mandag den 7. november 2011

Do-it-yourself-weekend

Pewwwwwww hvor har jeg haft en pænt hård weekend!

Den har været så hård at jeg har truffet en vigtig og skelsættende beslutning på vegne af min kommende mand! HVIS han og jeg nogensinde EVER skal have nyt køkken, så betaler vi os fra at få det sat op, caus I ain't doing nothing mht. montering af et køkken!

At være 159 høj giver simpelhen nogle fysiske udfordringer når mans skal samle skabe der er 211 cm høj! Specielt fordi benene er af plastik og at man ikke kan rejse skabet op mens benene er påmonteret for så knækker plastik skidtet så hvordan får én person på 159 cm lige rejst et 211 cm højt (tungt) samlet skab?

Joweeee det kan faktisk godt lade sig gøre men fuck it hvor var det hårdt! Men nu er mit køkken samlet og intakt, men RESTEN af lejligheden ligner et bombet lokum for at sige det mildt! Jeg har strygetøj, vasketøj, flyttekasser, støv, og overtøj i mit mikro soveværelse og gangen flyder med ting der skal byttes - for jeg "kom til" at tænke kreativt og skal derfor slet ikke bruge et af de skabe jeg købte for 1400 kr! Me gusta gusta!

Jeg har også stadig det køleskab jeg har solgt til at stå midt i stuen - dét pynter jo så heller ikke helt vildt meget, men hvis alt går vel bliver det afhentet d. 16 - så det er nu blevet en dato jeg ser vildt meget frem til!

Midt i køkkenopsætningen døde min støvsuger......."#%¤&&/(())=?=?`?=)(&/%&%¤##""!!!!
SOM OM der lige står "ny støvsuger" på mit budget men igen - der er MANGE andre ting jeg hellere levere uden end en støvsuger! Så jeg må i gang med at lede efter en ny. Min mor foreslog at jeg købte en på Den Blå Avis men liiige præcis med sådanne ting er jeg liiidt sart, tænk nu hvis folk har støvsuget klamme ting op med den........feks. ved jeg at min Far engang brugte Mors næsten nyge støvsuger til at suge noget suppe op med som var løbet ud i bilen - dén støvsuger fik ALDRIG en normal lugt igen og vi endte med at smide den ud *bræk hvor klamt*

Jeg var ved at støvsuge noget op da den begyndte at lugte lidt brandt, men den kørte fint nok. Da jeg så senere skulle bruge den igen - for det støver og sviner pænt meget at samle køkkenskabe pakket ind i flamingo og pap for slet ikke at tale om støvet fra gipsvægene - ja så var den helt død! Jeg tjekket den i fire forskellige stikkontakter men nope, den var helt væk. Mega irriterende men hvis jeg skal være ærlig så er det vel okay, jeg købte den da jeg flyttede (flygtede) ind i lejligheden i Århus, dengang hvor jeg havde to boliger: Gården og Lejligheden. Så jeg havde også to af alting, men denne her støvsuger var lille og kunne passe under min seng. Jeg sjusset mig frem til at den er fra år 2000 så omkring 12 år gammel, dét er vel helt okay at den så ikke kan mere - men stadig mega naller at det skulle ske lige NU!

I wanna save my pennies!

Nå, men altså jeg lånte naboens og kan nu leve par dage uden at få støvsuget, hvis bare jeg har en til weekenden så går det nok.

Søndag måtte jeg igen i Ikea (maridts butikken over dem ALLE!) fordi en af skabslågerne var i stykker da jeg fik den leveret.

Mens jeg sidder ultra tidligt om morgen (kl. 10) og venter på at det bliver min tur til at reklamere høre jeg pludselig en stemme tale bag ved mig som sendte mig fluks tilbage til nogle behagelige minder! Der var en far bag mig som talte til sin lille søn, hans stemme var NØJAGTIG som Hr. Højesteret! Altså helt som hans. Jeg sad længe og lyttede til stemmen og blev enig med mig selv om at det måtte være dialekten, området de er vokset op i og det sociale miljø. Det er simpelhen den mest frække stemme jeg længe har hørt - OMG hvor fik jeg flash tilbage til en stor mand i min seng........resten af dagen spøgte han i mine tanker men jeg gjore ikke noget ved det, altså jeg kontaktet ham ikke - 3 børn og en sindssyg sur ex-kone er bare mere end min psyke og mit humør kan klare, specielt ex-konen! Børn er hvad det er, 3 er mange når man er 40 år (syntes jeg) men dem ville jeg ganske givet kunne klare med bravour hvis ex-konen var 7 feet under men det er hun ikke, hun er alive og på krigsstien så jeg holder mig bare helt uden for hendes søgelys!

Min chef har forslået at vi skal mødes i den her uge og i dag talte vi så sammen over skype og han forslog helt ud af det blå at han skulle komme herop! WTF!!??? Jeg sagde lige ud, hvilket måske ikke var særlig pænt, men jeg sage bare at jeg ikke var interesseret i at have arbejdskollegaer i min lejlighed. Hard but true. Hvis de stritter mig ud til marts så vil jeg ikke risikere at jeg føler at de kender mig helt ind under skallen, det lyder måske mærkeligt i andres øre og også lidt i mine egne når jeg skriver det her, men jeg vil bare gerne at visse ting er private og visse ting er arbejdsmæssigt, feks. vil jeg heller ikke - lige nu - være venner med min chef på facebook. Jeg syntes det er mærkeligt og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det faktum at han - og de andre i firmaet, har tilføjet mig til deres facebook??!!

Hvad nu hvis de beslutter sig for at fyre mig, skal jeg så stadig være venner med dem på min facebook? Jeg har seriøst ikke slettet nogen fra min facebook siden jeg slettet Norman og det gjore jeg kun fordi han ignoreret mig og sagde én ting, mente noget andet og gjore noget helt tredje - det er slet ikke mig. Jeg er som jeg er, ærlig åben og ligetil, dét jeg siger er det jeg mener og dét jeg tænker - Norman er verdens mest stædige person og hvor godt det end kan være på mange punkter feks. arbejdsmæssigt, så kan det også være en rigtig dårlig egenskab at besidde overfor andre mennesker og specielt følsomme mennesker som jeg. Derfor slettet jeg ham, han har ganske givet opdaget det nu men jeg er overbevist om at jeg ikke er en af dem han vil savne.
I starten var jeg da rasende nysgerrig efter at vide hvad der var på hans facebook, men den var helt lukket og det var også bedst sådan, men for en sikkerhedsskyld så blokeret jeg ham. Efter et par måneder fjernet jeg blokeringen da facebook ændret deres settings (igen igen igen) og *wupti* er profilen piv åben så nu behøver jeg end ikke være venner med ham hvis jeg vil se hvad der sker på hans profil, men altså, det er jo kun sjovt de første to eller fem gange at sidde og kikke på noget som i bund og grund er total ligegyldigt.
Når man igen kontakt har til en person, så er facebook informationer heller ikke særlig relevante, syntes jeg. Overvejet faktisk på et tidspunkt at skrive til ham for at gøre ham opmærksom på at hans profil er wide open, personligt ville jeg ikke bryde mig om at min profil var det (hvilket den IKKE er) men så tænkte jeg også bare at 1. det er ham der er it-eksperten og 2. ville han nogensinde gøre noget godt for mig eller sende mig en besked fordi han tænkte at han besad en information som kunne gavne mig? Svaret er Nope.

Ergo, vær mod andre som du ved andre vil være mod dig = Egoistisk.

Nå men altså, jeg skal nu finde en cafe her i nærheden hvor vi kan mødes på fredag *bum bum* min chef sagde godt nok at han syntes det var lidt bøvlet "hvis vi skulle dele papir" at være på en cafe - I'm like: Det er DIG der har sagt vores kontor op, så suck it up master - du kommer ikke ind i min lejlighed! Basta.

Hvad er ellers nyt? Jow i morgen skal jeg i biografen og se den nye Jane Eyr film - jeg er SÅ meget en sucker for romantik og gamle dage så jeg glæder mig helt vildt meget, det bliver SÅ godt at komme i biografen igen. Lita og Sofie skal ogå med. Total ugens højdepunkt! Når jeg engang får penge nok, vil jeg fråse og købe filmen på dvd (til den tid, når jeg har så mange penge, så er den nok kommet i biografen igen!!)

Ayal har skrevet at han gerne vil kikke forbi i weekenden - jeg har sådan tænkt på om han har knaldet ludere i Thailand, jeg ved ikke hvorfor jeg har fået den tanke for jeg er virkelig ligeglad, men jeg ved bare at han har en svaghed for små kvinder, petit kvinder som jeg og gerne endnu mindre og tanken om at han har været derover slukker mig enormt. Jeg skal virkelig ha dobbelt kondomeriet frem! NO sygdomme her!!! Pwadder! Ain't no fuck worth dying for! (og SLET ikke med Ayal!!)

Her til aften "kom jeg til" at snuppe en lur på sofaen da jeg fik "fri" -dvs. da jeg lukkede computeren kl 17.45. Det dumme eller hvordan du vil ved at arbejde hjemme er at jeg ligesom arbejder dobbelt så meget som ellers, jeg satte mig kl 08.00 og gik derfra kl. 17.45 - og jeg får kun løn for 37 timer og jeg har ingen at sparre med, ingen at tale med og oven i det får jeg ondt i måsen af at sidde på baststolen.......jeg håber så meget i min sjæl at den genforhandler til marts og NU SKAL JEG ALTSÅ HOLDE OP MED AT TÆNKE PÅ GENFORHANDLINGER!!!

Da jeg vågnede var klokken 19.42 (Flot Deidre-Ann!) så jeg tvang mig selv op og i fitness tøjet - havde nemlig sovet for længe til at deltage i en meditations time hvilket så betyder en bøde på 30 kr! Arghh hvor noget bæ men jeg kom afsted, løb 2 km og cyklede 20 km mens jeg så NCIS LA.

Og så hjem og spise tomatsuppe og pastahorn - total mums - og om lidt når jeg er færdig her må jeg vist i bad, syntes jeg lugter suspekt......*yakkkk*

Min veninde Barbara har vist nok mere eller mindre besluttet at rejse hjem til Schwitz igen for at bo tættere på hendes meget magtfulde og enormt rige mand som hun er seperaret fra. Hun siger selv at hun aldrig får "fred" for ham hvis hun bliver heroppe, så det er - i hendes verden - nemmere at flytte tilbage. Jeg syntes hun tager den nemme løsning, at bo i Schwitz resten af sit liv, eller indtil børnene er 18 år med en syglig jaloux og mistroisk exmand lige om hjørnet blot for at sikre sig selv økonomisk er ikke noget jeg ville gøre, ever.

Jeg har prøvet at være without money, det er bestemt ikke sjovt og slet ikke når man som jeg har prøvet at ha nok af dem, men at ha sin frihed er vigtigere og at ha sin morale intakt og sjælefred helt ind i det inderste er så afgjort noget jeg altid fremadrettet vil skatte højst, også hvis jeg har børn.

Jeg satser på, håber på om du vil, at finde en mand der skatter disse værdier lige så højt som jeg for, hvis vi begge værdsætter vores frihed, vores morale og vores sjælefred, så tænker jeg at vi har større chancer for at overleve som par, jeg ser nemlig ikke mig selv som fraskilt i fremtiden - jeg er 100% in it for better and for worsh to death do you part - og lad venligst mig dø før min mand! Jeg klare ikke at blive forladt igen!
Puha tanken alene gør at jeg slet ikke får lyst til at blive gift!!!

Nå men altså - her er nogle billeder fra min lejlighed i weekenden


Sådan så mit køkken ud før jeg gik igang. Et køleskab i et skab som ikke var i niveau med resten af skabene og så et lille bord med alt min mad på og sprutflaskerne nedenunder - sammen med enorme mængder nullermænd!

Det nye køleskab........bum bum hvad skal den slange bruges til?

Hvor er det klamt at håndværkerne end ikke har støvsuget bag køleskabet før de satte det ind i skabet.......det er KUN håndværkere som gør sådan noget!

Ville man ikke normalt dække en sådan stikdåse til? Klamhuggeri

En elektrisk forhindring

To kølefryseskabe. I min lejelkontrakt står der at det køleskab som stod i lejligheden, det lille, er et AA+ så jeg køber naturligvis et magen til - da jeg så får køleskabet ud af skabet kan jeg se at det faktisk kun er et A.........ergo kunne jeg ha sparet mange penge dér! Nå men altså min udlejer har gjort en god handel ved at få mig som lejer!

Det naturlige ville ha været at bruge dette skab igen, men da det er fra HTH har det "skæve mål" i forhold til feks. låger og ben fra Ikea, så det var billigere at købe et nyt skab

Sikke meget plads!

Og igen HVEM sliber gulv af men efterlader én firkant?? Igen kan jeg kun sig at det KUN er håndværkere som gør sådan noget halvfærdigt noget.....

Næsten færdig - men så var der et hak i den ene låge som jeg måtte ud med til Ikea igen

Sådan laver man ledningsudtag.......jow jow jeg kan skam også!

Et skab i vatter (og billeder der ikke kommer i naturlig rækkefølge...)

Jeg har sådanne specielle bor til at lave ja feks. ledningsudtag på et køleskabs's skab

Det er pænt SVÆRT at få ben på et så højt skab, så jeg fik møvet det op og stå på mine værktøjskasser og lå bagefter og monteret ben under skabet..... = MEGA HÅRDT!

Mit smarte rundbor

ARghhh mine billeder kommer hulter til bulter men her er jeg klar til at lave huller til ledninger og stik kontakter. En fodnote til mig selv er at hvis jeg nogensinde skal skrue så meget igen så er det en god ide at købe en skruemaskine for min slagboremaskine er liiidt for kraftig i ny og næ

Først skab oppe og stå *Puha*

Helt færdig!! Mangler bare at sætte fodlister på, men det kræver en sav og min stiksav og min fukssvans ligger i jylland.....
Min afdøde støvsuger

Så kom turen til badeværelset - jeg har købt mig den lille skammel i Ikea sådan at jeg ikke behøver kravle op og ned på en stol hele tiden - med risiko for at ødelægge min stol.

Du ved du har arbejdet for længe og er overtræt når du begynder at grine (for dig selv) da du opdager at der er rockwool på boret.........!!!

Så går jeg i krig! Har taget skabene som min søster hang op i stuen og sat to af de tre op på badeværelset - det lykkes mig at få ravplugsene med ud af vægen i hel tilstand så jeg kunne genbruge dem - ohhh so nice!

Igen pænt udfordrende at skulle hænge et skab op i vatter stående på en skammel mens jeg skal holde både skab, boremaskien OG skruen OG sørge for at skabet er i vatter! Men det lykkes.......

And the shit is in vatter!

Så tager jeg køkkenskabet i brug! (SENT søndag aften!)

Jeg har godt nok ikke ret meget mad når det i teorien kan være i ét overskab.......

Jeg har lavet en hel hylde til mig selv med kage bage ting :) Woop Woop!

I denne uge skal jeg huske mig selv på at jeg skal holde pauser, så jeg købte (!) mig en sandwich og gik en tur i min frokostpause så jeg i det mindste kommer ud af lejligheden - og hvad ser jeg............en idiot som pudser vinduer i tredje sals højde! OM jeg gjore det! Ingen løn er da værd at dø for! Der er virkelig langt ned!!!
Hvor er arbejdstilsynet når man har brug for dem???

Nå enough for i dag, badet kalder og min mis stinker så der er ingen vej udenom.........tror sørme også natskuffen kalder........ *fnis*

Ingen kommentarer: