lørdag den 5. november 2011

Du ved du var stiv i går når....

ALT tøjet inkl. din vinterjakke, støvler, trusser, bukser, bh, bluse, taske, handsker, nøgler OG hårnåle ligger inde i bruseren når du står op næste dag - med forhænget trukket for!!

OMG hvor har jeg ondt i kraniet! GODT der kun er julebryg release én gang om året for SHIT da mit hoved!

Det viste sig at min nye radiojournalist veninde hvad sat mig op på en date med en sports journalist.....altså først mødtes jeg med Lita og Sofie, vi skulle ha været ude på min gamle arbejdsplads, altså der hvor vi sad før vi begyndte at arbejde hjemme fra. Men de valgte så at aflyse deres fredagsbar fordi de havde "for travlt" okay whatever - så vi tog på Ludwigsen på Vesterbrogade og havde pizzaer med og fik et bord og gik i krig med at spise og drikke - bagefter drak vi bare og kl. ca. 22 kom min radiojournalist veninde så med hendes nylige date OG ham her sports journalisten som hun godt nok har fortalt om men som jeg ikke liiige havde luret skulle være min date!

Men altså for det første var manden SÅ nervøs at han kampsvedte! Altså vi taler virkelig svedte så sveden piblede af ham ligesom den gør på folk til en spinningstime! Han sad konstant og tørrede sig i ansigtet og jeg vidste ikke om jeg syntes det var vildt frastødende eller om det egentlig bare var super synd for manden at han var SÅ nervøs.......??!!

I et måske forkert forsøg på at få manden til at slappe af talte jeg non stop omkring mig selv - jeg ville jo gerne høre en masse om ham men jeg turde ikke spørge af frygt for at han ville brænde helt sammen - så jeg endte med at lyde total selvfed og "mig mig mig mig" agtig - hvilket jeg normalt ikke er.

Men oven i dét - så var manden, i min verden et milligram af et gen fra at være bøsse! Han var SÅ feminin at jeg fra første øjekast blev total frastødt af ham! Ja vist var han stor og høj og bred og havde masser af dejligt brunt hår med krøller på hoved men han havde bare de der bevægelser og måden han glippede med øjenlågene på og så lagde han øjeblikkeligt armen omkring mig - havde han IKKE været min venindes ven så havde jeg høvlet ham en!

Get your fucking hands OFF me!! En ting er at kneppe en fremmed en HELT anden ting er at en fremmed lægger armen omkring mig......

Ja måske det ikke er indlysende at sidst nævnte for mig er det væreste men det er det altså, jeg får helt kryb ved tanken om at nogen skulle få følelser for mig - ohhhh NO!

Og så køber quierjournalisten en øl til mig så ohhhhh NO nu skylder jeg ham! Pis og lort!

Jeg skyndte mig at høvle den ned og sagde at nu ville jeg hjem - manden bor på Nørrebro og jeg på Kgs. Nytorv så vi skulle HELDIGVIS ikke sammen vej men hvad gør manden så? Han vil følge mig hjem.......arghhhhhhhhhhh DØ din idiot!

Jeg havde besluttet mig for ikke at bruge penge på en taxi så jeg ville tage bussen hjem og for at få den rigtige bus måtte jeg gå op til hovedbanegården - på vej derop tager manden mig under armen..........ohhhh NO!

Og så kom vi forsent til bussen så jeg måtte vente 17 minutter på den næste, i quier journalistens selskab, jeg sværger var bussen kommet blot ét minut senere så havde han forsøgt at kysse mig!

Pwadddddddddddddddddddddddddddddddddddddddder *laver brække lyde*

Hvordan kan man være så nasty og så være til piger? Føj! Om jeg så fik tilbudt en million så ville jeg ikke lade ham kneppe mig - I'm telling you, så heller være piv fattig! Nasty Nasty Nasty!

Jeg var hjemme omkring kl. 02.30 (siger min busbillet) og var pænt ristet efter at ha drukket siden kl. 17 - så jeg husker ikke særlig meget af at jeg kom ind men da jeg vågnede i morges havde jeg sygt ond i hoved og den klammeste smag i munden OG et stempel på halsen.......!!???

Og da jeg så går ud for at tisse kan jeg slet ikke finde min telefon eller mit tøj.........??!! Jeg ender med at kikke uden for hoveddøren......ikke at jeg havde håbet at finde mine ting dér men one never knows.......så til sidst måtte jeg tænde for computeren og tænde for skype og ringe til min telefon - som så lå i lommen på min jakke som lå i bruseren med forhænget trukket for sammen med ALT mit tøj.......!

FLOT Deirdre-Ann din spritter!

Nu skal jeg lige ha tøj på og SÅ skal jeg igang med at samle Ikea møbler.......bum bum bliver SÅ GODT når jeg har det hele samlet og ordnet!


Tuborg Julebryg bilen....

Julebryggen kommer på Vesterbrogade :9


Julebrygsang

Et stempel og min øl - som jeg her til morgen fandt i min taske - DON'T ASK!!

Julemusik og Julebryg på Ludwigsen

Don't ask....

TOTAL mærkeligt at binde en skamferet Barbiedukke fast til sit bælte.....??!!


Kan høre panodilerne kalde fra skabet......!

Ingen kommentarer: