torsdag den 19. august 2010

3 km på 29 min...

Ikke verdens bedste tid so to speak!! I juni måned løb jeg 5 km på 33 minutter og nu er jeg i dårlig form at jeg løber 3 km på omkring samme tid - WTF!!!

Men jeg erkender, jeg er i dårlig form - IGEN....og jeg er virkelig ked af at det er sådan, men jeg kan virkelig virkelig VIRKELIG IKKE smide mig selv ud af sengen om morgen. Før jeg tog til Jylland for at holde fødselsdag, vågnede jeg rask væk af mig selv kl. 06.00 og det var INGEN problem for mig at løbe - nu er jeg mere død end levende når jeg endelig kommer igang og som prikken over i'et så er mit højre skinneben begyndt at gøre frygtelig ondt, en veninde sagde at det måske var skinnebensbetændelse - dét håber jeg godt nok ikke!

Har læst at mange kvinder i sommermånednere får ømme skinneben fordi de går i klip-klapper (flip-flops) som ikke sidder fast på foden og som derfor medvirker til at man bruger musklerne forkert - jeg må prøve at læse mig til hvad jeg kan gøre for at det går over, for jeg vil være rigtig ked af at stoppe med at løbe nu, hvor min krop endelig er begyndt at se nogenlunde pæn ud igen.

Desværre har jeg "misted" den der følelser af at være total lækker - den havde jeg lige omkring min fødselsdag, men nu er den væk. Jeg følte mig VIRKLIG lækker og attraktiv og hvis jeg kan få den følelse frem igen, så tænker jeg at jeg måske får mere lyst til at date og til at vise mig selv frem...

Jeg har jo ikke så meget at "vise frem" mere - jeg bor til leje i en lejlighed som Lejernes LO køre en sag om, jeg er arbejdsløs og jeg føler udsigterne til et job er håbløse, jeg er økonomisk bare få måneder fra at banken klapper kassen i fordi jeg ingen penge tjener og jeg har en gård som jeg nok aldrig økonomisk kommer mig over og oven i det er jeg så småtyk på maven og numsen og jeg er 159 høj........så alt i alt, et drøn charmerende parti eller NOT!!

Så hvis jeg nu kunne få den der "I'm hot hot" følelse frem igen, så ville tingene måske glide lidt lettere - men det kræver jo at jeg kommer ud og løbe og om morgen er lysten til at blive "hot hot" bare utrolig langt væk, hvilket undre mig, jeg stod jo uden problemer op kl. 03.30 hver dag i over et år da jeg var morgenvært, tit vågnede jeg et par minutter før vækkeuret og da jeg var i min gode løbe form vågnede jeg også et par minutter i 6 om morgen, klar til at løbe og leve og nu kan jeg knap kommme ud af sengen kl. 9!!!

Bortset fra det, i går fik jeg 7-9-13 taget mig lidt sammen og sat to lamper op, desværre blev den ene lampe hængt lidt skævt i forhold til den anden, bommer - men det skyldes at jeg liiige ville lave et lille mærke i loftet med den skruedims som lampen skulle hænge i, så jeg kunne komme til at måle efter og jeg sværger, jeg pressede ikke særlig hårdt men *wupti* så gik skrukrogen gennem loftet!! Hele loftet er åbenbart en MEGET tynd loftplade, hvilket undre mig da loftet ser gammelt ud med en næsten tilmaled stuk i midten og jeg tænker at man i gamle dage ikke havde gipsplader og det her virker som en mega tynd gammel gipsplade...?

Men hvad ved jeg, lamperne er nu oppe og den ene er skævt sat op - træls men jeg kan leve med det.

Jeg fik også sat en masse go-cart postkort op på køkkenlågerne med tape - hele min lejlighed er utrolig utrolig slidt og gammel og bære stærkt præg af at den trænger gevaldigt til at blive renoveret, og da hele den her Lejernes LO sag har kørt har jeg ikke maled eller noget for jeg tænnkte at jeg nok røg ud ret hurtigt igen, så jeg er bare flyttet ind med umalede vægge osv. og det ses altså tydeligt at stedet trænger til en kærlig hånd.

Da jeg lejet lejligheden var min plan at male og slibe gulvet af, men så blev jeg jo sagt op og ja så var ingenting jo muligt mere, men nu vinder jeg åbenbart sagen fordi det hun har gjort er total ulovligt. Men gulvet er SÅ slidt at jeg hver dag, uanset hvor meget jeg vasker og støvsuger gulvet, får lakflager under fødderne når jeg går og det er mega ulækkert at gå med bare tær og hele tiden have "krymmel" under tæerne så jeg går lidt og tænker "What to do" men der er jo også penge problemet så selv om jeg har mange idér så er der ikke rigtig penge til det og lejligheden er jo kun til leje så det er jo også begrænset hvor meget jeg skal lægge i den - men jeg savner sådan at have en base....

Jeg har boet over 21 forskellige steder siden jeg var 18 år og dét er hårdt i længden, drømmer bare SÅ meget om at eje mit eget tag igen, så ingen kan fortælle mig hvornår jeg skal være ude og væk og hvordan jeg skal bo og leve - et sted der er MIT hvor jeg kan lukke døren og sige gå væk, dette er MIT hus!

Men som verden ser ud lige nu, så sker det ikke lige med det samme. Desværre.

Om lidt må jeg heller ud og kvæle den store ækle opvask jeg har, en opvaskemaskine er VIRKELIG noget jeg savner - hold nu op hvor jeg savner den!! HADER at vaske op, om muligt hader jeg det endnu mere end at lave mad!!

Kl. 13 skal jeg mødes med fantastiske Annabell som kommer herover pga. min fest, vi skal ud og synde - nemlig for at spise brunch, men det må jeg jo egentlig ikke fordi jeg ikke må bruge penge på unødvenige ting og jeg kunne jo spise hjemmefra, meeeen NU vil jeg ud og hygge og Annabell og jeg skal bare være os hele dagen, bliver skønt!

Ingen kommentarer: