tirsdag den 10. august 2010

Tirsdag i København

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! :)

Kl. er 09.09 og jeg har hverken været i bad, børstet tænder eller ude og løbe men bare nydt at jeg var hjemme i min egen lille bitte lejlighed i mit elskede København!!

Jeg skal dog ud og løbe i aften, men i dag skal jeg bare nyde at jeg er hjemme og ikke behøver tage hjem før til min søsters indflytter fest om ca. 3 uger.........nice!

I går da jeg kørte herover var jeg som altid på toilet på rastepladsen liiige efter Storebæltsbroen. Dér er rene toiletter, en tankstation og en Sunset Boulevard - alt hvad jeg skal bruge når jeg er ude og køre langt.

Anyway, da jeg kørte fra rastepladsen ville jeg lige ringe til Kunstmaleren, han ringede til mig Søndag da jeg var hos Anika og alle ungerne, så jeg sendte ham en sms at jeg ville ringe mandag når jeg kørte til København - god tidsfordriv :) Også selv om jeg slet ikke burde tale med ham....!

Jeg havde prøvede at ringe før men han tog den ikke, så jeg prøvede igen - mens jeg sad og fumlede med at sætte mit headset i telefonen OG køre ca. 130 km i timen på samme tid, lå der pludselig en stor hvid bil helt oppe i nakken på mig, den lå så provokerende langt opppe at jeg end ikke kunne se nummerpladen men kun kølergitteret og nu er jeg jo ikke helt dum til biler, jeg så luret hurtigt at dét var en kæmpe Bentley.

Jeg kender kun 2 som har sådan en bil i København, den ene er Ayal og den anden er Norman - Ayal's er sort og Normans er hvid.

Da jeg trak ind til siden og bilen kørte op på siden af mig så jeg de største fælge jeg længe har set tæt på men det bedste var da helt klart øjengodten som sad inde i bilen! En ung lyshåret fyr med sådan lidt fremadskubbet pandehår (tin-tin hår) som storsmilede - han havde nok ikke forvented at se en ung blond pige sidde inde i Brian Bilen :)

Jeg forsøgte at tage et billed med min mobil, fordi min ældste lillebror er helt gakket med biler og når jeg køre bag en fed bil så tager jeg altid et billed med mobilen og sender til ham - men pist så var bilen væk.
I stedet for sendte jeg en sms til Norman fordi der på nummerpladen stod Normans initialer - dét var så en KÆMPE fejl at gøre!

Hans bil er åbenbart på værksted i Danmark og dérfor er han selvsagt ikke intersseret i at der bliver kørt rundt i hans bil, men jeg sværger - det var Normans bil!
Jeg har kun set hans bil to gange før, den ene gang kørte han bagved mig mens jeg var på vej ud mod Nord Vest til min veninde Randi, det er nok lidt over et år siden og den anden gang var dagen efter jeg kom hjem fra Pilgrimsvandring hvor jeg så da han kørte fra Nettos parkeringsplads, en så stor bil på en parkeringsplads ved Netto er noget alle bemærker og specielt når den kun har to bogstaver på nummerpladen.

Jeg syntes bare det var sjovt at bilen kom susende forbi, men en uskyldig sms udviklet sig til noget nær et drama som for mig sendte flashback til dengang hvor jeg kom med morgenbrød til Norman i hans sommerhus!!
Deja'vu på den dårlige måde og jeg skal ALDRIG opleve dét igen! Jeg skyndte mig at skrive at jeg var NÆSTEN sikker på at det var hans bil, (tror faktisk jeg ville kunne genkende en Bentley på lyden af motoren alene, jeg kan nemt kende forskel på min fars Chrysler Grand Voyager og min mors Mercedes SL) for han fortalte at han havde ringed til værkstedet og at de sagde at den stod dér - jeg tror de lyver, på værkstedet altså. Både min ene storebror og min far er mekaniker og de siger begge uafhængig af hinanden at det er kotyme at køre i folks biler mens de er på værksted, ikke på min bror og min fars værksted, men mange andre stedet det er det "bare" noget man gør.

Så de få få gange min bil har været til værksted andre steder end hos min far og min bror, der har jeg altid skrevet kilometer antallet ned, samt sørget for at den er helt fyldt op osv. Det lægger jeg på forsæden i bilen sammen med listen over hvad der skulle laves og så VED de på værkstedet at jeg er OBS på at der ikke skal køres "for sjov" kørsel i min bil, som jo er noget af en drengebil med sænked undervogn, sportsudstødning, fælge osv. Don't you even dare...... så selvfølgelig, når der kommer en Bentley Continental GT ind på et værksted, lur mig om den så ikke får et par km. på bagen eller 50!

Jeg spurge om der ikke var GPS i bilen, så burde han jo kunne spore den, men det svarede han ikke på og jeg vil ikke rode mere op i det, for i sidste ende vil det være mit ord mod værkstedets og ja - jeg kender allerede udfaldet!

Næste gang holder jeg helt mund med mindre jeg har billed dokumentation! Det ender jo alligevel med at han ikke tror på mig men nok vælger at sige som sidst: "Jeg har kendt Røvballenæsedamen i 7 år og dig i ½ år, så jeg ved udemærket hvem jeg kan stole på........."

Dét var hans kommentar til da jeg fortalte ham at en af hans ansatte altid bagtalte ham på det groveste, altså virkelig grovt, der hvor jeg begyndte at tænke: ER du dum eller hvad, siden du bagtaler manden der putter smør på dit brød?? - og jeg er jo ikke den eneste som har hørt det, hun underholdt jo store forsamlinger om hvor dum han var, hvor dårligt et menneske han var, hvor trætte hans to partner i firmaet var af ham, af hvor meget han fedet den af og aldrig lavede noget og om hvordan han behandlede piger osv.

Til sidst fik jeg nok af at høre om hvor dårligt et menneske Norman var (og sikkert er i hendes øjne) og fortalte ham om det fordi jeg ikke var enig i hendes (Røvballenæsedamen) udtalelser og konsekvent bare ikke bryder mig om bagtaleri, og *BANG* jeg skal lige love for at det har givet bagslag lige siden!!

Så jeg skal aldrig igen være frontfigur for ærlighed vare længst!!
Ordsproget burde hedde: Ærlighed slår hårdest når det backfires!

Anyhow, Annabell har lige ringede, super hyggeligt! Lå inde i sengen i mine total slidte gamle mormor underhyler som er forvasket på det groveste og hvor elastikken titter frem her og dér og en krøllet t-shirt, pels på tænderne og armhuler der stinker af sved og snakkede med min skønne veninde i den anden ende som lå nøjagtig på samme måde i sin seng og lugtede på nøjagtig samme måde :)

Hendes kæreste er startede på nyt job og kommer først hjem fra sådan noget træning på onsdag så hun nyder at have et par "grimme dage" og jeg, ja jeg er jo bare evig singlen som nyder at være hjemme i sit elskede København og i sin egen lejlighed!

Vi snakkede og snakker generelt altid meget om sex - og da jeg i nat har drømt de vildeste sex-drømme var denne samtale jo ingen undtagelse!
Jeg drømte i nat at jeg havde rigtig god sex, jeg kan ikke huske med hvem eller hvem det var men drømmen var så god - da jeg vågnede lå jeg længe i en solstråle og tænkte på Norman og sex - og jeg kan simpelhen ikke finde ud af om jeg gerne vil have sex med ham eller ej....

Altså, Norman er pivfræk - INGEN tvivl om dét!!! Han har den mest giftige krop og den opfylder så godt som alle mine fantasier for en fræk mand - men jeg ved også med mig selv - og det er noget som bliver mere og mere klart nu for hver dag der går - at jeg nu går efter at få en kæreste. Tanken er helt ny og faktisk helt ukendt for mig at have.

Jeg har aldrig før tænkt tanken "jeg vil have en kæreste" - for før jeg mødte Kunstmaleren var jeg så ung og genert at jeg var døden nær når en mand talte til mig og de sidste mange år har jeg brugt på at komme mig over Kunstmaleren og finde mig selv - jeg ved ikke om nogen af delene er lykkes til UG men jeg er da så meget videre at jeg nu faktisk gerne VIL have en kæreste og ikke som før, hvor jeg blev træt ved tanken alene.

Og fordi jeg har det sådan, altså at jeg gerne vil have en kæreste, så ved jeg ikke hvad jeg skal stille op med Norman. Jeg er ganske overbevist om, efter at have læst hans blog - at han IKKE ønsker sig en kæreste nu og selv hvis han gjore, så er jeg også meget overbevist om - igen efter at have læst hans blog - at jeg ikke er hans type. Han kikker efter slanke små piger som minder om hans ex-kæreste og den pige han gik hans pilgrimsvandring med - jeg er på ingen måder tæt på at være som dem.

Heldivis for det, for med mine øjne ser de piger noget pisten ud, altså nu har jeg kun set hende fra hans pilgrimsvandring men hvis hans ex ligner hende, så tænker jeg han er bedre stillet uden! Grimt sagt når jeg end ikke kender pigen(erne) men det var altså min første tanke da jeg så hende Jernkvinden som han kaldte hende. Utrolig ucharmerende øgenavn/kælenavn.

Men altså, jeg lå længe og tænkte på at jeg godt gad prøve at røre ved hans (Normans) hår og krop, men på den anden side så er der heller ingen grund til at røre, smage og se på noget som jeg alligevel ikke kan få og kan jeg få det - hvilket jeg nok måske kunne overtale ham til - så ville det kun være for en stund og så ville det være det samme som at være i seng med Ayal. Ren desperation af mangel på sex.

Og dét gider jeg ikke mere - næste gang jeg har sex skal det være godt og den næste jeg har sex med, skal være en som er kæreste potentiale.

Norman er som udgangspunkt, ingen af delene! Men fræk, dét er han! Pewwwwwww!

I går aftes da jeg skulle sove var jeg - som altid - total lækkersøvnig og trængte bare meget til noget oppe i mig, så på trods af at jeg ikke lige havde været i bad, altså jeg var ikke gammel beskidt, havde været i bad om morgen, men altså ikke om aftnen før jeg gik i seng - men på trods af dét så fik jeg mig en lille stund alene :)

Den dildo jeg har er faktisk alt for stor til mig og ikke særlig god, men den gode jeg havde er ødelagt og jeg syntes ikke lige jeg har penge hvorpå det står "dildo" som jo i bund og grund er en luksusting at købe når man som jeg ikke har særlig mange penge.

Men i går aftes besluttede jeg mig for at jeg fra nu af vil onanere hver aften!!

Det har jeg gjort en gang før og det var fantastisk - der var selvfølgelig dage hvor jeg ikke gad overhoved og hvor lysten var et sted i galaksen men jeg onaneret alligevel og dét gjore at min krop blev så meget mere rolig og afslappet! Sex er sundt! Og jeg elsker at være sund!!

Så fra nu af, vil jeg prøve at onanerer hver aften frem ad rettet - med mindre jeg altså får menstruation - men ellers, så er det frem med hemmelighederne i nederste skuffe i sengebordet! :)

Og så - om heldet er med mig til en forandring - så er mit mål at have en kæreste til min fødselsdag næste år - jeg vil gerne have en gave fra en fyr som har brugt tid på at tænke på mig! Skidt med hvad det er, det er tanken og idén om at en som elsker mig har købt en gave til mig, en gave med tanker bag :)

*tøse suk*

Tror jeg er ved at blive soft, måske det er alderne der gør at jeg pludselig tænker på at få en kæreste og få en gave om 12 måneder???

Nå, vasketøjskælderen kalder - skønt at være HJEMME og vaske tøj SELV!

Ingen kommentarer: