fredag den 20. august 2010

Måske Syg?

Jeg håber det ikke, jeg ønkser det ikke men jeg tror jeg er ved at blive syg!!

Af alle dage på hele året, så er jeg ved at blive syg NU hvor jeg har glædet mig i måneder til at skulle holde fødselsdag for pigerne og en tur i byen på Karel!!

Come on - ikke syg nu....

Jeg har det sådan at jeg småfryser hele tiden, og sover utrolig dårligt, havde det sådan lidt i går aftes men har sovet med sove sokker på, langærmet t-shirt og store trusser og så gemt godt ned under min moskusandeduns dyne (= MEGET varm dyne!) men alligevel har jeg små frosset hele natten, uden rigtig at vågne af det

Jeg tænker jeg måske er blevet mere kold end jeg egentlig ved af, den dag der var skybrud og jeg blev overrasket på cykel mange mange km hjemmefra, tror det var hmmm tirsdag.

Ellers kan jeg ikke komme i tanke om at jeg har fået træk - havde endda undertrøje på hele dagen i går, godt nok en af bomuld men stadig - må vist op på loftet og finde min uld undertrøje frem, elsker dem og savner dem helt vildt nu! Hader at fryse og ser heller dum ud med en undertrøje på end at se fiks ud uden og så fryse!

Heldigvis mangler jeg kun at støvsuge, tørre støv af, handle ind og komme til frisør - det i sig selv kan også være hårdt nok, men det var værre hvis jeg manglede at få sat hylder op, båret en masse ting på loftet, opvasken feks. - men jeg har dog fået gjort en del i løbet af ugen og så lørdag, der skal jeg bare dække bord men dét glæder jeg mig til så det er helt fint :)

Elsker at dække bord og sætte det "fine" porcelæn frem, nypudset sølvtøj mv. Total nørdet men sådan er jeg, det er jo ikke for ingenting pigerne kalder mig Fru. Hyacint!

Men liiiige nu, lige nu er det hårdt nok at skulle handle ind og til frisør når det eneste jeg har lyst til er at gå på hoved i seng igen, og blive dér!

Ingen kommentarer: