torsdag den 19. august 2010

Herlig Torsdag!

Selv om dagen fik en lidt sløv start med dårlige løbe tal og sent ude af sengen, så har det været en rigtig god dag :)

Jeg fik kvalt min ækle ulækkre stinkende opvask og lovede mig selv ikke at lade den stå så længe næste gang......håber dét er noget jeg kan holde, men by God hvor jeg dog hader hader HADER at vaske op!!

Så fik jeg et tiltrængt bad og tog ud og mødtes med Annabell på Banegården - pure fantastic!

Vi gik på noget så simpelt som Jensens Bøfhus på Vesterbrogade og fik en frokost bøf med ekstra sovs og kartofler - liiiiiiige noget som passer perfekt ned i min rød kød, gaffelsovs og kartofler-livs-teori! :)

Der sad vi længe, måske 3 timer og snakkede (vi fik også tag selv soft ice men jeg gik kun én gang)
Det som er SÅ fantastisk med Annabell er, at jeg kan sige ALT og hun bliver aldrig chokeret eller foraget - men hun tager stilling og giver sin uforbeholdne mening og dét skal man jo så også være klar på og forberedt på, men for mig er det helt fint og det idelle venskab.

Jeg fortalte hende selvføgelig om Norma (ved godt jeg ikke ville nævne ham resten af måneden men det er jo en del af min dag så...) og hun sagde rent ud at hun syntes han lød som et fjols der har alt for mange piger omkring sig, som nyder opmærksomheden men pga. hans personlighed så aner han ikke hvad han skal gøre med opmærksomheden, så han holder gryden i kog for opmærksomhedens skyld men tænker ikke synderlig over at han samtidig såre folk på stribe og iflg. Annabellså er jeg bedre stillet i livet hvis jeg aldrig ser ham igen.....

Dét er jo ikke så fedt at høre, jeg har selv tænkt det med opmærksomheden og alle damerne, men jeg er jo ikke engang sikker på at jeg er intersseret i ham som en kæreste, så for mig betyder det ikke noget.

DET som HELT KLART betyder MEGET FOR MIG, er at han lyver. Han lyver og lyver hele tiden og DET slår mig helt ud!
Hvorfor skriver han tilbage på min sms i Santiago at vi godt kan holde kontakten GENSIDIGT når han kommer hjem igen, når han ikke mener det? Hvorfor lyver han over for mig? Hvorfor er han ikke bare ærlig?

Jeg kan SIMPELHEN IKKE tåle folk som lyver og det gør mig dybt dybt frustreret at han ikke bare kan være ærlig og så holde det han lover - er det sådan man bliver af at have penge? Et dumt løgnagtigt menneske? Jeg var ikke løgnagtig da jeg havde penge, jeg har aldrig været ond mod andre og jeg har aldrig talt grimt om nogen, end ikke Kunstmaleren eller Norman foran andre, et er hvad jeg skriver her noget andet er hvad jeg siger til folk om andre.

Annabell sagde også at hun syntes det var dybt dybt tankevækkende at jeg ikke følte had eller andre grimme tanker om Kunstmaleren........dét har jeg tænkt meget over, ER det mærkeligt at jeg ikke hader den mand som var min kæreste og som havde en anden kæreste imens han var min kæreste som han gjore gravid og fik et barn med og som den dag i dag ligger og ringer til mig, 8 år efter at han forlod mig for at være far til deres fælles barn og efterlod mig med et liv i frit fald??

Jeg ved det faktisk ikke, jeg ved faktisk ikke om det ER mig som er galt på den, men behøver jeg føle had? Behøver jeg føle afsky og vrede mod ham? Jeg syntes han er en ganske fin fyr, vi havde god sex og han er super flot at se på (iflg. mine øjne, ikke iflg. ret mange andres) og er er egentlig noget galt i at jeg tænker sådan?

Det mener Annabell - hun mener også at jeg burde se på Norman som det skvat han er, men det er jo som med hende røvballenæsedamen som plejet at arbejde for Norman, hun bagtalte ham også altid, kaldte ham dum og doven osv. men jeg tænker bare ikke sådan.........jeg syntes ikke han er et skvat lige så lidt som jeg syntes Kunstmaleren er dum......

Måske Kære du, måske jeg bare ER total blæst i hoved. Jeg ved det ikke. Føler jeg skriver ret meget "jeg ved det ikke" men det er jo fakta, jeg ved ikke hvad der er rigtig og forkert. Jeg ved bare at man ikke skal behandle andre dårligere end man selv gerne vil behandles og jeg vil helst ikke behandles dårligt af andre, at jeg så tit bliver det er så noget andet, og det så også ofte gør ondt er jo en anden sag, men hvordan skal jeg ellers leve hvis jeg ikke skal leve som jeg gør nu?

Men ja, jeg er da ked af at jeg end ikke får en sms som svar fra Norman og jeg er da virkelig ked af at han ikke har lyst til at fortælle om sin pilgrimstur, jeg er en sucker for at høre om den - måske lige så meget fordi jeg aldrig rigtig har talt med nogen om min tur, så at følge hans tur var jo som at være der igen, at leve lidt igennem hans tur en gang mere - og at han så også oven i, vælger ikke at skrive sin blog færdig er jo også noget som skuffer mig, men igen jeg kan ikke rigtig gøre så meget ved det.

Jeg kan ikke presse ham eller tvinge ham og så må det jo være sådan, så må jeg jo lære at leve med at det er sådan, selv om det er surt.

Og inderst inde, så ved jeg godt at når jeg kan skrive "Journalist" frem for "Arbejdssøgende Journalist" på mit cv, så får mit liv og min verden også mere indhold og så kommer jeg ikke til at bruge så meget krudt på at tænke på dem som såre og skuffer mig, bevist eller ubevist. Og dét kan jeg da kun se frem til, indtil da må jeg jo forsøge at dræbe tiden med alt muligt andet end at gå og vente på en sms eller en opringning - også selv om det ville være skønt, for jeg kan jo ikke tvinge nogen til noget det ikke har lyst til og jeg har ikke lyst til at tvinge nogen, for den sags skyld.

Anyway, Annabell og jeg hygget og fik snakket rigtig meget - selvfølgelig også om sex (igen en af de ting jeg ikke måtte skrive mere om i denne måned) Annábell og hendes kæreste - som hun også har mødt på nettet - har stadig efter 8 år det hedeste sex og jeg er drøn misundelig! Hun er nøjagtig som jeg og kan fortælle smørre op og smørre ned uden at rødme, men vi er begge to enig om at følelser er dér hvor det strammes til når det gælder om at dele ud af ting til alle mulige andre. Følelser fortæller ingen af os gerne om - undtagen til hinanden.

Min erfaring er at jeg skal passe på mine følelser, jeg bliver altid såret på mine følelser og jeg får bare aldrig eller yderst sjældent mulighed for at såre andre eller såre igen - dermed IKKE sagt at jeg virkelig ønsker at gøre det, men jeg forstår bare ikke hvorfor andre føler det er nødvendigt at såre mig igen og igen og igen og igen.......?????????!

Annabell havde været ved en ØKOLOGISK frisør og fået striber i, ikke nok med at striberne var lagt mega dårligt, hun lignede fandeme også Gun Britt med det hår!! Hun var total gråhåret og jeg kunne ikke dy mig for at kalde hende for Gun Britt hele dagen og som jeg også fik påpeget, nu ved vi da at hun også vil være smuk som gråhåret og når hun er 70! Så i morgen skal hun, ligesom jeg, til frisør så vi kan være hotte til på Lørdag!

Ohhhhhh det bliver SÅ sjovt!! Karel Karel here we come!

Her til aften kom Sofie og afleveret min bil igen, sjovt nok så vidste jeg ikke om jeg skulle inviterer hende indenfor eller om jeg bare skulle tage nøglerne...lyder måske lidt mystisk, men jeg er ikke vant til at have veninder og slet ikke veninder der kommer på besøg........jeg plejer altid at bo så langt ude at ingen kommer på besøg hos mig, så når vi endelig møde så er det på cafe'er eller hjemme hos dem, derfor føles det så akavet når de kommer her MEN JEG NYDER DET!! Ingen tvivl om det, men Sofie måtte selv spørge efter noget at drikke......kæft hvor en kaj jeg er, at jeg ikke tænker at mine gæster er tørstige!!

Nå men det var super hyggeligt og hun blev i 2 timer og fortalte om alle planerne til brylluppet - gad SÅ godt det var mig som skulle giftes til næste sommer!!!

Men måske jeg har en kæreste til den tid? :) Who knows......... *fnis*

Jeg kan forresten se at ham stalker juristen fra politiet er online på facebook nu, jeg kan forresten ikke huske om jeg har fortalt om ham - men siden alt det med gården er sket har jeg fået en klam KLAM jurist fra en politikreds i jylland som stalker!

Ja det lyder LANGT ude, men det er det også - og da Annabells's kæreste's mor's nye mand er ansat hos PET, så har jeg fået streng besked på at tappe min telefon for alle sms'erne han har sendt inkl. mails mv. og nu lægger både Annabell og min nye advokat pres på mig for at jeg skal anmelde ham for chikane......på den ene side så er mit retfærdighedsgen blevet krænket i den grad og jeg ønsker hævn eller retfærdighed og ønsker ham straffet, men på den anden side så ved han jo hvor jeg bor......han har jo selv sagt at han kan se alt.....

Og dernæst, så er han far til tre små drenge og er gift, det kan jeg jo se på hans facebook - og som om dét ikke er nok, så er Normans søster og måske også hendes mand, facebook venner med stodderen!!

Tænk engang hvis det kom nogen af dem for øre at jeg anmelder en jurist ved politiet for chikane - tænk hvis de tror det er noget jeg selv har fundet på, eller endnu værre - selv har lagt op til!!! Jeg ville dø af skam!!

Jeg har flere gange tænkt på hvordan pokker jeg kunne starte med at tale om hærværk og katte i hundrevis og pludselig sidde med smser omhandlende en nøgen mand og hotelværelser??

10000 vis af gange har jeg kørt den igennem hoved og resultatet er det samme, jeg ved det IKKE!!!! Men jeg er bange.

Helt oprigtigt, inde i mit hjertekammer, dér er jeg bange, selv om jeg prøver at grine lidt af det når Annabell siger at manden jo bare er pervers og blød i knoppen.....det er han måske også, men han sidder i en af de mest magtfulde positioner i det danske hiraki og jeg er pt. at finde helt nederst i bunden, faktisk er narkomaner højre hævet end jeg, da de trods alt kan få bistand.......hvem vil tro på mig?

Jeg kan end ikke få en mand til at tro på at det jeg siger er sandheden, at jeg har set hans bil, at jeg har hørt folk bagtale ham - jeg kan ikke få nogen til at tro på mig og mit ord (og dét såre mig SÅ smerteligt) så hvordan skal jeg få en dommer, en advokat eller en politimand til at tro på mig når jeg anmelder deres kollega for embedssvigt, chikane og trusler?

Åhhh Gud - hvordan pokker er jeg havnet i alt det rod? Og hvor virker det at stikke af fra ALT bare så enormt tiltalende - Alabama here I come!!

Men inden jeg når så langt, må jeg vist heller få sovet, er godt træt nu.

Nat Nat

Ingen kommentarer: