torsdag den 26. august 2010

Jylland - igen.....!

Har været i Jylland i knap og nap 5 timer og jeg vil allerede bare H-J-E-M til mit elskede København, hjem til det jeg kender hvor ingen presser mig med arbejde.

Jeg kan simpelhen ikke få ind i far og mors hoved at jeg gør alt hvad jeg kan for at få et job og at jobbene bare ikke hænger på træerne, jeg kan mærke nej faktisk kan jeg skære i mistroen fra dem - jeg tror at de tror at jeg sidder på min flade og laver ingenting hele dagen.

Men realiteten er faktisk sådan, at jeg allerede fra før jeg vågner har dårlig samvittighed over at jeg ikke allerede ER oppe og ikke allerede ER i gang med at søge!! Det er jo langt fra hver dag at der er noget nyt at søge og noget som er værd at søge og det giver mig endnu mere dårlig samvittighed.

Jeg prøvede lige at forklare Mor at jeg ikke kan holde ud at være så meget i jylland som jeg har været her på det sidste, jeg har faktisk ikke haft to hele samlet uger hjemme siden 15. Juli - det kan mor ikke se er et problem....og hvad skal jeg så gøre, når jeg ikke kan få folk til at forstå mine følelser?

Åhhh gud hvor vil jeg bare H-J-E-M!!

Lige inden jeg kørte i dag, altså kørte fra København til Jylland tømte jeg postkassen og der lå et brev mere fra det lokale vandværk som jeg er tilsluttet via gården. De vil have 3008,75 kr for vand - men der har været lukket for vandet på gården siden Fogeden satte mine tidligere lejer ud 27. januar 2010.

Jeg ved, at når jeg nu ringer til vandværkets formand - en forfærdelig gammel latterlig mand ved navn Per - så vil han igen sige "lille ven, skal du tale med vores advokat?" Det er rent hån og jeg forstår det ikke!

Hvordan vil de have at jeg skal betale når jeg ikke har nogen penge? Og hvad skal jeg betale for, vand som jeg ikke har brugt da der er lukket for vandet på hovedhanen?? Jeg ved godt at det de vil have, er at jeg betaler forud og så sender de pengene retur hvis der ikke er noget forbrug - sagen er bare den at hvis jeg havde penge så hvade det overhoved ikke været et problem, slet ikke. Men jeg har ikke penge til at betale, for det er et sprøgsmål om jeg vil bo en måned mere i København eller om jeg vil betale vand og for mig er det et såre let svare. Jeg bliver i København.

Fuck it, jeg trænger til Ferie og et liv!!

Ingen kommentarer: