lørdag den 31. december 2011

Den sidste dag i 2011

De fleste mennesker spammer min facebook væg med ønsker om at 2012 bliver "deres år" eller "et endnu bedre år" hvor jeg har det stik modsat - 2011 har 100% været mit år!

Efter rigtig rigtig mange år med massiv modvind og til tider tsunami ligende tilstande, var det som om 2011 blev året hvor alting bare føjet sig som når en dejlig baby endelig bliver feberfri og kommer ud på den anden side og smiler sit tandløse smil lige op i hoved på en og man tænker at her er et lille menneske der har et helt langt skønt liv foran sig!

Sådan føler jeg det lige nu - og det på trods af at jeg ved jeg går ind i et år hvor jeg vil blive arbejdsløs og sikkert også billøs.

Jeg siger til mig selv at jeg ikke kan få alt hvad jeg vil ha, men jeg kan få alt det jeg drømmer om og det jeg drømmer om er at jeg må bevare mit sunde helbred, at jeg må forblive i stand til at tænke selvstændigt og til at jeg må bevare min egen fulde fem - når det så er sagt, så ønsker jeg mig bestemt også at jeg må beholde mit arbejde. Der er ikke meget jeg kan gøre, når det handler om firmaets økonomi, men jeg kan gøre mit arbejde bedst muligt og så lige 5% mere.

Samtidig kan jeg spare op og lægge alle de penge til side der er mig fysisk muligt, sådan at jeg er rustet til den tid der kommer og dét er netop hvad jeg har planer om at gøre!!

Så skal det nok gå - det går jo altid. Uanset hvad der sker i mit liv, så klar jeg mig - jeg har prøvet lidt af hvert, min livslinje er som en blandet pose med bolcher, jeg har prøvet lidt af alt, det gode, det dårlige og det virkelig forfærdelige men hele tiden har jeg prøvet at holde hoved koldt - ja bevares det er ikke altid lykkes men når jeg så har tabt hoved i en periode, så har jeg trods alt formået at samlet mig selv op igen og komme videre - så i bund og grund syntes jeg selv at jeg er ret sej, når jeg sådan kikker tilbage på livet og ikke mindst det år der netop er gået. :)

I går aftes var jeg ude og spise med min veninde og da jeg kom hjem syntes jeg der var noget jeg skulle fortælle men ak, min hjerne svigtede mig indtil jeg lå inde i sengen med Hr. Kølig presset så langt op i mig som fysisk muligt mens anklerne var krydset (total yndlings hygge-opvarmnings-stilling!) og mens jeg lå dér og tænkte så kom jeg i tanke om vores snak om fetish......*piiift* 

Min fetish er helt klart at give blowjob, jeg ved det lyder banalt, folk tænker altid at en fetish er noget helt ude på kanten - men nej, jeg har ikke en mærkelig fetish, eller ja det kommer vel an på hvad man klassificere som mærkelig. Men altså, hvis jeg skal vælge hvad jeg holder aller mest af i livet rent seksuelt så er det helt klart at give blowjob og at ha analsex........damn that's nice!

Vi talte videre og talte bla. om at hun havde læst at top to på listen var Golden Showers, altså urinsex på dansk - se dét kan jeg så slet ikke se det frække i! Kunstmaleren var også helt pjattet med det, men hvad er pointen i at tisse på en pige? Som mand er det jo fysisk umuligt at tisse mens pikken er stiv så der er jo (i mit hoved) ikke noget seksuelt frækt i det??
Jeg har ikke noget imod at lægge hverken mås eller bryster til - be my guest, bare du selv tørre op!

Men så spurgte jeg min veninde om hvad hendes fetish var og jeg kunne se at hun virkelig kviet sig ved at sige det men det var trods alt hende selv der bragte emnet på banen så jeg luret lidt på om det var noget total vulgært, så som at skide hinanden i munden eller noget i dén dur hvor jeg bare HELT HELT står af!
Det var det så ikke - eller igen, det kommer jo an på hvor ens grænser går men helt klart, jeg er IKKE til den her fetish!

Som jeg fortalte i går så er en fyr gået hulkende i knæ for mindre og jeg har én gang for alle lovet mig selv at jeg aldrig går ned igen, hvis jeg skulle blive overfaldt. I så tilfælde kæmper jeg til sidste åndedrag. At ha taget den beslutning giver en larmende ro inde i mit sind - så da jeg hørte at min venindes fetish er kvælningssex gibbet det i mig inden i, men jeg var helt cool ude på. Jeg sad bare og smilede lidt kækt og kikkede på hende mens jeg sagde "fortæl......."

Og så fortalte hun om hvordan hun opdaget hendes fetish og hvordan hun havde dyrket den for vildt med sine to exkærester og at hun følte sig seksuelt frustreret i øjeblikket fordi hun ikke havde fået den slags sex i flere måneder nu........og så spurgte hun mig om jeg syntes hun var mærkelig........!

Jeg kikkede på hende og smilede helt oprigtigt og sagde (som sandt var) at nej, det syntes jeg ikke, om end at jeg ikke ville bryde mig om at en fyr begyndte at forsøge at kvæle mig mens vi havde kinky dirty sex........og dét var og er hele sandheden. Fair nok at hun tænder på det - men som at blive skidt i munden er det noget jeg slet ikke kan sætte mig ind i - men på den anden side så må folk ha de lyster de ønsker, jeg skal ikke blande mig. Overhoved.

Hun grinede af mine fetish og sagde at det ikke var "rigtige" fetish..........måske ikke, men i så tilfælde så ved jeg ikke helt hvad jeg har af fetish. Jeg kan godt lide at holde i hånd.......men gør det aldrig. Seriøst aldrig. Sidst jeg holdte en i hånden var hmm.........Troels Bonde ude på gården FØR jeg mødte Kunstmaleren, dvs. i hmm.......... år 2000? Så var der vist engnag med en fyr her i lejligheden mindes jeg svagt, en der forsøgte at flette finger med mig, var det Højesteretdommeren? I don't remember men jeg kan huske at jeg trak hånden til mig.........

Så set fra min venindes perspektiv så har jeg drøn kedelig sex - set fra min perspektiv så har hun slet ikke sex men vold - men hvor er det dog godt at mennesker er så forskellige af sind :)

Her er et par billeder af min dag - jeg er klar til nytårsaften. Festen er arrangeret gennem P3 og deres program "Festen og Gæsten" og det er altså derigennem at hende fra min facebook har fundet den, det skal nok blive sjovt siger jeg til mig selv.

Jeg har købt en buket blomster til 200 kr til pigen som lægger lejlighed til, jeg aner ikke hvem hun er men jeg tænker at det er uhøfligt at komme tomhændet.


Temaet er lilla, dvs. man skal ha noget lilla på. Jeg har derfor pudset mine lilla sko og fundet den matchende taske frem

Og så til noget ganske ucharmerende, en Cerut! Min far plejede at ryge dem her og derfor købte jeg dem, jeg skal kun ha én så kan min far få resten :)

Jeg har taget lidt øl med fra min egen julefrokost da der kun er vin med i prisen og det drikker jeg jo ikke. Jeg drikker heller ikke Faxe Kondi så den kan de andre få

Det hele står klar ved døren, så jeg ikke glemmer noget 

Og lige et billed af min utrolig fine entre.........jeg elsker det tæppe!! (det er også det dyreste jeg har i min lejlighed!!!)


Og nu vil jeg hoppe i bad og gøre mig klar. Jeg har knap 2 timer og 28 minutter før jeg skal være i Metroen, så det skal jeg nok nå :)


Ingen kommentarer: