søndag den 1. august 2010

Sex-Rewind

Hvis jeg kunne spole tiden tilbage til i går - det kan jeg ikke - men kunne jeg, så havde jeg ikke haft sex med Ayal!

Nu er jeg ikke en person der fortryder ting, det lovede jeg mig selv tilbage i 2006 at jeg ikke ville gøre mere, altså kikke tilbage og sige: Århh hvis jeg nu bare.....
- så jeg fortryder det ikke, jeg er bare træt af at jeg gjore det.

Jeg var MAX MAX TOP TOP lækkersøvning og niveauet af den sex jeg fik var så anti-klimax som et tomt køleskab efter en hård dags arbejde hvor tarmene skriger på mad!!

Og selv om jeg har været i bad og skiftet sengetøj så syntes jeg stadig at jeg kan lugte ham........ uff!

Sad og tænkte på at hvis jeg havde været forelsket, så ville duften af en mand nok være utrolig pirrende i min næse, men fordi jeg er så langt fra forelsket som fysisk muligt, så er lugten en irritation på niveau med gylle på en varm sommerdag.

Konklutionen er den samme som før - bare nu håber jeg at jeg kan holde den - jeg gider ikke have sex mere før jeg får en kæreste eller i det mindste møder en som tænder mig mentalt og fysisk.

Er lige ved at lade mit Garmin løbeur op, så skla jeg ud og løbe selv om klokken er over 10 - jeg plejer jo at løbe kl. 06.00 om morgen men min motivation er ligesom på tilbage tog efter to uger i Jylland og nu håber jeg stærkt på at jeg kan vinde den tilbage igen - kl. 15. skal jeg til Sofies fødselsdags-park-late-brunch noget, glæder mig rigtig meget!

Og så er der i dag kun 21 dage til jeg holder fødselsdag for pigerne her med efterfølgende tur på Karel :)

Ingen kommentarer: