mandag den 21. november 2011

Kl. 21.06

Jeg har nu helt officielt siddet her foran min computer i knap 14 timer........

Jeg er total smadret...........min chef vil at jeg nu også skal være en slags kørende sælger. Kilometer penge? Nope.

Men faktisk, så skidt med det, jeg glæder mig til at få lidt udfordring og så længe jeg kan beholde mit job så er jeg glad for at være både pressechef OG kørende sælger! Jeg vælger at se det som en udfordring og som et kompliment at de mener jeg kan gå lige ind i folks hjerter (og i jydernes stuer)

Men altså, jeg er så træt at jeg er helt flad - og så har jeg forresten solgt ham den rødhåret IT mand fra vores kontor til en artikel i Tidens Kvinder.........*piiiiiiiiiiiiiiiiiiift* Jeg har nu officielt pimpet en mand :)

Han var ikke meget for det, specielt hvad gutterne ville tænke når de så ham side om side med dildoer og artikler om manden der kan lide fistning..........*fnis*.....men jeg er jo en eminent god overtaler og som jeg sagde, så måtte han tage en for holdet........! Total grinagtig samtale! Han er virkelig sjov og jeg glæder mig til at møde ham.

Men nu, nu vil jeg prøve at se på noget andet end denne her skærm inden jeg dør.........evt. på min dildo i skuffen, kan mærke at jeg er pænt lystig nu da min menstruation er stoppet.......arghhhh hvor er Ayal? Hvor er Hr. Højesteret? Hvor er der en mand når jeg har brug for ham???

Ingen kommentarer: