onsdag den 9. november 2011

Jane Eyre Og Nilfisk

I går var jeg i biografen med Lita og Sofie og se "Jane Eyre" under konceptet "Vidensbio" dvs. før filmen starter kommer der feks. en Lektor og fortæller, her var det en Lektor fra Københavns Universitet som var ekspert i Brontë søstrenes bøger - OMG jeg ville gerne ha snakket med hende! Hun havde en massiv viden!

Det er helt 100% sikkert at jeg en dag må op til Yorkshire området i England og se byen og præstegården hvor Charlott Brontë boede indtil hun døde kun 39 år gammel, tænk engang deres hus har været et museum siden 1897!

Jeg har hermed også føjet filmen Jane Eyre til min ønskeseddel, dog sagde Lita at den film som BBC har lavet i 2006 er bedre end den som vi så i biografen som er fra Marts 2011 - jeg har ikke set den første film men da den er mest detaljeret (ifølge Lita) så er det dén jeg ønsker mig. Haps Haps!

3 billetter til snig snig premiere.....

Århhh jeg vil bare så meget også kysses.......
Det var meningen at jeg skulle ha haft en wrap med laks og agurk til aftensmad, har en pakke wraps i frysern fra da Mor kom med forsyninger så derfor købte jeg agurk og laks i Netto, 42 kr for 210 gram.......det er vist lidt dyrt er det ikke?

Nå men jeg vidste jo at jeg havde smørost så det behøvede jeg ikke at købe - hvad jeg ikke vidste var at smørost også kan blive for gammel..........*ækelt*

Hvis du syntes smørosten er lidt rosa i venstre side så er det HELT korrekt.........pwadder!
Jeg endte med at spise en cheeseburger til 10 kr fra McDonalds.........mega usundt!

Her til morgen pressede jeg mig et glas appelsinjuice - jeg har nu endelig fået tømt næsten alle mine flyttekasser - mangler stadig én - men virkelig about time at det skete, flyttede jo ind i Marts!!! Men da jeg fik tømt kassen med alt køkkenudstyret i fandt jeg også min appelsinpresser så uhmmmmmm
Og af en eller anden grund vil dette billed KUN ligger ovenover mit appelsinjuice billed - men det her er er altså min frokost, Parisertoast med makral uhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Jeg kunne ha drukket fire glas mere....


Ejjjjjjj hvor irritenrede at min curser har sat sig fast så jeg kun kan skrive på den her måde, altså som om jeg lægger tekst til et billed og ikke som om jeg skriver en blog...........wtf!

I dag er bare ikke min dag I'm telling you - jeg har prøvet ALT for at ændre dagen til noget godt men uden held.......jeg har endda shoppet en ny RØD støvsuger til mig selv, givet mig selv sushi til aftensmad og gået hele vejen ud på vesterbro og tilbage igen (for at købe støvsugerne og spise sushi på Værnedamsvej)



Ved virkelig ikke hvad der sker, hver gang jeg tilføjer et billed og vil lægge tekst til så forsvinder billed........ nå men her er mit nye vidunder af en støvsuger!!

 Før kostede den 899 kr nu koster den kun 599 kr - det er samme støvsuger som hende den dirty skuespiller jeg gjore rent hos havde - og den var mega sej og sugede helt vildt godt!

 Arhhh mors nye baby.........selv om der ikke lige stod "ny støvsuger" på min budgetkonto så må jeg jo godt nyde øjeblikket når jeg så endelig får en ny - for første gang i 12 år!


 ER den ikke cool?? Du får ét gæt til hvorfor jeg valgte netop denne her støvsuger.........



Pga farven!!!  :) En rød støvsuger - fåes det bedre????


På vej hjem i bussen så jeg denne her artikel om Verdens Mest Magtfulde Mænd......og tænk engang, jeg kender den ene mand personligt........jeg har spist med ham op til flere gange, trykket hans hånd, set hans hus og mødt hele hans familie...........kan du gætte hvem det er?


Mr. Carlos Slim - opfinderen af en lille dims som nu sidder i alle mobiltelefoner i hele Syd Amerika - og så er han også lige svigerfar til min veninde Natasja som bor i Mexico..........

Jeg var til bryllup derovre for et par år siden, jeg var så utrolig ked af at skulle tage afsted til et tre dage langt bryllup helt alene, så jeg prøvede ihærdigt at få kontakt til Norman, jeg tænkte at vi kunne ha hygget os i hinandens selskab ligesom vi havde gjort et par år før i Miami - det var et bryllup med alt betalt og jeg blev fløjet ind fra Mexico City til en lille privat by i den Mexikanske ørken.........det var et storslået bryllup og jeg kommer nok aldrig til et af den slags igen, men jeg var så utrolig ensom og overvejet at kneppe the best man, han var også med oppe på værelset - han fulgte mig op - men jeg sagde pænt godnat med et kindkys - tænkte at jeg nok hellere måtte være en god dansk veninde og ikke efterlade et dårligt ry! Jeg har sådan cirka fortrudt det hver gang jeg har tænkt på ham siden, han var dæleme sprød!

I dag tænker jeg at det var vildt naivt at tænke at Norman ville tage med mig til et bryllup som min ledsager, men i desperate øjeblikker tænker man desperat - eller jeg gør i hvertfald nogle gange. Heldigvis er han, Norman ikke en særlig stor del af mine tanker mere - han fylder cirka det samme som Kunstmaleren og dét er dæleme minimalt.

Jeg skal bare lige over julefrokosten og arbejdsugen i Spanien så er jeg home safe.

Og NU er jeg mega træt af min blog og måden at skrive på så GODNAT

















Ingen kommentarer: