onsdag den 21. december 2011

HJÆLP!! - Jeg er lækkersøvnig!!

OG på arbejde!!!

What to do? What to do?

Mit underliv er helt spændt, det dunker i min mis og jeg har bare SÅÅÅ ufattelig meget lyst til at presse et sprødt hug af en mand op i mig!!

Jeg har siden kl. 12 FORSØGT at skrive 4 forskellige julebreve der skal sendes ud til vores kunder, men ak, jeg har kun fået skrevet to! Det hjælper jo heller ikke på det at it manden skriver på skype hele tiden og at Hr. Romlund bombardere mig med sms'er.......jeg ved ikke hvem af dem jeg helst vil knalde........tænker der er mindst at tabe ved Hr. Romlund men der er nok mest fremtid i it manden men ak, arbejde og sex er NO COMBI for mig!

Men suk og suk og atter suk hvor er jeg dog bare helt til rotterne.......... jeg har ikke fået sex i over én måned!!! (NÆSTEN!) og jeg kan nærmest fysisk ikke klare mere!

De sidste to nætter har jeg leget med mig selv inden jeg faldt i søvn men selv ikke dét har hjulpet....uhmmm hvor kunne jeg godt bruge en mand med en krop som Norman men med et bedre sind, en bedre og mere hjertevarm og sød personlighed - og en pik som Hr. Romlunds!!! Århhh JA JA JA BE OM!!

Måske Norman også har en god pik? I don't remember anymore......jeg kan end ikke fremtvinge et billed af den inde i mit hoved, lige nu er den eneste dillerdaller jeg kan se for mig, Hr. Romlunds....end ikke Højesteretsdommerens kan jeg se............

I don't get it, hvorfor skal jeg forblive single? Jeg er jo sød som dagen er lang og jeg er også ret hot at se på og jeg har virkelig rigtig rigtig tit lyst til sex...........arghhh!!

Det var liiiige NU jeg skulle være ved Vesterhavet og trave en laaaaaaaaaaaaaang tur i modvind så alle mine dirty tanker kunne blive blæst væk!!! Hvilket sikkert kun ville vare til jeg igen sad i min lune bil!

Apropo Vesterhavet så regner jeg med at køre min sædvanlige juletur til Løkken og Blokhus i dagene efter jul...... :) Århhh hvor jeg savner mit sommerhus, eller det var jo ikke mit, men mine forældres men jeg var den eneste der brugte det og one day, ONE DAY DARLING så får jeg et igen!!

Hmmm - desværre lykkes det ikke at skrive min sexlyst ud..........jeg er stadig lækkersulten midt i arbejdstiden. Er det mon ulovligt at onanere i arbejdstiden når man arbejder hjemmefra???

Bum bum.........

3 kommentarer:

Kageleg sagde ...

Hvis du arbejder hjemmefra, hvad er så grunden til at du ikke bare gør det selv? Det er da kun en fordel for arbejdspladsen, at du får styr på frustrationerne, og kan koncentrere dig om arbejdet igen, eller?

Deirdre-Ann sagde ...

*Griner*

Du har fat i noget dér......!

Jeg formået dog, med nød og næppe, hiv og sving, at holde mig på måtten til kl. 17.07!

Det er bare det at jeg får så utrolig dårlig samvittighed når jeg flytter mig fra skrivebordet i arbejdstiden, det kaldes vel pligtopfyldende medarbejder.....!

Deirdre-Ann sagde ...

Og forresten, tak fordi du læser med!

:)