mandag den 30. august 2010

Fabelagtig Mandag!!! :)

Liiiige nu sidder jeg og laver noget jeg ALDRIG NOGENSINDE har gjort før - jeg er online udenfor mit hjem!!!

Da jeg flyttede fra Christianshavn til min nyværende bolig vidste jeg jo af gode grunde ikke om jeg kunne bo der i mere end 3 mdr. så jeg turde ikke binde an med at bestille internet på den "normale måde" dvs. Bredbånd - så jeg ende op med et okay mobilt internet fra Oister, ret god dækning, billig og ja mobilt men jeg har aldrig været nogen steder og haft både "pinden" og computeren med, men det har jeg nu and I'm loving it!!

Samtidig sidder jeg på mit all time favorite sted i Århus - MIT sted, hvor jeg har siddet så mange mange mange UTROLIG mange gange før og nydt lydene og udsigten........jeg sidder på Marselisborg Lystbådehavn i min bil på Parkeringspladsen.

Ja måske det ikke lyder dybt eksotisk men det hele startede en vinter for mange MANGE MANGE år siden, det var koldt men jeg trængte til at komme lidt ud og spise og hygge men jeg var for generet til at sætte mig på en cafe alene, det er jeg ikke i dag, men det var jeg dengang.

Så jeg købte noget mad og kørte lidt rundt i min bil for at finde et sted at spise i fred og endte med at holde på én bestemt plads på én af de mange parkeringspladser på lystbådehavnen, hvor jeg kan høre (og se) wirene og snorene til sejlene slå mod aluminium masterne, mågerne skriger, havet dufter og jeg har mere end bare et KIK til havet, der er buske på begge sider af mig og jeg sidder faktisk så godt som ugenert, bevars der kommer en enkelt hundelufter forbi min view i ny og næ men ellers er jeg så godt som alene...... da jeg så startede på radioen blev det en af mine højdepunkter i livet at sidde hernede og kikke, skrive dagbog (i hånden) og bare nyde udsigten sommer som vinter.

Sådan ser min view ud:



Og jeg har også købt god mad:



Og for lidt siden sendte jeg min første - min aller aller første mail sendt et andet sted fra, end inde i et hus - total vildt!!

Måske du griner og tænker at det jo er meget almindelig i Iphone dagene at man kan gå på nettet overalt - men nu er jeg bare IKKE en særlig stor tekniknørd og jeg ved ingenting cm elektronik og moderne divices, så det faktum at jeg sidder her og nyder livet i MIN elskede bil med god mad og en computer med internet adgang, ja dét er bare HELT fantastisk skønt!

Samtidig har Bedste fødselsdag i dag, hun bliver 99 år gammel - og jeg holder så umådelig meget af hende!

Hun er jo ikke "min" bedste for jeg har ingen mormor eller farmor, de er døde for mange mange år siden, desværre - min mormor og jeg har stadig skænderier om hvorfor og hvordan hun kunne tillade sig at dø fra mig når jeg havde aller mest brug for hende. Min mormor var mit ét og alt og jeg savner hende hver dag, men hun kommer aldrig tilbage - ligemeget hvor meget jeg arbejder, spare, løber, går eller råber - Mormor er død og dét er hårdt at indse, men heldigvis er hun meget levende i mit sind og mine tanker.

Men når jeg så trænger til at se en rigtig "mormor" så låner jeg min første kæreste Uffe's farmor - Bedste.

Hun er helt fantastisk og Uffes familie består kun af ham og hans far, så der er ikke så mange til at besøge hende på plejehjemmet, så når jeg har tid og det er desværre ikke så tit som jeg ville ønske - så tager jeg på besøg, ellers ringer jeg en gang om ugen og høre hvordan hun har det og så snakker vi om gamle dage. Min hjerne er som et kort over hendes liv, jeg husker alt hvad hun har fortalt og efterhånden som hun glemmer så minder jeg hende om det og så leer vi sammen - hun er VIRKELIG SKØN!!

Her er et billed af MIN Bedste på sin 99 års fødselsdag, tager for et par timer siden:



Jeg vidste ikke hvad jeg skulle købe til hende, hun mangler ikke noget udover mere besøg og måske et værelse med sollys - det ville jeg så sørger for hvis hun var min Bedste men mænd er nogen gange så noller - hvorfor får de hende ikke skrevet op til et værelse med sollys når hun gerne vil? Måsek hun lever 2 dage mere måske hun lever 2 år mere - det er ikke pointen, pointen er at hun gerne vil have sollys og hun bor på en skyggeside, så derfor ville dét helt klart været min priotet i livet at skaffe min gl. farmor eller min gl. mor et sådan værelse - men igen, folk er forskellige.

Men da jeg ikke vidste hvad jeg skulle købe så købte jeg en rødvin i en papkarton fra Italien, jeg ved ikke om det er billig vin - men den var da dyr nok, 199 kr for en boks, men jeg ved at Bedstes mand som døde for snart 60 år siden (!) altid har sagt at vin fra Italien er bedste, så derfor købte jeg en sådan i en boks så hun selv kan skænke af den. Bedste har ikke så mange kræfter i fingenre så hun kan ikke få propper af flasker osv, en denne her skal hun bare sætte glasset op til, så kommer der vin.........smart ikk!

Og så købte jeg et "Hjemmet" blad blot for at se at det faktisk er "Søndag" hun plejer at læse - bommer....ville gerne havde givet hende et års abonoment, men det koster ca. 800 kr og det har jeg ikke rigtig råd til lige nu, men måske jeg kan købe et hver uge og sende til hende?

Det er dog lidt farligt at begynde på, for hvis jeg så glemmer det og hun er blevet vant til det, så er jeg pludselig ubevist et dårligt menneske der brander andre af og dét vil jeg ikke være!

Kl. er nu 13.23 og kl. 15.00 skal jeg til samtale hos DR i Århus - det bliver spændene men jeg er også lidt "hmm so so" - har prøved det før og det føre aldrig til noget, og jeg ved godt at jeg skal kæmpe og sige at det NU kan være at I DAG er dagen hvor det lykkes at få en fod inden for igen - men når jeg kan se på nettet at DR i dag fyre over 100 medarbejder så er det nok lidt ligesom at pisse i bukserne at komme til samtale hos dem nu....

Jeg har ikke hørt fra Norman længe, men fik endelig mod til at skrive en sms som lød sådan her:

Håber du kan holde varmen i efterårsagtige Danmark! De lover rigtig godt vejr på torsdag, skal vi mødes et sted i DK og snakke om Caminoen over en frokost UDEN baguetts y jamón? :)

Jeg har stadig ikke hørt noget fra ham, men når jeg gør - for det er jeg sikker på at jeg gør, det bliver nok bare først onsdag aften eller sådan, så er jeg 200% sikker på at det bliver et nej - så mon det nej kan bruges som første nej ud af de 5 jeg skal have inden næste Coach session??Det håber jeg for jeg gider snart ikke at bede om mere når det ikke er noget som sætter mig ud af min comfort zone.

Han, Norman er heller ikke så meget online mere - dét syntes jeg ser skønt!!! Dels fordi jeg så ikke hele tiden kan se ham, men også fordi jeg tror det er sundt ikke at være så meget online som han har været, og som jeg til tider også er - men for mig er det et kedsomheds spørgsmål, et spørgsmål om at få dagene til at gå - det er det jo ikke for Norman, han har jo et liv og sikkert et godt et af slagsen og derfor burde han ikke være så meget online som han har været tidligere. Jeg syntes det er skønt for ham - men også for mig! :)

Puha, sidder og koger i solen, så jeg vil stoppe nu inden jeg får brændt armen helt af!!

Men FANTASTISK at jeg er online næsten ude i det fri........skøn verden, eller er det bare en skøn opfindelse?

Ingen kommentarer: