onsdag den 25. august 2010

Godmorgen Kl. 09.45!

I dag har jeg gjort noget jeg aldrig plejer at gøre, end ikke i weekenderne.

Jeg slukkede mit vækkeur som ALTID er sat, da det ligger dybt i mig at "man ikke sover dagen væk" - så i går aftes da jeg gik i seng, undlod jeg at sætte det og har sovet helt fantastisk, igennem hele natten!!!!

Jeg kom først iseng kl. ca. 02.30, i går var virkelig en dårlig dag og jeg kunne slet ikke finde ro i min krop. Så jeg endte med at tage min - igen - store ulækkre opvask, gøre køkkenet rent, vaske min silkekjole fra i Lørdags, stryge alle mine viskestykker og ét ud af tre sengesæt.

Så begyndte jeg at blive så træt at det prikkede for mine øjne men da jeg så endelig lå i sengen så kunne jeg SELVFØLGELIG ikke sove......så hvornår jeg præcist faldt i søvn ved jeg ikke, men jeg sov helt fantastisk!

Århhhhhh hvor var det skønt!
- og tiltrængt!

Jeg overvejet på et tidspunkt om jeg skulle holde mig vågen og gå et sted hen og se en solopgang, sådan en har jeg aldrig set, men søvnen overmandet mig heldigvis og da jeg væltede ud af sengen efter at have ligget så længe som min fyldt blære tillod, kunne jeg skønt konstaterer at om lidt kommer der et afsnit af min yndlings tv-serie i fjernsynet, nemlig "Bones" :)

Jeg ser det ikke så tit fordi jeg glemmer at tænde for fjernsynet men når jeg ser det så syntes jeg det er rigtig godt, elsker hende Dr. Temperence Brennan også kaldet Bones :)

Når "Bones" er færdig vil jeg med GOD SAMVITTIGHED løbe en tur midt på dagen i Frederiksberg Have og bagefter afleverer flasker fra i Lørdags og cykle ud på Christianshavn og reklamerer over et par sko jeg har købt for hmmm ca. 8 mdr. siden som nu er ved at gå i stykker - så alt i alt en dag uden en masse ting jeg skal nå og som jeg får dårlig samvittighed over ikke at nå.

Jeg håber dette bliver en rigtig god dag uden alt for mange tanker

Ingen kommentarer: