søndag den 13. november 2011

Loppe Søndag

I dag skulle jeg med Lita på Det Blå Marked i Haslev - der ligger også et Blå Marked i Låsby i Jylland hvor jeg ofte har været - total niceeeeee!

Det er nogle kæmpe store haller med alt lige fra de dyre kræmmere der tager 250 kr for en Mågestels tallerken til dem som tager den normale og mere acceptabel pris på mellem 75 kr og 100 kr - der var også en masse lort som jeg personlig aldrig gad eje men igen, der skal jo være noget for alle.

Aftalen var at jeg skulle hente Lita kl. 10, da det kun er mig som har bil. Jeg vågner kl. 07.44 og tænker, ahhh lige én time mere - næste gang jeg vågner er klokken 09.44 præcis! OMFG tror du lige jeg fik travlt?? Og tror du jeg havde været i bad lørdag? Nej. Tror du der var tid til et bad søndag? Nej!

Jeg kørte ud af parkeringskælderen kl. 10.02 og lignede helt hundred det jeg var, nemlig en der netop var vælted ud af sengen!

Men vi kom afsted og jeg fik gjort nogle rigtig gode køb, ikke sådan nogen der får mig til at skrige højt men stadig - og så nåede vi end ikke at se hele marked! Efter 4½ time derude orkede vi simpelhen ikke mere og manglede stadig en eller to haller!!! Så vi må tilbage igen og så ha Sofie med, hun er også total en loppemarkeds chick!

First of all - hvem i alverden SÆLGER sin Morfar og sin Mormor?? Jeg ville aldrig nogensinde ever sælge min Mormor (eller Morfar!)

Jeg faldt over dette her. Min Onkel Oscar der er min  mors lillebror samler på dette her stel som hedder "Hjertegræs" Min Mormor og Morfar spiste af det til daglig. Det udgik af produktion i 1930'ern, så ofte er guldkanten helt slidt af men på de her tre ting var de helt indtankte og manden vidste helt tydeligt ikke hvad han havde med at gøre for jeg fik alle tre dele for 130 kr!!

Til mig selv fandt jeg først den runde Mågestles "dims" - når jeg skriver dims er det for de jeg ikke ved hvad den bruges til.....?? Den fik jeg for en ti'er. Så fandt samme dame 7 af de der små "skaller" som hun sagde var "askebægere" men det er de helt klart ikke for jeg har askebægere fra Mågestellet og der er plads til en cigaret, men jeg ved ikke hvad de er til men fine er de - og jeg fik alle syv inkl. den runde til 60 kroner!!

Ved nærmere gennemgang da jeg kom hjem fandt jeg én lille (sjov) fejl.........kan du se den??
Kik godt på de her fire små skåle......
Kik på mågerne......
Kan du se fejlen?
Kik på mågen øverst til højre.....
Den flyver den "forkerte vej"!!
Alle måger på mågestellet flyver altid mod venstre men denne her må være stiv for den flyver mod højre! En lille smilfremkaldene opdagelse.

Jeg fandt også den her til en ti'er - er den ikke fin? Danmarks Radio Platte, sådan en har jeg seriøst aldrig set før (og jeg har set mange platter!)

Og så den her til 30 kr.........jaeee den ser måske ikke ud af meget hvis man ikke lige ved det, men det  er en sovseslål som tilhøre et stel der har været min Farfars og som min Mor nu ejer. Porcelænet er fra den tyske udgave af Kongeligt Porcelæn.........

Bavaria fra Tyskland. Gammelt tysk kejserligt porcelæn!!

Beskidt og trænger til kærlighed men igen manden did NOT know hvad han solgte og jeg lod som om jeg kunne lide den pga. "pige farverne". Han startede med at ville ha 100 kr for den........og jeg fik den til 30 kr! Nice!

Så alt i alt en rigtig god loppe tur - i næste weekend er der marked i Nyboder OG på Holmen - dét bliver klasse!!! Bliver simpelhen så glad og i godt humør af at gå på markeder - har tit tænkt på at jeg burde ha mig en permanent bod et sted og så sælge alt muligt, jeg er en kanon kræmmer!! Men det er ikke noget jeg ønsker at leve af, vil gerne ha et liv blandt mennesker i stedet for blandt døde ting men jeg elsker virkelig bare at sælge og købe......

I går aftes var jeg som sagt ude og spise med min radio journalist veninde, vi mødtes på The Bishop Arms i Ny Østergade hvor de har de vildeste mega burgers med bacon, ost, og 200 gram rent oksekød som de steger efter ens egne ønsker...........mums! Med til burgeren er pickels, cold slaw og pomfritter...........aiiii men knock me out hvor smager den godt!!

Bon Appetit!
Inden i burgeren ligger der også friturestegte løgringe, alm. løgringe (som jeg dog bad om at få uden da jeg ikke kan fordrage løg) salat, agurker, tomater osv.........Det er simpelhen den bedste burger du kan få i København, det vil jeg virkelig godt skrive under på!!

Dertil fik vi en stor coca cola light - de har dog kun små flaske sodavand men jeg gider ikke sidde og fedte med en lille bitte sodavand så jeg bad om fra starten at få to flasker hældt op i ét glas så jeg fik ½ liter med det samme. Basta.

Da klokken var 24.00 gik vi hver til sit efter et par hyggelige timer - jeg er virkelig glad for at jeg tog mig sammen og kom afsted selv om jeg var SÅ tæt på at melde fra, men dét må jeg ikke for jeg kommer ikke ofte nok ud til at jeg må melde fra!

Ellers har jeg forsøgt at pimpe min lejlighed i weekenden, det er ikke heeeelt lykkes, men soveværelset er rent og badeværelset er up to date, mangler stadig at få det store skrummel af at køleskab ud af min stue og at få gjort min gang pæn, men nu ved jeg i det mindste hvad jeg vil ha i min gang, det har jeg ikke vidst før, så allerede dér har jeg fremskridt!

Jeg har fået sat en ordentlig badeværelsesstang op - uden at bor i fliserne. Jeg kom frem til den konklution at det vist må koste mig et nyt badeforhæng...........*tuder af arrigskab* før at det kommer til at se pænt ud. Sagen er den at da jeg tog til USA og købte mit badeforhæng i April målte jeg efter hvordan stangen hang, da jeg så kommer hjem har de skiftet stangen som han på fliserne med sugekopper ud med en irriterende end der  kørte på noget plastik lort som gjore at forhænget ikke kunne trækkes for og fra OG som gjore at forhænget pludselig var for kort...........så der er altid vand på gulvet når jeg har været i bad.......mega fucking irriterende for der er meget kalk i vandet her hvor jeg bor og det gør at mine fliser bliver matte......

Så jeg har nu sat en ordentlig stang op, overnover fliserne OG hængt et hvidt plastik forhæng bagved, så indtil videre har jeg ingen vand problemer på gulvet men det ser idiotisk ud!!

Prøv selv at se her.....

Det gamle hul i vægen fra før jeg besluttet mig til ikke at bore i fliserne

Badeforhænget er helt renvasket og VAR nystrøget men nu har jeg fumlet så meget med det at det er blevet helt krøllet, men altså - stangen er oppe og det ser godt ud - minus at forhænget er alt for kort!!

Hvor ser det dog IDIOTISK UD!!! ARghhh skide mænd! Det er sku da KUN mænd der sætter to forskellige forhængsstænger op!! Do it right and do i right from the begining!

Her til aften tvang jeg mig selv til fitness - det blev kun til et halvhjertet forsøg og 3 km løb og 13 km på cykel......men afsted kom jeg - selv om jeg ikke rigtig fik pulsen op!

1 kg. Edemambønner........

Til aftensmad har jeg spist et kilo Edemambønner (!) dybbet i chilidip som er den slags jeg bruger når jeg spiser sushi......tanken om chilidip og sushi fik mig sådan til at tænke på min coaching buddy...........jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg savner hende helt vildt meget eller om jeg savner det vi lavede sammen..........?? Efter at ha tænkt MEGET over at dét faktum at jeg har sagt sandheden til hende har gjort at vi nu ikke mere taler sammen, og at jeg ikke har set hende siden 15. August og før det var hun også væk i en måned, men det faktum gør jo at jeg er kommet frem til at det er hende jeg savner. Min coaching buddy og ikke det vi lavede sammen for vi har jo nærmest ikke lavet noget sammen bare hende og jeg siden hvad........juli??

Jeg har i dag tænkt meget på om jeg skulle sende hende en invitation til min julefrokost......men på den anden side så vil det også gøre at det IGEN ville være mig som rækker hånden frem og siger "Kom her, lad os være venner igen....." og jeg har allerede sendt tre emails videre til hende med folk der vil købe hendes tøj som hun jo har fået igen (hentet via ET BUD!!!!) og de emails kunne jeg i teorien ha slettet og være kold i røven over om hun fik solgt noget men jeg sendte dem videre og har intet hørt......intet. Det såre mig også lidt kan jeg mærke.

HVORFOR er det at folk ikke kan tåle sandheden? Jeg har så ufattelig mange gange oplevet det, at folk ikke tåler sandheden og så er det mig som har været ærlig der mister.........venner, job, penge osv............måske jeg burde ha lært af mine fejl men det har jeg åbenbart ikke for jeg hælder altid STADIG til sandheden og den har stadig ikke bragt noget godt med sig til mig........

Så jeg er lidt i syv sind, skal skal ikke sende julefrokost indbydelse??

Dernæst så tænker jeg at jeg også kan vente til hun har fødselsdag d. 15. december og så give hende en gave jeg har købt for LÆNGE side, i august måned til hende - det var ikke tiltænkt som en fødselsdagsgave men som en gave fordi jeg syntes hun er så sød og så ville jeg overraske hende når hun kom hjem - det blev ligesom ikke til noget og resten af historien kender du jo, men jeg har tænkt på om jeg skal pynte op foran hendes hoveddør med flag og gaver.......hun har jo ikke rigtig noget familie og jeg ved at ingen rigtig fejre hende og jeg har vildt lyst men på den anden side, hun gjore INTET på min fødselsdag fordi hun var i USA og jeg har ikke siden fået en gave........hun har forresten også stadig den creme jeg har betalt hende for at tage med hjem til mig, tre flasker a 5 dollars stykket men stadig.......jeg forstår hende ikke. Hvorfor kommer hun ikke til mig og anerkender at jeg var sød og ærlig mod hende? Tæller sådan noget slet ikke??

Vil piger virkelig hellere ha løgnagtige veninder der går bag deres ryg? Jeg vil til enhver tid vælge en ærlig veninde men end ikke dét kan jeg nærmest få!

En masse tanker kan du godt se........har også fået en sms fra Ayal som indeholdt noget så sindsoprivende som en smiley............ja jeg fik en sms med en smiley i. Intet andet. Bare en smiley. Jeg har end ikke gidet at svare på den, come the fuck on mand - der skal altså lidt mere til at få mig til at blive våd i trussen og savne sex med dig!!!

Tror på visse dage at jeg er blevet en kold og kynisk ko.......måske jeg er..........who knows?

Nå, off to bed - i morgen starter endnu en uge og så er der kun 3 uger til lønningsdag! Plus at jeg starter på spansk i morgen aften - yessssssssss yes dét bliver godt!

Ingen kommentarer: