onsdag den 14. september 2011

Det Private Erhvervsliv

Jeg har aldrig arbejdet for det offentlige, men for flere private virksomheder, lige fra de store som Dansk Supermarked til det mindre som feks. radioen - og nu, ja nu er jeg nok i en lille virksomhed men reglerne er vel de samme?

I dag kom jeg nemlig til at tænke på, hvordan reglerne er mht. at tage flasker med hjem? Altså, på mit arbejde må man drikke alle de Vitamin Vand, flaskevand, Cult osv. som man vil, jeg kan ikke så godt lide Cult, faktisk syntes jeg de smager helt forfærdeligt og ofte tager jeg bare et glas vand fra køkkenet i stedet for en flaske, men så i dag var jeg simpelhen så bombet efter at ha siddet næsten 13 timer foran computeren de sidste to dag at jeg bare måtte ha noget opkvikkende - helst en Cola light men det havde jeg selvfølgelig ikke tænkt på at tage med, men så opdaget jeg at der er en af de der Vitamin Vand som smager af Solbær som jeg elsker og som har Koffein i *Haps Haps!*

Men jeg kan ikke suuuuuper godt lide den, syntes den smager lidt metal agtig, anyway, jeg fik ikke drukket den helt op og puttede derfor flasken i tasken da jeg tog hjem, men på vej hjem i bilen slog det mig så - er dét egentlig tyveri??



Vitamin drik med Koffein

Og pant B

Jeg mener, der er jo pant på flasken og faktisk er det Pant B hvilket er mere end Pant A, jeg tror måske næsten det er 1,50 kr pr. flaske og dem skal firmaet vel have igen? Jeg mener, det kan jo hurtigt blive en dyr fornøjeles for virksomheden hvis alle tager deres flasker med hjem........men to be honest, så ved jeg faktisk ikke hvordan reglerne er på det område - og jeg skal dæleme ikke nyde noget af at spørge, dels fordi jeg så vil blive nød til at indrømme at jeg har taget en flaske med hjem og hvis det nu er strafbart hvad så? Dernæst, hvis det ikke er strafbart og bare er noget alle burde vide, altså at man bare tager flaskerne med hjem, så vil jeg se blondine-dum ud........og dét gider jeg heller ikke!!

So, what to do?? ER det strafbart? Eller er det peanuts i det store hele?

I dag var jeg alene på kontoret, altså forstået på den måde at min chef ikke var der - alle de andre fra det andet firma var der selvfølgelig.

Jeg kørte videre med historien og fik måske Ekstrabladet med på den, men det ved jeg først i morgen med sikkerhed, derfor har jeg heller ikke sagt noget til min chef.

I går da jeg kørte hjem skreg min bil - altså virkelig skreg som i at der helt sikkert er noget galt under køleren, og da det forsatte med dobbelt styrke her til morgen, ringede jeg til min bror Norman i Østrig for at høre hvad han mente det var, han sagde at det var min kilrem som slæbte hen over den dims den skal køre rundt på - irriterende! Jeg har jo netop fået den skiftet og så er der allerede problemer...........så jeg måtte finde et værksted men heldigvis er området jeg arbejder i et industrikvarter så jeg fandt det mest nusset værksted LÆNGE set og fandt en sød mekaniker, tror han hed Jimmie, han havde de lææængste øjenvipper og så faktisk ret sød ud, om end han var noget boney at kikke på, tynde mænd er bare not hot!

Jeg afleverer bilen og vi aftaler at det skal koste 200 kr - jeg ærger mig over at jeg skal af med penge men glæder mig samtidig over at det ikke er mere og tager herefter på arbejde. Jeg skal hente bilen kl. 15 da de lukker tidligt i dag pga. at han skal til tandlæge, så jeg må skrive til min chef og sige at jeg går i dag kl. 14.50, han svarede ikke tilbage på mailen så jeg gik ud fra at det var i orden - har jo trods alt også givet den gas de sidste to dage så det er jo ikke fordi jeg ikke laver noget.

Da jeg så kommer ned for at hente bilen, så har han ikke laved en dyt ved den, fordi den rem som allerede sidder i bilen er helt ny, men man kan ikke spænde den op, remmen er altså for stor og der skal derfor en mindre på - Okay så, so do it alright! Men nej, manden ville ikke skifte den uden at spørge mig og så tænker jeg bare: Hvorfor ringede du så ikke og spurgte??

Anyway, jeg skal aflevere bilen igen i morgen - problemet er bare at nu har jeg læst at hele København inkl. indre by bliver spærret af fra i morgen pga. VM i Cykelløb.......argh! Og det endda helt frem til 22. September, hvilket så også betyder at jeg ikke kan hjælpe Sofie med at køre affald på lossepladsen fra hendes hus i Roskilde hvilket jeg netop har lovet hende i går, håber ikke hun flipper ud og bliver sur på mig igen, for det er jo vitterlig ikke min skyld - venter dog lige med at fortælle hende det til jeg har et overblik over afspærringen.

Nå, men da jeg kom hjem i min larmende bil - som vakte pænt meget opsigt da jeg kørte rundt i rundkørslen på Kgs. Nytorv *Skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggggggggg* sagde den - godt jeg er pænt ligeglad med hvad folk tænker om mig og min elskede Stinke Tinke bil - men da jeg kom hjem måtte jeg simpelhen lægge mig i én time på sengen, herefter måtte jeg tvinge mig selv op med magt - nøjagtig som da jeg var på radioen og sov til middag hver dag, men op kom jeg - og så gik jeg op på posthuset og hentede en pakke med en bog som Mor har sendt til mig, bagefter sendte jeg et fødselsdagskort til Barbara som har fødselsdag i morgen og så gik jeg mig en strøgtur - OMG dét er flere måneder siden jeg har gjort det!!!

Jeg mener, jeg har jo tit gået på strøget men jeg går sjældent altså virkelig virkelig sjældent ind i butikkerne, fordi der ingen grund er til at friste mig selv over evne og når jeg nu alligevel ingen penge har så....... anyway, jeg trænger til et par nye sko - jeg har mange sommersko, flip-flops og mine fine Tommy Hilfiger sandaler, men nu her og indtil jeg skal ha vinterstøvler på, der har jeg kun mine fine brunge ballarinaer med guldnitter på eller højhælet sko (pumps) men jeg syntes jeg mangler en lille støvle, en støvlet eller noget - så det kikket jeg efter. Noget der er fint men stadig hverdagsagtig og uden en alt for høj hæl så jeg også går godt i dem men samtidig gider jeg heller ikke flade sko, et par flade er nok - jeg er trods alt kun 159 høj så jeg ser gerne mig selv i noget med hæl!!

Fandt to par, men hold da op - 600 kr for et par sko,  det er godt nok mange penge........det er en hel måneds madforbrug!!! Hmmm tror lige jeg skal tænke mig godt om......bum bum...........nå men gik også ind i min gamle yndlingsbutik hvor jeg ikke har været i måske et år fordi jeg simpelhen ikke har haft råd og så gider jeg ikke se på alt det man kan få og som jeg alligevel  ikke har råd til - Det er Diesel butikken på Strøget........uhmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Jeg så et par grå jeans med strech i, de sad sååååååå godt på mig da jeg fik dem prøvet men kostede også 999 kr - jeg syntes det er sygt mange penge, og når jeg så tænker på at jeg engang bare købte ude nærmest at kikke på prisen så undre jeg mig............

Anyway der er 15 dage til lønningsdag og 11 af dem er arbejdsdage - but who's counting?? ;-)
Men jeg skal jo også betale termin til d. 30 september så der bliver ikke så meget at rutte med i Oktober måned, måske til November........det er godt nok nogle lange seje træk jeg får taget med økonomien i dette her år......men jeg siger til mig selv at det vigtigste er at det går fremad og som min Mor plejer at sige, de dage som går godt kommer ikke skidt igen......

Efter min lille middagslur og strøgtur var jeg monster sulten og jeg havde gemt halvdelen af min sushi fra i går og havde den største lyst til at gå hjem og smide dem ind i munden, men i stedet for holdt jeg stand, tog fitness tøjet på og gik ned og løb 4½ km, så kunne jeg simpelhen ikke mere - plus at jeg skulle prutte noget så eftertrykkeligt og så løb der en lækker haps ved siden af mig *arghhhhh*

Bagefter skyndte jeg mig udenfor hvor jeg hele vejen hjem pruttede og prustede som en hest og siden da har jeg siddet her i sofaen og spist sushirester og drukket vand og om lidt vil jeg lægge mig ind i sengen og læse i en bog indtil jeg skal sove så jeg kan være kampklar til en ny morgen.........

Men må indrømme at jeg for første gang i flere måneder og måske i flere år oprigtig talt savner en at tale med, nærmere betegnet en kæreste - jeg mener, klokken er kun 21.07 og det kunne da være rart at sidde og snakke med en anden person i 1½ times tid endnu og så gå ind og putte og bolle, eller gå en aftentur og kikke på byen i et andet lys - bare selskab, men jeg ved faktisk ikke hvor jeg skulle finde en sådan kæreste, jeg mener, jeg vil ikke på dating.dk igen for der er Norman og jeg vil heller ikke på andre dating sider, gider ikke det der dateri og det er jo netop dér jeg skyder mig selv i foden, for når jeg ikke gider date hvordan møder jeg så en mand? Og nej, jeg tror ikke på at en af dem jeg random knalder er min kommende mand -så hvor er han??

Eller ikke så meget "hvor er han så" men mere hvor møder jeg nogle fyre jeg kan øve mig på indtil jeg møder The One? Jeg ved end ikke hvordan man ER kærester!!!

Sidst jeg havde en kæreste var jeg 23 år!! Jeg boede godt nok alene men jeg måtte sjældent sove hos min kæreste - nu ved jeg jo hvorfor det utro svin - og vi lavede sjældent noget sammen men jeg var alligevel overbevist om at det vi havde sammen var specielt og at hvis jeg bare elskede ham højt nok så skulle vi nok klare det........i dag ved jeg jo at det var fordi jeg havde penge, mange penge at han ville mig og kæresten jeg havde før Kunstmaleren var Uffe og der boede jeg hjemme og gik på HHx og så kan man jo selv lige tænke over hvor hot dét var.........

Så hvordan er man egentlig kærester? Hvad må man og hvad må man ikke? Hvad forventes af en pige i et forhold med en fyr? Jeg mener, hvad vil min kæreste forvente af mig? Puha jeg kan få helt stress symptomer ved at tænke på det.....!!

Så dét stopper jeg med øjeblikkeligt - nu vil jeg logge af så jeg kan være fit for fight til i morgen, hvor den står på brochure skrivning til vores kommende messe.

Ingen kommentarer: