jeg få lidt, i ny og næ og alt andet lige, er det ikke bedre end ingenting?

Ingen kommentarer: