søndag den 4. december 2011

Mit dankort er utæt!!

Hold nu op hvor har jeg brugt mange penge de sidste par dage!!

Torsdag spiste jeg med Anabell, jeg har købt lamper, jeg har købt både frokost og aftensmad i dag (!) og jeg har købt julegaver og handlet ind til min julefrokost......

Jeg har feks. købt en kalender til min gudfar til 99,95 kr, en til min ene lillebror med Ferrarie biler og til min yngste lillebror en med Arsenal på - begge til 99,95 kr. Det er små beløb men det løber jo op.......Til min mor har jeg købt den nye bog om Dronning Margrethe, den koster 399 kr i Bog & Ide men Bilka havde den på tilbud til 249 kr.

Jeg har bundet en krans til min dør i dag, den blev langt fra så pæn som jeg gerne ville ha den til at blive, men nu er den der......den er måske lidt for stor til døren. Jeg har også fået en spand med malingrester af min vicevært, malingen har været brugt i nabolejligheden. Jeg skal ha dækket de pletter der er kommet efter at jeg har pillet de skabe ned min søster fik banket op da hun var her - det er SÅ godt de er nede!


Min krans. Jeg plejet at binde kranse og sælge mens jeg boede på gården, så jeg er ret ferm til at vikle gran omkring en høkrans, det tog mig ikke 10 minutter.

Jeg købte det her fine bånd i Bilka i dag - har jeg en svaghed for guld......og så kostede det kun 10 kr.

Desværre tror jeg at malingen er en tone for lys til mine væge.......jeg er ikke sikker for jeg har ikke så meget lys inde i stuen (endnu) så jeg må vente med at vurderer det til i morgen, kors jeg håber farven matcher når den er tør!!!
Det kunne bare så meget passe at jeg fremadrettet skal ha en væg der ser plettet ud pga. nuanceforskel i malingen....dooooo!

Måske du kan ane spartelpletterne under lampeskæret på vægen? Det er dét som skal males - jeg frygter bare sådan at nuancen af hvid er forskellig....

Jeg har også købt to blade med biler, til It manden i Spanien, som tak for at jeg må bo hos ham. Jeg tænkte at det måske var lidt i overkanten med to kongelig porcelænskopper, selv om jeg får dem billigt. Desuden ved jeg han er gakket med biler og et af bladene har en 8 sider artikel om Lotus biler, som han har fortalt at han samler på, så dem købte jeg  - kæft hvor er sådanne blade dyre!! De koster næsten 100 kr!! PR. Styk!!

Det er måske ikke til at se, men der ER to blade bundet sammen her.

Den ene med artikler om Lotus biler - jeg har sat små dannebrogsflag over prisen, der er jo ingen grund til at han kan se hvad bladene har kostede, vildt irriterende at det står trykt på dem!
Jeg har - for næsten 1½ måned siden - bestilt en julegave til aktionærerne i firmaet. Det er lidt en spøg og lidt alvor. Sagen er den at firmaet har et motto der hedder "Whatever it takes" og den ene af aktionærerne som bor i Spanien er vist nok ved at miste interessen for det her firma da et af hans andre firmaer giver trecifret millioner i overskud - dét er jeg selvfølgelig glad for på hans vegne, men som Pressechef for det her firma, så må jeg nødvendigvis følge deres motto - og jeg har derfor fundet en ny måde at lave PR på :)

Jeg har bestilt en masse nummerpladerammer med vores hjemmeside adresse på - både nogle med vores .dk adresse og andre med vores .com adresse, jeg vil give pakken til hver af dem på lørdag til julefrokosten og sige at der, som på alt andet PR er en deadline og at jeg 100% forventer at de får dem sat på, sådan at de kan reklamere for vores firma og skabe traffik på hjemmesiden.

Ideen kom en dag efter at jeg fulgte efter min chef i bil, altså jeg fulgte ikke efter ham i skjul, det var meningen at jeg skulle følge ham men i min egen bil, der så jeg at han reklameret for en eller anden bilhandler i Holbæk og jeg tænkte WTF?? Det er da all wrong, så nu har jeg besluttet at alle i vores firma skal køre med vores firmas webadresse på deres nummerpladeramme.Basta.

Tre med .com adresser og to med .dk adresser - jeg løb tør for gave bånd men det er nu ordnet og pakkerne er klar til at komme med til Spanien :)


Jeg har så meget lyst til at sige, før jeg giver dem gaven, at min chef jo havde en fordom om kvinder på arbejdsmarked (det sagde han allerede til samtalen) og det var at de tænkte handlinger til døde og aldrig fik rykket på ting. Jeg blev virkelig foraget da jeg hørte det til samtalen, endda inden jobbet var mit - jeg har så meget lyst til at sige til ham (og de andre) at ja, denne her fordom, den er vist dementeret nu - men jeg tror jeg gemmer den til hvis de vil genforhandle mig, så skal han få råt for usødt! (eller hvordan man nu siger)

Nå, men jeg fik jo aldrig vist hvordan mine fine lamper ser ud og hvor dejlig lys min gang er nu! :) Så here goes

Mine to fine "æggeskalslamper" købt i Silvan. Jeg syntes selv de ligner en æggeskal. Oversiden er  hvid men ikke helt glat, sådan lidt ru at røre ved og indersiden er sart lilla, måske violet og så har jeg sat en kæmpe pære i. SÅ FINT! De var på tilbud til - hold fast - 599 kr!! *Gylp* Det er mange penge og jeg har snart ikke flere af dem jeg hævede fra gårdens konto........jeg hepper på at der går løn ind i morgen!

Første lampe er oppe! Kors mine arme! Betonloft up my arse!

Et forsøg på at vise farven inden i......

Set fra gangen ind mod stuen
Da jeg boret i loftet gik det helt i kage, bordet blev bøjet på en eller anden mærkelig måde - jeg har seriøst aldrig før i mit liv bøjet et bor og jeg købte min første boremaskine da jeg flyttede ud på gården!!! Heldigvis havde jeg et nyt bor i min værktøjskasse - fedt hvis jeg pludselig ikke havde kunnet arbejde videre.......hva!

Da jeg havde banket rawplugsene op i loftet med en hammer var jeg lidt kæk da jeg skulle smide hammeren ned i værktøjskassen igen - mit geniale boldøje gjorde at jeg smadret hammeren ind i vægen! FLOT Deirdre-Ann! Heldigvis kommer der skuffer op dér! (Når jeg får penge!)
Min søster har købt dem her til mig med 50% rabat sammen med tæppet som jeg ikke har fået endnu - jeg har ønsket mig dem længe! Min coaching buddy har dem i sort, men mine er meget meget finere.....

Ta daaaaaa!

Solskin i min gang hver dag! :) Og er det ikke flot at de ligger på en lilla baggrund? Jeg overvejede et split sekund at male hele min gang lilla!!!

Begge lamper er oppe og det samme er første do-it-knag :) Dog er mine bøjler ikke store nok i "hoved/krogen" til at kunne sidde rundt om øjet.......

Så er alle 5 oppe - der kommer en sort hylde/bænk op under og under den igen, kommer der skokasser op, det bliver sååååååå fint!
Sådan så mit soveværelse ud lørdag da jeg skulle til at sove!! Lampeskærmene skal byttes i Ikea - jeg har nu fået lagt alt tøjet sammen men mangler at stryge en bunke så enorm at jeg helt mister lysten til at stryge ved at kikke på den!!

Min lørdags-aftensmad! Spareribs og fesen cola zero uden brus mens jeg så en film på DR via nettet "Aero Flux" med Charlize Therotron, hun er SÅ smuk.
Nå men hele lørdag gik med at skrive pressemeddelelser til damen jeg hjælper og med at lave min lejlighed om til noget lækkert, i dag sov jeg længe, helt til klokken 9.23 - så stod jeg op og tog til "Stram Op" kl. 10.30 med en vildt energisk svensk instruktør der var noget så smuk - bagefter gik jeg direkte hjem i bad, hader hader HADER når mit tykke hår lugter ulm og det begyndte det at gøre midt i timen!

På vejen købte jeg noget frokost............I know I know, jeg burde ikke købe mad men det er min store last, fordi det at lave mad ikke siger mig NOGET overhoved.

Brødet smagte helt fantastisk da det blev varmet lidt, tænk at kunne bage sådan noget lækkert brød........århhh hvor er min elskede Mormor?? Måske der findes en mand derude til mig der kan bage brød? Og som SAMTIDIG er sød mod mig? Lyttende og forstående?

Kæmpe skuffelse, så kan jeg lære det - kun tunsalaten smagte godt :(
Aftensmad.......
Efter at jeg havde været i bad og spist min intetsigende frokost kørte jeg i Fields, shit hvor var der mange mennesker!! Men der var også tilbud på bla. øl og sodavand - for ikke at friste min stakkels sjæl har jeg ladet det stå i bilen nede i kælderen.

Jeg fik også købt et beslag til at hænge mit tv op med men først skal jeg ha malet vægen og så fik jeg købt en masse små ting jeg mangler, så som julekort, bloklys, brasso til at pudse mine lysestager til festen med osv.

Jeg syntes jeg fulgte min seddel til punkt og prikke men alligevel løb det op......arghhh life er hårdt når man ikke har ret mange penge og en stor gæld........

Og appropo gæld, så har jeg i dag fået en (endnu) en mail fra et par der vil købe min gård, sådan nogen får jeg i ny og næ - de bliver aldrig til mere og andet end en mail, folk vil ikke betale 3,5 mio for en gård uden stuehus på - var der et stuehus på ville prisen ha været 4,5 mindst. Blev budt 5, 7 mio i 2008 kort før jeg lejet gården ud, skulle SÅ MEGET ha solgt der men jeg var ikke parat der til at trodse min Gudfar - det ved jeg heller ikke om jeg faktisk er i dag, hvis det kommer down to it.........?!

Derfor har jeg besluttet mig for ikke at tænke over hvordan det kommer til at foregå hvis den vitterlig skulle blive solgt - jeg lever bare i nu'et og gider ikke tænke på "hvis'serne" i mit liv.

Derudover har jeg faktisk ikke lavet så meget i weekenden, forsøgt at kede mig så lidt som muligt og få lavet så meget som muligt..........i morgen aften kommer Lita og spiser sushi med mig. Jeg købte for en måned siden et gavekort på Sweetdeal med 40 stk. sushi til 175 kr. Jeg har også inviteret Sofie men hun meldte fra, så det bliver bare Lita og jeg, det skal nok blive hyggeligt.

I dag har firmaet forresten været i en anden af de store aviser i Danmark med tre hele sider, faktisk er det her måske den avis i Danmark med det største oplag - og den som er mest berømt i hele verden :) Jeg er skide god til mig job - men tror du min chef så meget som har sendt mig en sms? Nope.......Arghhh ville bare ønske jeg ikke var sådan en sucker for acceptance.....

Og appropo acceptance, så har jeg stadig ikke hørt fra Hr. Romlund. Irriterende, jeg mener, hvorfor siger han at han gerne vil ses igen osv. men ikke giver lyd? I don't get it. Sig det nu bare som det er. Hvad sker der for ærlighed her i verden?

Jeg tror jeg er det eneste ærlige menneske der er tilbage - og selv jeg vil mene at ærlighed er noget opreklameret lort for dem man taler ærligt til ender altid med at vende en ryggen, måske Hr. Romlund har samme erfaring?

Hvis bare jeg kunne få vished, det ville hjælpe helt gevaldigt - men erfaringen siger mig at det får jeg ikke........

Ingen kommentarer: