onsdag den 14. december 2011

Home Sweet (kolde) Home

SÅ er jeg hjemme - og jeg er top top træt!! - og forkølet!

Gruer virkelig for at jeg er ved at blive rigtig godt og grundigt syg, flyveturen hjem var et maridt! Mine øre føltes som var de ved at sprænges......to gange fik jeg helt tåre i øjene fordi trykket ikke ville udligne.......selv om jeg prøvede alt hvad jeg kunne og brugte alle de teknikker jeg har lært bla. da jeg tog mit PADI certifikat (dykker certifikat)

Da jeg kom hjem var køleskabet - sjovt nok - helt tomt og jeg er rocker sulten, så ned i Netto og købe en pakke rugbrød, en agurk og en pakke leverposteg og SÅ hjem og ind i ovnen og uhmmmm lun leverposteg med knasende sprød agurk! Me like A LOT!

Jeg har meget at fortælle men syntes ikke helt jeg har tid til at skrive, dels fordi jeg er træt men også fordi jeg skal ha pakket ud og fundet boner til de ting jeg skal ha byttet i Ikea og lavet en liste med hvad jeg skal købe og ha sendt en kæde jeg har solgt på Den Blå Avis til 100 kr osv.

Mange små ting - helt klart at jeg kunne bruge en HEL DAG uden andet end at være her i min lejlighed men det får jeg ikke, før efter jul og arghhh på lørdag holder jeg jo julefrokost! Så har pænt travlt! (og det er jo bare dejligt, det må jeg jo endelig ikke klage over!)

Turen har helt klart været rigtig rigtig god, JA jeg blev ked af det da min chef sagde at den ene af aktionærerne havde sagt at han følte at jeg lagde an på ham - hvilket jeg ALDRIG har gjort - men da jeg talte med en af de andre aktionære i lørdags og han sagde det der med at jeg skulle huske at lave en masse "Ppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" med It manden, der sagde jeg jo til ham at jeg 1. ikke kunne finde på at gøre sådan noget 2. og slet ikke nu da ham den anden trode jeg lage an på ham - der sagde denne her aktionær som bor i Spanien til daglig at ordene slet ikke var faldet sådan i samtalen!!

Jeg kan pga. mit alkohol indtag, som faktisk ikke var særlig stort - ikke helt huske hvordan han forklaret det, men altså, det er helt klart min chef der har lavet lidt om på kontesten. Desuden sagde ham her aktionæren fra Spanien at "det er jo bare fordi han (ham der trode jeg lagde an på ham) ikke kender din ligefremme måde at være på" Århhh hvor var det sødt sagt!

Det er jo dét jeg altid siger og altid har sagt - jeg ER en sød pige! Jeg gør ALDRIG nogen mennesker noget ondt! (ikke bevist i hvert fald) Hvor var det bare SKØNT at høre at andre godt kan se at jeg er et ordentligt menneske!

Jeg tror, eller det er i hvert fald min egen HELT PERSONLIGE konklution, at min chef er en lus. Jeg kan ikke lige pt. huske det ord min mor plejer at bruge om folk der er sådan men det er sådan en person, han er.

Lad mig give dig et par eksempler.

Feks. da jeg startede i firmaet, så fik jeg en mail fra en af vores kunder der også hedder "Ann" og hun skriver noget i retningen af "Sikke dejligt at du er blevet ansat og så har du oven i købet et tante navn bla bla bla" Jeg læser mailen op for min chef mens jeg griner og siger sådan lidt "fornærmet", men altså med en af de der stemmer hvor man lader som om man er fornærmet og hvor der ikke er tvivl om at det er skuespil - anyway jeg siger "Tante navn? Hvad taler hun om!!"

En måneds tid senere skal vi på messe og her kommer denne her kunde forbi, hun kalder mig straks "Ann" hvilket jeg ellers kun bliver kaldt af min familie og folk der holder rigtig meget af mig. Hun spørger så om jeg plejer at blive kaldt "Deirdre" eller om jeg bliver kaldt "Ann" (hvilket folk fucking altid spørger om! Jeg har det sådan, folk bliver nok kaldt det de præsentere sig med ikk!!) Nå men jeg siger at jeg plejer at blive kaldt "Deirdre-Ann" og så spørger damen om hun må kalde mig "Ann" hvilket jeg siger ja til - her bryder min chef så ind og siger noget i retningen af "Nårrreee du bleve ellers godt sur og fornærmet da du fik mailen fra Ann hvor i hun skrev at du havde et tante navn.........."

Dels er det lodret løgn at jeg blev sur og fornærmet da jeg læste det, hvis jeg skulle blive vred HVER GANG folk udtalte mit navn forkert eller kaldte mig noget andet, så kunne jeg være kronisk sur! Dernæst så syntes jeg IKKE det er okay at han hænger mig ud, udstiller mig om du vil, foran en af vores kunder - som i øvrigt straks sagde "Aiii undskyld undskyld bla bla" (Nar af en chef!)

Nå, så var vi ude og kikke på kontorlokaler og i et af de rum vi kikker ind i står der to store knurrende rottweilere, bag en låst glasdør. Jeg ser dem først da de står op af ruden, som jeg også står op af for at kikke ind. Jeg får et MEGA chok og træder tre skridt tilbage - manden der fremviser leer og fortæller mig at dørene er låste og at de faktisk er søde nok (SKYD lortet!) hvorefter min chef lystigt siger at jeg har en forbi (!) for hunden og er panisk angst for alle slags hunde.........

What a bunch of bullocks!!! That ain't even close to the thruth!! Jeg leer med, fordi jeg selvfølgelig ikke vil udstille min chef som en løgner eller starte en diskution midt på stedet om hvem af os der pynter på historier for at se mere interessant ud.......

Da vi så sidder på altanen på kontoret, er der pludselig en lyd, liiige bag mig af en hund der ryster sig så halsbånd og øre dingler og derefter sagte begynder at knurre. Jeg får et MEGA chok og ryger op af sofaen.
Denne her hund

Sindssyg hund!!!
Er sprunget over i naboaltanen og står nu liiige neden for vores altanvæg, som heldigvis ligger ½ niveau højre end dem der er på dette billed. Alle de andre har oplevet det før, men det havde jeg jo ikke, og oven i det kan jeg ikke særlig godt lide hunde (eller tordenvejr!) og herefter har jeg nu hørt min chef sige to gange at jeg har en "Hunde forbi" og trænger til behandling professionel behandling! Han sagde det så sent som i går aftes......

Nå, men det kunne jo egentlig bare være at det kun var dér han var mærkelig, men nej - der er mange mange punkter! Men den mest ækle er dog denne her:

Min chef har en mærkelig måde at omtale penge på, i starten kunne jeg ikke helt lure ham, men nu her i dag på vej hjem i flyet så slog det mig pludselig hvad det er han egentlig er. Han er en lus på jagt efter penge. Lidt ligesom devisen "Når det regner på præsten så drypper det på degnen!"

Min chef siger feks. aldrig "I dag skal jeg have møde med Casper Buk på kontoret kl. 11" nej han siger "I dag skal jeg have et møde med en millionær kl. 11 på kontoret....." I starten tænkte jeg bare at det var en mærkelig måde at tale på, men når jeg nu efterhånden har hørt ham fremhæve folks BILER frem for personen selv, eller fremhæve folks HUSE frem for personen, ja så er jeg bare begyndt at tænke at der da er noget HELT galt her!

Feks. sad han på vej i flyet ned til Spanien ved siden af en mand der var MILLIADÆR og ikke bare mand. Manden havde ikke selv sagt noget men da min chef kommer på kontoret googler han manden og finder ud af at han åbenbart er mega mega rig - og det ender med at min chef holder et frokost møde med ham og at manden, naivt nok, tilbyder min chef at han må låne hans lejlighed hvis han en dag vil herned på ferie med sin familie.

Da min chef kommer tilbage til kontoret fortæller han vidt og bredt om besøget i lejligheden og jeg kan helt se julelyset i hans øjne. Bagefter ringer han til sin kone (som er virkelig konet at se på) og fortæller hende om besøget - og siger "ja jeg ved det godt, jeg skulle ha taget billeder men det glemte jeg!!" Hvor er han bare for meget! Herefter omtaler han kun manden som "Milliadæren"..........

Til mig siger han, om it manden - inden vi tager derned - at han er rig og mærkelig. Mærkelig fordi han ikke ville lade min chef bo i hans lejlighed i flere uger mens han selv var i Danmark til Skanderborg Festival...........!

I lørdags lagde den ene aktionær fra firmaet, ham der bor i Spanien, ud for en af regningerne på et bar vi var på. Regningen løb op på over 300 euro (!!!) Da min chef så spørger it manden om hvad selve julefrokosten kostede, viser it manden min chef alle bonerne. Han har selvfølgelig overført de 300 euro tilbage til aktionærens konto og derfor står der hans navn øverst på den ene bon med kuglepen.

Min chef kommentere SELVFØLGELIG på det! Han siger "Nååå millionæren var for nærrig til at give en flaske til festen.......!!"

HELT SERIØST, jeg blev så foraget at jeg måtte vende mig om på stolen og kikke på computeren med dyb koncentration!! Der er jo en klar grund til at manden har penge og andre ikke har! Det er jo fordi han er rigtig dygtig og rigtig god til at passe på sine penge!
Har man et firma så holder man privat økonomien og firma økonomien stramt adskilt, det har jeg lært af mine forældre og det burde min chef også vide - SPECIELT fordi han tidligere var en meget højtstående embedsmand i Danmark!!

Hvorfor skulle aktionæren betale 300 euro (eller mere) til en firma fest af sin egen private lomme? Hvad så med de andre aktionære, skal de så også af med 300 euro? Jeg syntes det er dybt logisk at firmaet betaler for firma julefrokosten. Men nej, min chef tager det som at være nærrig. Jeg tager det som dels at være klog og dels som et naturligt træk.

Også dette fortalte han sin kone i telefonen samtidig med at han fortalte hende om milliadæren.......jeg sidder ud mod altanen (og fik en masse træk) og kunne høre alting helt tydeligt. Ikke at jeg tvangslyttede men jeg lyttede, ligesom jeg lytter efter alt muligt andet - og manden var end ikke diskret. Han stod og fortalte sin kone at "bla bla bla........han ville end ikke give en flaske til festen........bla bla......" Tror nok lige han glemte at sige at det var "en flaske" til 300 euro!!

Og så slog det mig i dag på vej hjem i flyveren at min chef er lige så blød i knoppen som Røvballenæse damen fra Normans firma!! Hvem i alverden går dog rundt og bagtaler den person der putter smør på bordet?? Det er jo kun små useenlige mennesker der gør sådan noget! Min chef er en person der er blevet inviteret til højbords af de velhavende - og dybt arbejdssomme mennesker og nu prøver han af alle kræfter at mænge sig, og at tørre sko af på andre. Feks. mig ved hele tiden at minde mig om at jeg ikke er fast ansat......!

Jeg tror seriøst han er en af dem der får det bedre af at være en røv over for "de små" samtidig med at han slikker røv på de store. I'm telling you, da jeg pludselig fik kædet alle brikkerne sammen så puslespillet gik op i en højre enhed, ja SÅ så jeg pludselig lyset! Han er jo nøjagtig som damen med røvballenæsen!!!

Led og slesk og ikke til at stole på!

Og samtidig så siger han også til mig i dag, da jeg siger at It manden køre mig til lufthavnen "Nåee fik du penetreret i weekenden?" Øhhhhhhh what?
Jeg kikkede bare på ham og sagde "Girls don't kiss and tell" og så vendte jeg mig om. Men mellem dig og mig, så har jeg selvfølgelig ikke været i seng med it manden!!
Dét rager bare ikke min chef!

Jeg syntes it manden er virkelig virkelig sød - jeg syntes også han har utrolig smukke øjne, et helt fantastisk væsen og en sprød stemme - men han er også lidt kvabset på den der måde hvor man er ved at få man-tits, hans tænder er virkelig ikke særlig velholdte (hvilket jeg lægger meget mærke til da mine er top tunet og fri for huller) og hans udseende er ikke rigtig med ham - og så arbejder jeg sammen med ham.

Tanken om at kysse ham er ikke frastødende, selv om jeg hellere ville kysse en der har tænder der ser rene ud og velholdte ud - og jeg tror også han er god i sengen fordi han ikke er sådan en score karl der knepper her og der, og derfor tager sig god tid til at forkæle pigen når han så endelig gør det - men hvis jeg sætter tingene op og siger følgende til mig selv:

Deirdre-Ann, hvad vil du helst lige nu, ha et arbejde eller ha en kæreste? Ja så er valgtet såre simpelt. Jeg vil ha et arbejde!! Jeg vil af med min kassekredit og jeg vil mærke følelsen af at have økonomisk frihed igen - og den frihed skal IKKE komme fra en mande jeg sutter pik på!!!

Jeg kan udemærket klare mig selv! Ja det er hårdt og ja det har været nogle forfærdelige år, men jeg har overlevet og jeg trækker stadig vejret og mit helbred er tip top (bare ikke lige nu pga. snotnæse men ellers) og hellere være fattig og stolt i sjælen end rig og luset inden i. Jeg ved hvem jeg er - eller jeg kommer tættere og tættere på det for hver dag der går - og jeg er lykkelig for hvad jeg har gjort for mig selv.

Og de ting vil jeg ikke give op, blot for at tilfredsstille min egen sexlyst. Jeg har en top dirty aftale med Hr. Romlund når jeg kommer hjem til jul og jeg skal simpelhen kneppe ham så hårdt og længe at jeg er mæt hele vejen ind i 2012!!

Så sexlysten bliver pakket af vejen for arbejdsiveren og glæden ved at kunne betale mine egne regninger - dernæst vil jeg ikke bolle en jeg arbejder sammen med, hvis det kun er sex og lige nu, så er det kun sex for mig. Hvad i alverden skulle jeg med en kæreste i Spanien? Eller i andre lande for den sags skyld?

Nææe du, jeg knokler videre og er rigtig glad for den viden jeg har fået omkring min chef. Han er en lus. Men en dum en af slagsen for han formår ikke at skjule sin egen begærlighed - dog er jeg klog nok til ALDRIG at forsøge at gøre aktionærerne eller it-manden opmærksom på hvordan verden hænger sammen. Jeg er blot taknemlig for hver måned der går med løn på min konto.

Jeg kan nemlig stadig alt for tydeligt høre Normans stemme, fra dengang jeg prøvede at fortælle ham om hvordan røvballenæsedamen bagtalte ham, når han ikke var i nærheden. "Jeg har kendt xxxx i 7 år, jeg har kendt dig i 6 måneder - jeg ved udemærket godt hvem jeg skal tro på......"

Ingen kommentarer: