fredag den 9. december 2011

Malaga hygge

Jeg er simpelhen så træt (fysisk) og så mæt og så mentalt træt at jeg ikke orker at skrive om mine 1 million indput OG tanker, så det bliver den nemme billede dokumentations udgave

Vores lejebil i lufthavnen. Manden der gav mig nøglerne  sagde til mig på engelsk at  "you have a great arse..."??!!! WTF!
Da jeg så - total blondine agtigt ikke kunne finde ud af parkeringskælderen (lorte kælder) så spurgte jeg om vej ud hos Hertz, her begyndte manden at flirte for vildt med mig og kalde mig "Guapa" og endte med at skrive sin adresse OG tlf. nr ind på mit vejkort!  Hvad sker der for at mænd i Danmark ikke kan fordrage mig og mænd hernede skvatter over hinanden for at give mig komplimenter?? Mærkelig verden vi lever i!

Næsten ny bil :)
minus motoren som nærmest ikke eksistere!!!

Faret-fucking-vild!
!"#¤%&/()=?`"#¤
OMG jeg var vred lige her! Jeg måtte ud af bilen og gå rundt om den to gange før jeg var kølet  nok ned til at jeg kunne ringe til IT manden og høre hvor jeg var strandet!

På rette vej (tror jeg)

Vand! I love water!

Skulle mødes med dem fra kontoret her hos "Mona Lisa" - som så havde lukket og jeg var ved at tisse i bukserne men holdt mig med nød og næppe!

FLOT SMUK OG HELT FANTASTISK glimt af en solnedgang fra kontoret..........århhh min første solnedgang!!!!!!!!!

Min første tapas EVER - mums!

ARghh og så driller billederne igen mht. orden........ nå men her gik vi hen efter at vi havde været ude og spise - total hyggeligt at der var ild i pejsen! Jeg eller vi kom alle til at lugte af myra, røgelse og spejderbål men det var top hyggeligt 

En flot og anderledes dørudsmykning, en nøgen dame der kommer ud af vægen.....

It mande med det røde hår til venstre og en anden it mand til højre ét eller andet sted i Marbella

Smuk julebelysning!!!

De har så valgt, i Spanien der er ved at gå bankerot, at slukke ALT gadebelysning på motorvejen og andre veje men på én vej gennem byen har de knaldet en million julepyntslys op og tændt dem..........som om der er noget at spare i den ide?


Færdig med at spise tapas! Det fungere på den måde at man betaler pr. pind, hver pind har en pris - super koncept og det smagte faktisk rigtig godt :)

Tapas og øl - dejligt men jeg vil nu stadig mene at de generelt laver 90% lorte mad i Spanien! Sjældent har jeg dog været et sted hvor manden bare nærmest pr. defination er vammel, eller ikke sjældent for jeg har ALDRIG været i et land hvor manden 90% af gangene er klam!

Sådan betaler du for tapas mad - smart ikk

Øl på baren med pejsen

Nåe ja, lige et pejse billed mere :) Jeg vil også ha en pejs når jeg bliver stor! It manden har også en pejs men ingen brænde.......

Hvis jeg en dag kommer til Spanien igen, hvilket jeg gør men altså hvis jeg kommer til Marbella igen, så tog jeg lige et billed af navnet på Baren så jeg kan finde den igen. Total genial bar

Bygningerne set nedefra og op - de er bygget så tæt sammen  at gyderne er virkelig små og lidt uhyggelige at gå i

El installation på en af bygningerne........øhhhhh hvad gør man hvis det begynder at regne??????

I dag var vi så ude og spise tapas på en anden restaurant til frokost, og hvad sker der lige for en ultra fucking KLAM ret? Drengene spiste lystigt videre - jeg sprang over!! Det ligner små rotteunger, de fødes pinke og uden øjne og er nøjagtig lige så klamme som dét på tallerknen

Et juletræ i en hvid by oppe i bjergene

Juletræet var lavet af gamle plastik ting - sjov detalje

Her til aften tog drengene mig med ud og spise på en eller anden Wok kæde, hvor man måtte spise alt det man ville for 10 Euro og se hvad de havde! Sushi og tigerrejer med gule ris! OMG I love it!
Bortset fra at deres sushi smagte lige så forfærdelig som den så ud - fy føj! Men resten, yummie yummie

Håndvasken på kineser wok restauranten.......den ser måske mærkelig ud men var faktisk ret fin. Blomstenre var ligesom graveret ned i vasken - sådan en kunne jeg godt tænke mig men så skulle blomsterne ligge på den anden side og ha en anden farve

Så syntes drengene at vi skulle køre op til nogle gamle antenner på et meget stejlt gammelt MØRKT bjerg med mega små stejle veje! Needless to say at jeg IKKE var begejstret for ideen!! Da vi så skulle køre ned ser jeg at der står "Dragør" på en kantbarriere....pudsigt ikk

Fuldmåne over Malaga set fra antennebjerget

Malaga eller en eller anden by

Ingen parkering. Ingen standsning..........bum bum

90% af prisen........ONLY i konkursramte Spanien!!!

VERDENS klammeste sushi!! Prøv at se den halv ovale kant der ligger inde i midten ned mod venstre hjørne........det er nøjagtig hvad det ser ud til, nemlig en skive OST inde i et stykke sushi........KLAAAAAAAMT!

Anden portion tigerrejser og ris..........jeg burde kun ha spist én portion men ak.......

Og så dessert........Deirdre-Ann for pokker da osse!
Lige nu har it manden og jeg siddet her i sofaen siden kl. 21 og kikket på biler på nettet, altså biler til salg og snakket om at importere nogle og tjene kassen på dem. Jeg elsker tanken men ved godt at det fra min side af er utopi så længe verden ser ud som den gør lige nu. Men drømme er gode at ha.

It fyren er SÅ sød, virkelig og han er faktisk også ret pæn at se på...........godt nok har han mega rødt hår og meget tyndt hår foran på panden og i dag da jeg så ham bagfra kunne jeg tydeligt se at han snart får måne bagpå hoved også. Virkelig synd for ham, men hans øjne er milde og smilende og han har et roligt dejligt gemyt, en pæn krop om end han måske liiige skulle tabe 5 kg for ikke at få for meget mave og dobbelthage og så har han pæne hænder........

*suk*

Jeg har jo helt klart en kæmpe svaghed for hænder og hans ser bløde og rene og rare ud - og jow, hænder kan godt være rare at se på!

Han har lidt gule tænder og jeg tænker at en tandblegning helt sikkert ville gøre underværker her, måske han har røget engang eller også så drikker han meget kaffe/te - men ellers kan jeg faktisk ikke finde noget negativt ved ham, overhoved.

Det skulle da lige være at jeg arbejder sammen med ham og at han derfor er no go.......

Og NU må jeg altså gå i seng, dels er jeg møg træt og dels skal jeg prutte (!) og dét kan jeg ikke gøre her hvor han er vel.........

Har fået en masse sms'er fra Hr. Romlund efter at jeg skrev følgende sms til ham: 
"Ja det er hårdt at lege ung i weekenden! ;) Jeg bliver nød til at være hudløs ærlig med risiko for at lyde sur (hvilket jeg ikke er) men der er ultra få ting der kan gøre mig sur og gøre at jeg mister interessen men en af dem er helt klart at bliver ignoreret og overladt til uvished i flere dage!!! Det er ikke acceptabelt syntes jeg. Kan du undlade at være sådan og stå ved dine ord og selv tage initerativ, ja så vil jeg rigtig gerne se dig (nøgen) igen når jeg kommer hjem til jul :) Er netop ankommet til Spanien og 19 grader, vildt mærkeligt midt i december. Deirdre-Ann"

Jeg ved godt at en sådan sms ville gøre mange fyre helt uinteresseret og det er også okay, jeg havde bare SÅ meget brug for at få sagt at jeg syntes han var en røv og at jeg altså ikke vil behandles sådan mere. Basta.
Og nu sms'er han for vildt............mænd ER mærkelige!!

Ingen kommentarer: