mandag den 14. november 2011

Pakker På En Mandag...

Nogle gange når det føles mest som om jeg ingen venner har og som om alle mennesker har et liv but me, så sker der ting som gør at jeg må skamme mig over mine tanker om at jeg ingen venner har....
 - for jeg har mange! Jeg glemmer bare at jeg blot skal løfte røret eller række hånden ud - eller som i dag, tømme min postkasse...

En lille pakke - hvor to af frimærkerne ikke var stemplet - så pludselig var det en dobbelt gave!! (Jeg har klippet pappet ud og nu ligger det i blød i et glas vand så jeg kan få frimærkerne af genbruge dem = Money in my pocket)
I pakken lå der denne lille hilsen fra Anika....min egen hels-spire!

1 tablet før maden og det skulle give mig stykker og mere kraftigt hår, jeg plejer normalt at ha et kæmpe garn som man slet ikke kan holde om med én hånd men her på det sidste syntes jeg at det er blevet en smule tyndt i det, så jeg klaget min nød til Anika og *wupti* her er kuren

Dem her havde jeg ikke bestilt, dem lagde hun bare ved :) Det er åbenbart en kur på 20 dage som skal give mig lækker "smørblød" hud - glæder mig til om ca. 10 dage så kan jeg begynde at mærke en forskel, hvis der altså kommer en........jeg er ikke den store fan af naturmedicin/helseprodukter men den med håret har jeg prøvet før og DEN virker, så måske denne her også virker??

Og da jeg er lidt en nød til alt der omhandler et køkken, har Anika skrevet at jeg skal huske at sætte den IND i køleskabet....... :)

Ellers har det været en jævn dårlig dag faktisk, har fået et par lidt grimme mails fra min chef, i den ene skriver han feks. "Bla bla. bla........ din ide er god.........bla bla bla......samarbejde med Zoosk m rådgivning, terapi eller coaching til singler eller nye i parforhold kan godt blive en realitet. "Har du svært ved at binde dig til en fast partner efter mange år som single" kunne være et emne. Du er da ekspert på det område...."

Smask - tag den Deirdre-Ann! Hvad ved han om mit privatliv? Har jeg svært ved at binde mig? Jeg møder for pokker aldrig nogen........jeg var tæt på at skrive noget tilbage men lod være, tænkte at det ikke var det værd......jeg overvejet at skriv tilbage at han da bare kunne kontakte sin "gode VEN" fra dating.dk hvis han så gerne vil ha et samarbejde omkring singler, men så havde han nok bare bedt mig om at etablere kontakten og kan jeg - så holder jeg helst mit navn ude derfra.......men ideen er rigtig god.

Jeg mener, ikke at jeg ville ønske at gøre brug af en sådan service på dating.dk - hvor jeg også netop har slettet min profil fra - men hvis du sidder dér og har lavet en profil til 17 kr for 7 dage eller hvor meget det nu er, men ikke rigtig ved om du vil forsætte, så er jeg overbevist om at det ville hjælpe hvis du kunne få to sessioner af feks. 30 minutter hos en coach eller sexolog eller noget til en formidabel pris - med mulighed for at købe flere sessioner hvis du har behov for det.

Bruger kunne så gå ind og læse om de forskellige terapeuter og ud fra profilen vælge hvilken en der passer bedst til dem........ideen kom egentlig efter at jeg skal til at interviewe to mænd, en med rejsningsbesvær og en der har problemer med at knytte sig til piger......så tænkte jeg at hvis de nu havde fået hjælp meget før, så var det måske ikke kørt sådan i hårdknude for dem.

Anyway, da klokken var præcis 17.00 lukket jeg min computere uden at skrive "farvel og på gensyn i morgen" - ingen af de andre skriver Godmorgen, God frokost eller farvel hvis jeg ikke skriver noget, ergo kan jeg sidde en hel dag uden at nogen "taler til mig" - pænt nederen.......nå men jeg lukket låget og hoppet på cyklen og tog til min første intensive spansk time - jeg har allerede glemt lærerns navn men hun var fra Syd Amerika og jeg har allerede lært mere i dag end jeg har på de sidste mange år tilsammen - me GUSTA !!

Selv hvis de ikke vil genansætte mig og sende mig til Spanien, så kommer jeg til at lærere sproget (igen) og vil kunne klare mig meget bedre når jeg skal på min næste camino som enten bliver til marts næste år - hvis jeg ikke bliver genansat - eller til marts 2013, for så har jeg sparet ferie op og kan godt tillade mig at tage fri!
(Og måske har jeg en kæreste jeg kan tage med til den tid.........så kan vi bolle i det fri, sove under åben himmel, gå nogle dage sammen og nogle alene og så mødes igen og hmmmmmm ja dét kunne være så hyggeligt men drømme er jo kun drømme!)

SÅ koldt er der i min lejlighed........der er lukket for varmen ugen ud (!) pga. renovering af varmesystemt.....åhhhhhh hvor er det SKØNT at arbejde hjemmefra! NOT!

Lå i går aftes og tænkte meget på min coaching buddy, jeg har overvejet MEGET at sende hende en indbydelse til julefrokosten men mens jeg lå i sengen kom jeg frem til følgende konklution:

Det er med min coaching buddy som det var med Norman. Jeg holdt utrolig meget af dem begge, de udfyldte et gabende tomrum i mit liv og tilførte smil, solskin og latter til mit sind og dét vil jeg altid huske dem for - alt det gode. Men jeg glemmer (alt for nemt) alt det dårlige, alle de gange de har løjet overfor mig, svigtet mig og ladt mig i stikken, helt bevist. Og ligesom Norman er "gået væk" fra mit sind så vil min coaching buddy også gå væk en dag, måske ikke lige nu men på et tidspunkt, så ja jeg savner hende og ja det vil aldrig rigtig blive det samme at grovsmovse sushi med kvalitetsøl og champange uden hende, men så må jeg jo finde en anden at hygge mig med. En anden der kan få mig til at grine og leve lidt mere.......

Og med dét i mine tanker har jeg besluttet mig for ikke at kontakte hende igen. Jeg har på nuværende tidspunkt sendt 8 personer der vil købe hendes tøj, videre til hende - hvor jeg bare kunne ha lavet kort process og slettet dem, men sådan er jeg bare ikke. Det er ikke min stil, sådan er jeg ikke.

Det lyder måske meget "jeg er sååååååååå godt et menneske" agtigt men jeg er bare på rigtig mange punkter et bedre menneske end rigtig mange af de mennesker jeg kender! Jeg vil gå utrolig langt for ikke at såre andre og jeg vil til enhver tid sætte andre før mig selv, andre menneskers ve og vel betyder rigtig meget for mig - lige med undtagelse af når de HAR krydset min grænse som feks. min Gudfar, så kan de få lov til at ligge og gakke på en græsmark og jeg ville køre derfra med GOD SAMVITTIGHED!

Nå, off to bed - og i nat vil jeg ikke tænke eller drømme om min coaching buddy der lige har skrevet på sin profil på facebook "Jeg skal bo i Colombia de næste 15 måneder.......!!" Godt så, mon hun nu har valgt at flytte ned til det utro røvhuls hjemland?? Jeg tror desværre hun er lidt naiv, once a bastard always a bastard - eller måske er det noget hun skriver for sjovt? Ikke at det er sjovt men nogle mennesker har en anderledes humor end jeg - jeg er endda blevet kaldt humorforladt mere end én gang........

Nå, off to bed I go

2 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

...det med Columbia er en kæde-dudeluhut-ifbm brystkræft!!!

Deirdre-Ann sagde ...

.......and she is ALIVE!!! :)

Tak for tippet mht. kædetamtammet og kan du så se at få lagt kager ud til inspiration!

Jeg skal jo igang med at øve mig til juleaften.......! (gru og gys!)