tirsdag den 17. august 2010

Christ! Knock me out!

Jeg har simpelhen SÅ meget lyst til sex!!

What to do??

Før - i 2005 da jeg boede i København føste gang - havde jeg en rigtig god og brugbar lille sort bog med navne på fyre jeg altid kunne regne med ville stille op til sex - ikke nødvendigvis god sex men sex - og bestemt ikke dårlig sex som med Ayal, dét kan jeg kun huske jeg har fået få få FÅ gange før! Heldigvis!

Men den har jeg ikke mere, dvs. jeg har navnene skrevet ned i min dagbog, men de få jeg har kunnet finde på facebook er nu ikke længere single, det er vist kun mig på min alder der stadig efter 5 år ikke har rykket mig ud af stedet på dét punkt! Men jeg har bare heller ikke lyst til tilfældigt sex - der er kun to personer jeg tænker på når jeg tænker "NU vil jeg ha sex" og ingen INGEN af de to personer kan jeg ringe til af to helt vidt forskellige grunde..........

Den ene er i fast forhold og venter barn nr. 2 - men han er fræk sex
Den anden er enten plimmeling i hoved eller også er han utrolig uforskammet - men han er fræk fræk at se på

Så jeg må vist bare slå mig til tåls med at jeg er on my own - hvilket jeg har klaret hver aften siden jeg kom hjem fra Jylland - men det hjælper ikke på min sexlyst at jeg leger alene....desværre!

Damit - not fair at man altid høre at piger kan få hvad de vil og det kan vi så ikke når det kommer til stykket!


Nat Nat





(Pis! "Kom til" at ringe til Norman - Flot Flot Flot!!! Specielt fordi den gik direkte på telefonsvaren og manden 200% sikkert ikke ringer tilbage når han engang ser at der har været et opkald - ergo, jeg har IGEN rakt en hånd frem som ikke er blevet modtaget. Dén sved, igen. Men sådan er det når man er en sucker som jeg er!

DUMME DUMME Bladlusrygrad!!)

Ingen kommentarer: