søndag den 22. august 2010

Fødselsdagsfest & Karel Van Mander

Puha!!

Klokken er 22.52 og jeg er helt vildt smadret efter festen i går!

Kom hjem fra byen kl. ca. 05.55 og skulle allerede op kl. 09.00 for at følge Anika til døren så hun kunne komme med et tog hjem til Jylland og hendes baby.
Så røg jeg lige tilbage i sengen igen og vågned først da min lillesøster ville køre hjem omkring kl. 13.30, herefter snakkede Barbara og jeg mens hun gik og pakkede og fik et bad før hun også skulle hjemad og da hun gik kl. 15.00 faldt jeg i søven på sofaen (midt i det vildeste rod!) og vågnede først kl. 19.30!

Jeg er helt radbrækket og er nu selvfølgelig ikke "gammeltræt" men bare træt pga. alkoholen - hvilket for første gang gør det utrolig heldigt at jeg er arbejdsløs, for skulle jeg op på arbejde i morgen ville jeg godt nok have et problem!!

Men altså, jeg fik gjort færdig til pigern kom, men føler ikke rigtig jeg havde hånd om maden - det var meningen at gæsterne skulle komme kl. 17.00 - men Anika kom først kl. 18.30 og Maja kl. 20.00 så jeg prøvede at strække maden til at vi først spiste når Anika kom, det tror jeg var dumt for folk blev ret fulde inden da vi jo bare sad og drak og ikke rigtig fik noget mad.

Dernæst var der så ULIDELIG lummert at vi alle bare svedte og svedte og desværre har mad jo ikke min store interesse og jeg hmmm ja jeg burde som værtinde havde været mere

Ingen kommentarer: