søndag den 20. november 2011

Dødsstraf!

Jeg har sagt det før - og jeg siger det gerne igen. Jeg går ind for dødsstraf. 100%.

Hvorfor?

Fordi der findes mennesker i denne verden der er så modbydelige, så ondskabsfulde, så beyond enhver logisk pædagoisk rækkevidde at det ikke kan passe at vi i et samfund som vores, skal betale for at de kan opretholde deres elendige liv i et af vores i forvejen overfyldte luksus fængsler.

Bevars, det er sikkert ikke sjovt at sidde i fængsel, at være lukket inde og høre nøglen dreje rundt, men dét skulle man måske ha tænkt på lidt før - desuden er straffen jo ikke så stor, da du jo ved du kommer ud igen og kan genoptage dit elendige lorte liv som det var før.

Men hvad med offeret? Hvordan kan et offer leve videre efter at ha mødt et af samfundets modbydelige ondskabsfulde og forfærdelige mennesker der er blottet for morale??

10 årig pige voldtaget - se feks. dét link jeg lige satte ind. Hvordan vil du forklare det?

I tilfælde af at linket en dag ikke dur mere, sætter jeg lige artiklen ind her også

"En pige på 10 år og hendes et år yngre veninde blev tidligt lørdag aften tvunget til at gå med en ung mand ind i et skovstykke i Gullestrup nord for Herning, hvor manden voldtog den ældste af de to piger. Den yngste pige flygtede fra stedet.

Det oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro, Jens Claumarch.
»Der er tale om en fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige. Den yngste af de to piger formåede at flygte og alarmere sin familie«, oplyser han.

Opsøgt på legeplads
De to piger befandt sig på en legeplads ved børnehaven i Lyngens Kvarter i Gullestrup, da den unge mand henvendte sig til pigerne, og truede dem til at følge med ham ind i et skovstykke.

»Han truede pigerne med, at de ville blive stukket med en kniv, hvis de ikke adlød.

Pigen, der flygtede, løb hjem til sine forældre, som omgående tog ud til gerningsstedet. Her så et af familiemedlemmerne den formodede gerningsmand, men han slap væk«, siger vagtchefen.
Kriminalteknikere med politihunde har afspærret området, hvor voldtægten fandt sted, og her til morgen genoptages de tekniske undersøgelser af stedet.

Kvindelig hundelufter efterlyses
»Vi vil meget gerne i kontakt med en kvinde, der var ude at gå tur med en schæferhund i området omkring det tidspunkt, hvor voldtægten fandt sted«, siger Claumarch.

Politiet fik anmeldelsen om voldtægten klokken 19.29.

Gerningsmanden er omkring 16 til 18 år og af afrikansk udseende med kort og krøllet sort hår.
»Pigen, der blev voldtaget, har det efter omstændighederne godt«, oplyser Jens Claumarch."


En 10. årig pige bliver voldtaget! Hvad sker der? Hvis de finder den unge mand der har gjort det, og det viser sig at han er under 18 år så kommer han på insituation indtil han bliver 18 og så måske et par år mere efter han er 18, er han over 18 år så får han max 2 år.

2 år? Det er 730 dage i fængsel. I Danmark. Og bagefter? Så kan han gå ud og forsætte sit liv som om intet var sket. Om 2 år, om 730 dage så er den lille pige på 10 år blevet til en lille pige på 12 år og hun vil stadig ha maridt, hun vil stadig se sig over skuldre når hun går ud og hun vil stadig frygte skove, buskadser og mørke mænd med krøllet hår og hun vil mere end noget andet tælle ned til den dag han kommer ud for så skal hun til at passe ekstra meget på, for tænk nu hvis hun ser ham, eller endnu værre tænk hvis han ser hende!!

Jeg mener 100% manden eller drengen, who gives a fuck - er du gammel nok til at voldtage så er du også gammel nok til at modtage din straf - drengen, manden, forbryderen skal helt uden skyggen af tvivl klynges op mod en mur og skydes. En kugle koster ca. 8 kr og hvis han absolut skal ha en kiste kan den vel også fåes til billige penge og så afsted med ham, 7 meter ned.

Engang læste jeg om en 80 årig mand i Sverige der havde voldtaget to andre ældre damer. Han slap helt for straf pga. han alder - jeg forstår det IKKE! Hvis du kan voldtage så kan du fandeme også stå ved dine gerninger og tage straffen. 80 år eller 16 år - I don't care!

Ingen kommentarer: