onsdag den 18. august 2010

Ugidelige Morgen

Kl. er 08.11 og jeg er stadig træt - ikke træt som i at jeg ikke har sovet godt men bare træt på den måde man nu er, når man ikke laver dagens gode gerning...

Skulle mødes med Maiken på cafe i Nansensgade kl. 11 idag, men som jeg nok tænkte så fik jeg lige en sms hvor i der stod: "Jeg har simpelhen næsten ikke lukket et øje i nat. Jeg prøve lige at sove lidt mer. Skriver lige hvordan jeg har det om et par timer. Knus Knus"

HVIS hun nu gør som hun plejer, så er det så absolut sidste gang jeg kontakter hende! Fint hvis hun kontakter mig, men JEG gider ikke mere! Sidst jeg så hende var i April måned før jeg tog på pilgrimsvandring! Jeg lånte hendes bog og hun fortalte om hendes pilgrimstur.

Det var sådan at jeg ville afsted og *wupti* ud af det blå kunne jeg læse på hendes facebook at hun tog afsted - på MIN tur! Hun havde godt nok spurgt meget ind til mine flytider, hvor jeg skulle overnatte osv. men ikke på en måde så jeg trode hun ville afsted, hun sagde at hun bare var nysgerrig - og selv hvis hun havde sagt at hun ville afsted, så ville det have været helt okay! Jeg har jo ikke patent på El Camino de Santiago de Compostela, men jeg syntes måske godt at hun kunne have sagt at hun ville afsted.

Anyway, pludselig var hun afsted og da hun så kom hjem fortalte hun om turen til mig og jeg lånte hendes Camino bog - da jeg kom hjem ville jeg selvfølgelig vildt gerne fortælle om min tur, men hun aflyste vores tre aftaler i træk og det næste jeg kan læse på hendes facebook er at hun tager hun til New York og Haiti og så var hun væk i måske 4-5 uger, da jeg så inviteret til fødselsdag, sådan lidt på forhånd fortæller hun at dén dato kan hun ikke fordi hun er på Kanotur i Sverige - der er så ret mange som ikke kan så jeg flytter datoen til nu på lørdag og sender indbydelsene ud, den dag kan hun så pludselig heller ikke fordi deres kanotur til Sverige er rykket til nu på lørdag........og så nu denne her sms......

Den her aftale, den i dag om at mødes i Nansensgade kl. 11 er næsten en måned gammel, det er hvor lang tid i forvejen man skal booke en cafetur med Maiken - og nu gider jeg virkelig bare ikke mere. Punktum.

Jeg ville så gerne have fortalt om min pilgrimstur, men der var aldrig rigtig nogen som var intersseret - mine forældre og familie har end ikke set billeder fra turen, hvilket selvfølgelig gjore og gør at jeg super gerne vil mødes med Norman og tale hele turen igennem i detaljer, det er jo altid skønt at tale med nogen som deler ens begejstring for en given ting, en som kan se det fantastiske i at trave afsted dag efter dag og den styrke og kraft det giver en, en som ved hvad ussle overnatninger er og hvor stor pris man sætter på et godt måltid efter flere timer på en landevej, men skidt pyt, turen er allerede ved at fade ud og til foråret går jeg en ny tur og så skal jeg nok lave mere forhånds pr omkring den, thats for sure! :)

Men bottom line, det undre mig ikke eller retter sagt det kommer ikke bag på mig at Maria sender sådan en sms, hun er total ustabil og nu gider jeg virkelig ikke mere. Hun ved hvor jeg er og så kan hun jo ringe, at jeg ikke taler med hende er ikke det store afsavn kan jeg mærke.

Og forresten, jeg har loved mig selv at jeg ikke vil nævne sex OG Norman mere resten af denne måned, kan se at han og sex bliver nævnt liiiige ofte nok og det ser hverken pænt ud på skrift eller når jeg gennemlæser hvad jeg har skrevet - ja jeg kunne censurerer i teksten og slette det, men jeg har en filosofi der hedder at der står hvad der står, for det gjaldt jo på daværende tidspunkt, at det så ikke gælder 4 timer efter er så noget helt andet

(Overboen rystede lige sit gulvtæppe ud af vinduet! Fik simpelhen sådan et chock da jeg ud af øjenkrogen kunne se noget stort og mørkt falde foran mit vindue - bor i stuen så det er ikke så tit der kommer noget oppe fra! Fedt at ryste gulvtæppe når jeg har vinduet åben.....!!!!)

Anyway, no more Norman and no more Sex in August!
- og forhåbentlig går begge tanker væk af sig selv inden September!!!

Sidder lige og tænker hvad jeg nu skal lave i dag - der er stadig lejligheden som ligner noget der er løgn, kasser der skal på loftet, en nasty stor opvask osv men jeg gider bare ikke.......er SÅ ugidelig!!

Og jeg forstår ikke hvorfor?

Nå men nok for nu....

Ingen kommentarer: