mandag den 12. september 2011

Mandags Energi

Uret ringede kl. 06.00 - jeg stod op kl. 06.24 - kl. 07.08 sad jeg fuld påklædt med make-up og havde spist min morgenmad (havregrød laved på vand med et glas vand til, 3 longovital vitamin piller, 2 kalktabletter med D-vitaminer i og 3 fiskeolie piller) og så er det at jeg sidder og bliver små irriteret på min chef - IGEN!

HVORFOR har jeg ikke fået en nøgle og en kode til alarmen på arbejde endnu? Fordi jeg ikke har fået dét kan jeg først møde kl. 08.30 når de andre på kontoret begynder at møde - jeg er da så klar på at møde kl. 08.00 hver dag eller tidliger, mega naller at skulle sidde her og få tiden til at gå OM MORGEN!!

Lytter til Capital FM i London, helt klart my favorit station  og hvis jeg selv kunne vælge så var jeg morgenvært dér!! Men jeg tror bestemt ikke Lisa Snowdown eller John Daugh (eller ovordan det nu staves) har tænkt sig at sige op foreløbig...

Har forresten glemt at fortælle at jeg har drømt om min Morfar, ikke i nat men en nat i sidste uge. Vildt mærkeligt for jeg kan ikke huske at jeg nogensinde før har drømt om Morfar, han var altid syg da jeg var lille, så da han døde var jeg selvfølgelig ked af det, men det kom ikke som et chock for mig. Han døde på min blå mandag 5. Maj 1992, jeg fik det først at vide da jeg kom hjem. Herefter levede min elskede Mormor kun 1½ år mere fordi hun altid havde taget Morfars sygdom mere seriøst end det faktum at hun blødte ud af numsen og havde tarmkræft - jeg kan blive rasende på hende når jeg tænker på det! Tænk nu hvis hun havde lettet røven og var gået til læge, så kunne hun sagtens leve i dag - man kan så meget i dag. Arghhhh Mormor!!

Men i min drøm var jeg, sammen med Morfar og nogle andre mennesker som jeg ikke kan huske hvem var, på besøg hos nogle mennesker der bor i Spanien og som jeg kender fra min gl. værtsfamilies 50 års Bryllupsdag i Texas i April. De kommer oprindelig fra Ireland men bor i Malaga.

Morfar var møbelsnedker og har laved nogle rigtig kendte og fine møbler og jeg har selv mange af dem ståend til opbevaring, måske de ikke sige andre noget men de siger meget for mig - anyway, de her mennesker har et bord med 6 stole eller 8 af en speciel slags Morfar har laved som har noget lyserbrunt groft betræk med riller op af benene og messing dutter på fødderne, da var lille kunne jeg huske at de gjore ondt at sidde på med bare lår så jeg sad altid på en af Mormors fine håndbroderede stofservietter men stolene er faktisk virkelig gode at sidde på.

Jeg kan huske at benene var lidt løse på et par af stolene og at bordpladen havde hvide riller efter at der har stået noget fugtigt på den, feks. en urtepotte som har været våd under bunden, derfor havde de dækket bordet med en dug. Jeg ved ikke om de egentlig ville sælge eller om det bare var mig som ville købe men i hvertfald står vi og snakker om prisen for bordet og jeg undlader selvfølgelig at fortælle at jeg super gerne vil købe det fordi det er Morfars design og Morfar siger heller ikke noget.

De viser mig så bordpladens hvide mærker og jeg kan huske at jeg svar at dét godt nok var uheldig for så er bordet jo ikke så meget værd, mens jeg hvisker til Morfar at dét (de hvide mærker) kan man jo bare fjerne ved at lægge lidt flydene sprit på bordpladen og så tænde det, Morfar smiler og klemmer mig på skulderne (han står bag mig) og så ved jeg at jeg har sagt noget korrekt og det gjore mig glad inden i, både i drømmen men også i virkeligheden.

Jeg ved ikke hvad det er som sker, men hvis man sætter ild til flydene sprit på et bord som har hvide mærker så forsvinder de ret ofte, jeg skal ikke kunne sige at de altid forsvinder men ofte gør de, ret smart ikk - det har jeg lært af at kikke på Morfar som lille men jeg vidste egentlig ikke at jeg vidste det før jeg sagde det i drømmen........

Herefter går Morfar og jeg ned af en lang bakke som er helt grøn af græs, Morfar skal ind og sove og vi ved begge to at når han lægger sig til at sove så vågner han ikke op igen og vi kommer ikke til at se hinanden igen, så vi går meget langsomt og snakker, jeg kan desværre ikke huske hvad vi snakker om men jeg giver ham et stort knus som afsked og så går han og jeg er igen alene. Mærkelig drøm, god på mange punkter men også rigtig sørgelig, specielt fordi jeg ikke kan huske hvad vi talte om og fordi jeg ikke ved hvornår jeg kommer til at drømme om Morfar igen....

Til noget helt andet - jeg har det som om alle mine muskler i ballerne er helt døde eller vågnet op? Det kommer vel lidt an på hvem der ser på det, men auchhhhhhhhh hvor har jeg ondt i røven for at sige det som det er, tror sku jeg har forstrukket et par muskler i underlivet af alle de squads vi lavede i går til Zumba!! Altså hvor man går i hug stilling og så op igen - med 1,50 kgs håndvægte i hver hånd udstrakt foran sig!!! Og som jeg sidder her så bliver jeg total overfaldet af træthed, kors hvor kunne jeg godt sove mere - jeg er helt klart kun træt fordi jeg sidder og sumper nu................arghhhh hvor irriternede for jeg burde være helt frisk da jeg sov omkring kl. 22.30 i går aftes, hvor er det dog pisse irritende at ha en uorganiserede chef!!!

Håber godt nok at jeg får en kontrakt i dag.......

Nabobygningen til min ejendom er her over de sidste par uger blevet tømt, det plejer at være kontor i tre etager men nu er det helt tomt, i går har de været og hente de sidste havemøbler fra tagterassen - men hvad der irriterer mig helt vildt er at ingen af dem som har gået og fjernet møbler har haft så meget hjerne at de kan tænke sig til at slukke lyset...........så hele døgnet de sidste ca. 2 uger har der brændt en kæmpe kraftig lampe i det ene rum og dét giver et blændene skær i mine vinduer, åbenbart pga. vinklen...........jeg sad og overvejet i går om jeg skulle prøve at finde ud af hvem fanden der ejer bygningen og bede de om at slukke for lyset, dels pga. økonomien i det men lige så meget fordi det er mega mega irritende...........men er det ikke også bare at gå i for små sko? Hmmm I don't know, det er det nok - det er vist det som hedder "deres banehalvdel" på coaching, dvs. ikke noget jeg skal blande mig i.........

Nu begynder jeg også at fryse fordi jeg sidder her og sumper - og jeg har ellers uldundertrøje på og en uldcardigan.......

Må heller stoppe nu inden jeg brokker min mandag i stykker!!

Ingen kommentarer: