onsdag den 7. december 2011

Online Onbord Norwegian!

Woop Woop - gæt hvor jeg er online lige nu? 11.217 meter over havets overflade, nærmere betegnet mellem Paris og Bordeaux i et fly fra Norwegian Airline! Wicked ikk?

Jeg kan også sidde og se en film med Julia Roberts og Tom Hanks der hedder "Larry Crown" men jeg har ingen høretelefoner så det er uden lyd og stewardesserne har ikke tilbudt at man kan købe nogen........mærkeligt ikk - og så sidder jeg på plads 13 A hvilket vil sige at enten skal jeg kikke 4 rækker frem eller også skal jeg bøje hoved bagover og kikke lige op fordi skærmen er over mit hoved - ergo kan jeg stærkt anbefale at sidde på plads 11 feks., den må være god rent udsigtsmæssigt! :) Men jeg har skrevet navnet på filmen ned og må leje den en dag.

Her er et screendump af den side der kommer frem når man åbner internettet ombord på Norwegians fly (jeg har først for 3 minutter siden lært at lave et screendump!! I know I know........men It manden i Spanien hjalp mig over skype!)

Og her er et screendump af deres internetside.

Jeg syntes det er lige så cool at der er internet ombord som det er at jeg nu har lært at lave et screendump! Jeg tror jeg engang har kunnet det før, for efter HHx tog jeg et "Pc Kørekort" (jow jow) og var faktisk ret skrap til det men så blev jeg gårdejer og knoklede i døgndrift i Dansk Supermarked og som bartender om natten for at få det hele til at løbe rundt og alle mine drømme blev skrinlagt - men nu er de på vej ud igen, 13 år forsinket men hvad gør det, når bare det sker? :)

Jeg har taget min fine blå kjole på, den fra Oasis på og mine ca. 5 år gamle støvletter af slangeskind med den store sløjfe på. Jeg fik sat nye hæle på i sidste uge for 60 kr, så nu ser de ud som nye efter at jeg har pudset dem og ingen kan se at de er meget gamle. Så har jeg min store tykke grå cardigan på, den jeg købte da vi sad på kontoret med det grønne gulv og mine nye Caroline Flemming strømpebukser - som jeg så kan pointere ikke forbliver super fine efter vask! Så selv om passformen er helt i top, en størrelse small passer perfekt til en str. small og der er fod i hendes strømpebukser så har hun valgt en forkert kvalitet til at lave dem i, i hvertfald dem jeg har på her - de er blevet lidt "hvide" i stoffet efter kun én omgang vask ved 40 grader. Træls.

Jeg var så dum at jeg ikke fik spist morgenmad hjemmefra, dvs. jeg har ikke handlet ind hele ugen op til at jeg skulle rejse sådan at jeg ikke skulle smide en masse mad ud, og derfor var der ingen morgenmad til mig og alt havde lukket da jeg tog afsted - så jeg måtte kvie mig og købe en sandwich til - hold fast 60 kroner!!! Den var total intetsigende, ingen kød i, kun smørost, alm. ost (og jeg hader ost) salat og én skive tomat........WTF! Det syntes jeg ikke er okay - men så igen, Norwegians priser på flybilletter er billige og så må de jo tjene penge på andre måder - jeg kunne jo bare ha spist hjemmefra!

En ting jeg dog sætter utrolig meget pris på i det her fly kontra feks. Ryan Air eller Easy Jet som jeg fløj meget med da jeg boede i London, og det er at der ikke er alt det reklame over højtalerne HELE TIDEN! I Ryan Air er der den ene reklame efter den anden om Mega-Million-Jackpot-Shit-Up-My-Arse og de prøver kontinuerligt at prakke kunderne til at købe et eller andet unødvendigt shit - dét pisser mig af! Det er jo nærmest hjernevask da man ligesom ikke kan gå væk fra det, man sidder jo på et fly!

Og så er her rent! Alting er rent - selv stewardessernes forklæder er rene og nystrøget - me gusta! Når jeg lige tænker mig om så er det eneste jeg savner her ombord, nu da der er internet, en lille pude. Det ville være dejligt med en lille pude under lænden eller til at bruge når man (jeg) sover op af vinduet......skal vist lige på toilet inden vi lander og tjekke om jeg har mascarapletter i hele ansigtet!!!

Ingen kommentarer: