torsdag den 3. november 2011

23.187 kr!!!

Vi har ikke engang den 4. November endnu og jeg har allerede brugt over 23.187 danske kroner!!

WTF! Jeg har total ondt i mave ved tanken om resten af måneden.....

Jeg har netop været i Ikea og købt for 8673 kr.......skab til badeværelset, skab til køkkenet plus et indbygningsskab OG et nyt kølefryseskab - ja sidstnævnte var ikke et super must have forstået på den måde at jeg har et fint køleskab, men jeg er bare SÅ træt af det her arrangement med skabe i tre forskellige højder og manglede skabe. Jeg ved jeg skal bo her i mange år - enten til jeg finder en at flytte sammen med eller til jeg køber et hus selv eller en lejlighed - anyway mange år fremadrettet, så for mig er det vigtigt at jeg har et hjem der giver mig ro i sjælen og som er funktionelt. Dét er det jeg har nu ikke.

Derudover har jeg betalt husleje inkl. el vand og varme på 6000 kr, så har jeg betalt min søster 1500 kr som jeg skyldte hende, så har jeg betalt for et spansk kursus på 1500 kr, jeg har købt PR materiale for 500 kr som jeg håber gør mig klogere på internet markedsføring og dermed på længere sigt øger mine chancer for at genforhandle til marts, jeg har betalt 5000 kr til Nykredit i afdrag på min gæld og så har jeg end ikke købt mad endnu eller været i byen.....

Århhh det er op af bakke at blive gældfri OG leve livet samtidig - men jeg har også betalt 575 kr for at få alle tingene leveret, OM jeg magter at skulle slæbe det hele selv.........jeg kunne godt, men tanken alene gør mig træt i knæerne, så det bliver leveret i morgen og så ved jeg 100% hvad jeg skal bruge HELE weekenden på, nemlig at samle skabe og lave en skøn lejlighed til mig selv! :)

Jeg så også et rigtig fint spisebord i Ikea til 1400 kr, hvor hver stol koster ca. 400 kr, det er mange penge men drømme er gratis og jeg ved nu at dét bord ønsker jeg mig - engang i fremtiden, lige nu er mit gamle bord med 6 stole fint.

Men lige NU er jeg SÅ træt at jeg tror jeg skal brække mig - så ind i seng med mig hvor jeg skal sove 5 kvarter i timen for at holde imorgen ud, der er julebryg og Lita og Sofie og jeg skal til fredagsbar på mit arbejde, eller dér hvor jeg arbejdet før jeg begyndte at arbejde hjemme - jeg ved overhoved ikke hvordan det bliver men ja, nu tager vi derud og så kan vi altid tage hjem igen.

Jeg har forresten solgt det andet køleskab - som tilhøre min udlejer (!) til 2500 kr!! Jeg tænker sådan her, manden er stinkende rig og vil ikke give mig ét skab til 750 kr, og én skuffe til 470 kr sådan at skabene kunne blive i niveau med de andre. Dét syntes jeg er total dårlig stil når jeg tænker på hvor sød og medgørlig udlejer jeg har været (og se hvordan det gik mig!! Måske jeg skulle blive en kælling??)

Det køleskab som er her i lejligheden nu er - sjovt nok - en udgået model fra 2004 og et Energispare A kølefryseskab. Det jeg har købt er fra i dag af og kostede 3899 kr og er også et kølefryseskab og Energispare A++, så ergo er det en MEGET bedre deal for min udlejer - og så pakker jeg køleskabet ind i et fint skab så der bliver niveau og linje i stuen og i skabene. Hvis det ikke var fordi min udlejer måske ville blive sur ville jeg fortælle dem at det fine NYE køleskab de har købt i dyre domme er et gammelt køleskab som ham der har renoveret lejligheden har haft på lager.........når jeg sådan kikker tingene efter i sømmene kan jeg jo med alt tydelighed se at manden der har renoveret lejligheden har været en rigtig klamhugger der har haft alt for frie hænder.

Feks nu da jeg har flyttet sofaen kan jeg se at ingen af fodlisterne er skåret i smil.............er dét ikke en elementær viden når man skære lister til?

Så altså, jow jeg har en fin beliggenhed hvis man er til gadelarm (hvilket jeg ikke er i så udpræget en grad som her) og lejligheden er billig og har en stor tagterasse men derudover så er der ikke ret mange plusser ved stedet her, folk dåner over udsigten og ja den er også god men det her er mit hjem så der skal mere til at få mig til at dååååne end udsigten til hustage! Sorry but true.

Nå - det var sengen der kaldte!!!

Ingen kommentarer: